!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κινητοποιηθηκε ολόκληρος ο κρατικος μηχανισμός

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Κινητοποιηθηκε ολόκληρος ο κρατικος μηχανισμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Δεκ 2021, 21:52
Στύγιος έγραψε: 09 Δεκ 2021, 19:08
panos291 έγραψε: 07 Δεκ 2021, 11:10 Κανονικα δεν επρεπε να ασχοληθει καθολου το ελληνικό κρατος. Τοσα προβλήματα εχουμε με τους κωλοτουρκους, και πανε αυτοι να τους ακουμπανε λεφτα. Αστους εκει, και όποτε τους αφησουν.
Οι Εβρίτες πηγαίνουν τακτικά Αδριανούπολη κι αφήνουν λεφτά. Πριν 23 χρόνια ήμουν νεοδιόριστος στη Ν.Βύσσα Έβρου.
3 φορές μου πρότειναν να συμμετάσχω σε εκδρομή για ψώνια. Επικράτησε το εθνικιστικό μέσα μου: "ούτε σέντσι στους τουρκ".
Και δώστου ρεπορτάζ για του Ακρίτες που τους χρωστάμε γιατί φυλάνε Θερμοπύλες
Δε με νοιάζει αν προσβληθεί κανένας Εβρίτης ,αλλά χειρότερα τομάρια τοπικιστές εκμεταλλευτές δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Πέρασα μια χαρά Πτολεμαίδα 2 χρόνια και 17 χρόνια Πιερία είμαι μια χαρά.
Γκατζολία ούτε να τη ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Re: Κινητοποιηθηκε ολόκληρος ο κρατικος μηχανισμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Δημοκράτης έγραψε: 09 Δεκ 2021, 22:02
foscilis έγραψε: 07 Δεκ 2021, 08:12 Να υπήρχε η ίδια κινητοποίηση και λίγη ώρα νωρίτερα που ο τύπος απλά την κοπανησε από την υπηρεσία...
:goodpost:
Είσαι σίγουρος ότι δεν ήξερε η υπηρεσία ή μήπως παραήξερε και πήρε την γκόμενα για ξεκάρφωμα;
Είναι δυνατόν να έγινε τέτοια κινητοποίηση από πλευράς μας αν επρόκειτο απλά για λάθος του gps τους; Το σημείο της συλληψης είναι το πιο εύκολα προσβάσιμο σε όλη τη συνοριογραμμή για τους μετανάστες.
Δεν είναι και τόσο μπουνταλαδες οι απέναντι...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”