!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έκανες σήμερα;
Re: Τι έκανες σήμερα;
Mην έπεσες σε κανα Great Reset μόνο!
Σηκώθηκα στις 6, ήπια καφέ. Σιδέρωσα δυο πλυντήρια ρούχα και έφερα το σπίτι ''τούμπα'', σε ένα δίωρο. Πήγα ψώνισα τα απαραιτητα για σήμερα, έβγαλα τον Τριστάνο βόλτα και τωρα θα φτιάξω ένα ταπεινό ρυζότο.
Τέρμα τα κουράγια.
Τέρμα τα κουράγια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σηκώθηκα κατά τις 6 να ετοιμαστώ για δουλειά. Ένα τέταρτο μετά, σηκώθηκε ο μεγάλος και ήθελε να, όσο ετοιμάζομαι, να συζητάμε για διάφορα. Αποτέλεσμα ήταν να αργήσω να έρθω στο γραφείο, αν και απόλαυσα το πρωινό όπως εξελίχθηκε. Από εκείνη την ώρα, γράφω κώδικα για να επιλύσω διάφορα θέματα. Ευελπιστώ λίγο πιο μετά, να ξεκλέψω και λίγο χρόνο να προχωρήσω λίγο τη διατριβή μου. Μεσημέρι λογικά πάλι σπίτι και ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πηγα δουλεια ,μετα πηγα στην κηδεια του τυπου που πεθανε χθες ,ολα καλα.
Σεξ, ύπνο, σεξ, δουλεια, καφές, , φωνές, καφές, φωνές, εργασιακό σεξ, γλυκά, καφές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
taliban έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:27 Χαλαρά.
Καραντινιασμενος μεχρι την Παρασκευή.
Έφτιαξα λίστα με τα απαιτούμενα για 3μηνη παραμονή στο χωριο μακρυά από κορονοιους, επαφές κλπ .
Πάω για απομόνωση.
Τα πάντα έτοιμα για τον χειμώνα.
Θέρμανση. Προμήθειες.
Άμα ρίξει και κάνα μισό μέτρο χιόνι ακόμη καλύτερα.
Πάντως σκέφτομαι να πείσω τον συμβίο να την κάνουμε στα Αρκαδικά βουνά για τις γιορτές, μόνοι μας. Τα παιδιά θα κάνουν άλλα πράγματα, όπως εξελίσσεται το πρόγραμμά τους. Έχουν τις ζωές τους. Κάποιος να προσέχει τα γατσούλια μόνο, το σκυλί θα το πάρουμε μαζί μας. Θέλω να πιώ καφέ με θέα το Μαίναλο. Θέλω να κάτσω στην πλατεία του χωριού και να αγναντεύω τον κάμπο. Θέλω, θέλω...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
επιτέλους ένας κανονικός άνθρωπος.jason0 έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:31 Ξυπνησα 9 να παω γυμναστήριο, έκανα και ωραίο πρωινό με αυγά για δυνάμεις
Βάρεσα μια μαλακια και ξανακοιμήθηκα, σηκώθηκα μεσημέρι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Been there done that. Με τον πατέρα μου ειδικά γινόταν μια ζωή της πουτάνας. Μόνο όταν αρρώστησε καιAlienWay έγραψε: 08 Δεκ 2021, 19:24Τώρα τα βρήκαμε από το τηλέφωνο, αλλά εντάξει, όταν ο άνθρωπος γερνάει, λογικό είναι να παραξενεύει.Naida έγραψε: 08 Δεκ 2021, 18:46Κι εγώ τσακώθηκα πριν κάτι μέρες με την δικιά μου και είπα λόγια επίτηδες που ξέρω πως θα πονέσουν. Και βέβαια μετά το μετάνιωσα.AlienWay έγραψε: 08 Δεκ 2021, 18:20 Μετά τη δουλειά, πήγα στο σπίτι της αδελφής μου, όπου η μάνα μου κρατούσε τον μικρό ανηψιό μου. Σφαχτήκαμε, ανταλλάξαμε σκληρά λόγια, της ανέβασα- όπως είπε- την πίεση και έφυγα γεμάτος μίσος.
κατάλαβε πως η ζωή έχει ημερομηνία λήξης ηρέμησαν τα πράγματα. Τα δύο χρόνια που μείναμε μαζί στο τέλος
παίζει να μην τσακωθήκαμε ούτε μια φορά. Δηλαδή έπρεπε να μπει ο θάνατος στην μέση για να αρχίσουμε
να συμπεριφερόμαστε σαν τους φυσιολογικούς ανθρώπους, το λες και κατάντια.
Σηκώθηκα έξι, ήπια καφέ, έφαγα malteseres και ένα κομμάτι σπανακόπιτα.
Έκανα βάρη μια ώρα. Στις 10 πήγα στο νεκροταφείο και μετά βόλτα στο λιμάνι.
Γύρισα σπίτι και έβαλα ταινία. Τώρα θέλω να βρω το κουράγιο να πλύνω για να μαγειρέψω αλλά
μάλλον θα παραγγείλω σουβλάκια. Μετά θα σκεπαστώ στον καναπέ όπως χθες και θα περιμένω να μπει
η παρασκευή.
Γύρισα σπίτι και έβαλα ταινία. Τώρα θέλω να βρω το κουράγιο να πλύνω για να μαγειρέψω αλλά
μάλλον θα παραγγείλω σουβλάκια. Μετά θα σκεπαστώ στον καναπέ όπως χθες και θα περιμένω να μπει
η παρασκευή.
Πω πω ζήλεψα αυτή την φάση.Null έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:06 Σηκώθηκα έξι, ήπια καφέ, έφαγα malteseres και ένα κομμάτι σπανακόπιτα.
η παρασκευή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ωραιος ρε σκυλεNull έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:06 Σηκώθηκα έξι, ήπια καφέ, έφαγα malteseres και ένα κομμάτι σπανακόπιτα.
η παρασκευή.

- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Null έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:06 Σηκώθηκα έξι, ήπια καφέ, έφαγα malteseres και ένα κομμάτι σπανακόπιτα.
η παρασκευή.
Προπονηση στο παρκο, καφες στο μαγαζι διπλα στο παρκο τωρα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Γιατί είσαι τόσο αντιδραστικός τύπος; χαλάρωσε.Feindflug έγραψε: 08 Δεκ 2021, 18:17 Μιλάμε για την χαρά της παραγωγικότητας εδώ μέσα, τύπισσες και τύποι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-