Όχι. Παραδίπλα λιγο ...

Χαλασε το καλοριφερ;
Δεν ανάβει τον λέβητα ο διαχειριστής, να έχω αυτόνομη και να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω
Bιτριολι!Naida έγραψε: 01 Δεκ 2021, 09:06Δεν ανάβει τον λέβητα ο διαχειριστής, να έχω αυτόνομη και να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω![]()
Και μόλις έριξες κι άλλο την θερμοκρασία.stergiosbik έγραψε: 01 Δεκ 2021, 09:24Bιτριολι!Naida έγραψε: 01 Δεκ 2021, 09:06Δεν ανάβει τον λέβητα ο διαχειριστής, να έχω αυτόνομη και να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω![]()
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μυρίζω αυτό:Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:29 Ωραίο πράγμα ο χειμώνας. Ιδίως όταν φυσάει ο ξερός παγωμένος αέρας. Δεν ακούς τα έντομα που προσπαθούν να τρυπώσουν μέσα στο κρανίο σου, ούτε μυρίζεις τριγύρω την ιδρωτίλα.

Αύριο με το που μπω στα duty free θα το ψάξωGherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:37Μυρίζω αυτό:Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:29 Ωραίο πράγμα ο χειμώνας. Ιδίως όταν φυσάει ο ξερός παγωμένος αέρας. Δεν ακούς τα έντομα που προσπαθούν να τρυπώσουν μέσα στο κρανίο σου, ούτε μυρίζεις τριγύρω την ιδρωτίλα.
Κι ηδονjίζομαι.
Αγαπημένο London που ταιριάζει τόσο πολύ με βροχερό καιρό.περαστική έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:43Αύριο με το που μπω στα duty free θα το ψάξωGherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:37Μυρίζω αυτό:Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:29 Ωραίο πράγμα ο χειμώνας. Ιδίως όταν φυσάει ο ξερός παγωμένος αέρας. Δεν ακούς τα έντομα που προσπαθούν να τρυπώσουν μέσα στο κρανίο σου, ούτε μυρίζεις τριγύρω την ιδρωτίλα.
Κι ηδονjίζομαι.
Εδώ άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και κάθομαι στον καναπέ με την κουβέρτα και το τάμπλετ και μυρίζω πάνω μου το burberry london![]()
Θα τα ψάξω και τα 2, εννοείται! I trust youGherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:51Αγαπημένο London που ταιριάζει τόσο πολύ με βροχερό καιρό.περαστική έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:43Αύριο με το που μπω στα duty free θα το ψάξω
Εδώ άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και κάθομαι στον καναπέ με την κουβέρτα και το τάμπλετ και μυρίζω πάνω μου το burberry london![]()
![]()
Αυτό μυρίζει με υγρή νύχτα μετά από καύσωνα κάπου στην Κύπρο. Μεσογειακό καλοκαίρι στα καλύτερά του.
Ψάξε και το jour d' Hermes εφόσον σου αρέσουν τα φλόραλ.
Thank you.περαστική έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:53Θα τα ψάξω και τα 2, εννοείται! I trust youGherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:51Αγαπημένο London που ταιριάζει τόσο πολύ με βροχερό καιρό.περαστική έγραψε: 07 Δεκ 2021, 22:43
Αύριο με το που μπω στα duty free θα το ψάξω
![]()
Αυτό μυρίζει με υγρή νύχτα μετά από καύσωνα κάπου στην Κύπρο. Μεσογειακό καλοκαίρι στα καλύτερά του.
Ψάξε και το jour d' Hermes εφόσον σου αρέσουν τα φλόραλ.
(Το London είναι όντως έρωταας)