!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίστε για το αν θέλετε και τι μορφή lockdown θέλετε.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Θελετε η οχι lockdown και αν ναι πως κρίνετε ότι θα λειτουργήσει

Δεν θέλω lockdown, η Σουηδία δείχνει το δρόμο.
16
31%
Θέλω αυστηρότατο lockdown για 15 μέρες ως ένα μήνα που θα σταματήσει μαχαίρι τη μετάδοση και μετά όλα ανοιχτά.
14
27%
Θέλω στην καραντίνα μόνο τους συνταξιούχους και τους ευπαθείς για όσο διάστημα κρατάνε τα κύματα Covid το χειμώνα.
5
10%
Θέλω ήπιο lockdown για όλους χωρίς αποστολή SMS με max διάρκεια 2-3 μήνες.
3
6%
Θα ήθελα κάποιας μορφής lockdown αλλά τώρα την Όμικρον δεν την σταματάει τίποτα, οπότε φυσική επιλογή γιατί ίσως ο ιός τελειώνει.
2
4%
Θέλω το 6μηνο lockdown που είχαμε πέρυσι (και που βγήκαμε με περισσότερους νεκρούς και κρούσματα από ότι μπήκαμε).
11
22%

Σύνολο ψήφων: 51

Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: Ψηφίστε για το αν θέλετε και τι μορφή lockdown θέλετε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Οτι μας συμβουλεψει ο Αγιος Θανασης ο Τζημερος, μεγαλη να ειναι η μερα του.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”