ένα σου λέω, προκαλείς την τύχη σου, άφησε να ξημερώσει πρώταKauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:39
Πάντως το 30 Μέρες Νύχτα δεν έχει μεταφυσική εξήγηση για τον βαμπιρισμό. Μάλλον οφείλεται σε ιό. O τύπος εδώ στο βίντεο εξηγεί πώς θα μπορούσε να συμβεί (νομίζω είναι γιατρός ο ίδιος):
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκηνές που σας έχουν συγκλονίσει
Re: Σκηνές που σας έχουν συγκλονίσει
SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:43ένα σου λέω, προκαλείς την τύχη σου, άφησε να ξημερώσει πρώταKauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:39
Πάντως το 30 Μέρες Νύχτα δεν έχει μεταφυσική εξήγηση για τον βαμπιρισμό. Μάλλον οφείλεται σε ιό. O τύπος εδώ στο βίντεο εξηγεί πώς θα μπορούσε να συμβεί (νομίζω είναι γιατρός ο ίδιος):
Ε, οχι και βαμπίρια, αφού δεν υπάρχουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νon4me έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:38Αυτο που βλεπουμε ως αποκρουστικο ηταν η καθημερινοτητα τους . 10 με 20 χιλιαδες ατομα καθε χρονο θυσιαζοταν , . Οι τυποι ολα αυτα τα βλεπαν ως ρουτινα . οι ευρωπαιοι ειδαν το χριστο φανταρο .SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:28 Ναι
Εντωμεταξύ, είναι και τα πρόσωπα, οι φυσιογνωμίες των ιθαγενών που είναι αποκρουστικές, πχ η φάτσα του αρχιερέα που ξεριζώνει τις καρδιές, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, μόνο να τον βλέπεις
Το ίδιο φρικιαστικά με τα πρόσωπα στα τοτεμ τους και τα ιερογλυφικα τους
Αυτοί που προορίζονταν για προσφορά στο θεό της Άνοιξης, Σίπε Τότεκ , δένονταν σε ένα πλαίσιο και φονεύονταν με βέλη από πολεμιστές.[3] Μετά από αυτό τους έγδερναν οι ιερείς και φορούσαν το δέρμα τους επί είκοσι μέρες. Ο Μπερνάλ Ντίας ντελ Καστίγιο, Ισπανός κονκισταδόρος στο στρατό του Ερνάν Κορτές, έγραψε «πως μυρίζουν σα ψόφια σκυλιά».[3]
Ξαναπείτε τίποτα για τον καλό Θεούλη στην Παλαιά Διαθήκη και γιατί τα έκανε ενίοτε κολυμπηθρόξυλο, θα σας ποστάρω αποκαλύπτο μέχρι να βουλιάξει η κόλαση!
Μόνος σου τα γράφεις, όταν έχεις να κάνεις με ιούς, βαμπίρKauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:45SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:43ένα σου λέω, προκαλείς την τύχη σου, άφησε να ξημερώσει πρώταKauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 01:39
![]()
Ε, οχι και βαμπίρια, αφού δεν υπάρχουν.
και βάλεις στην εξίσωση και εμβόλια κτηνιάτρων, τί καλό περιμένεις?
Ένας απελπισμένος πατέρας πηγαίνει στον Ανατόλιο την δαιμονισμένη κόρη του για να την κάνει καλά.
Με είχε συγκινήσει εως συγκλονίσει ο τρόπος που παρουσιάζει την δαιμονισμένη κοπέλα και τον εξορκισμό
Με είχε συγκινήσει εως συγκλονίσει ο τρόπος που παρουσιάζει την δαιμονισμένη κοπέλα και τον εξορκισμό
- Μαδουραίος
Η συγκεκριμένη υστερική Χριστιανοταλιμπάν στο εμπορικό είναι κατ εικόνα κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν η Juno.Ίδια και απαράλλαχτη.Juno έγραψε: 06 Δεκ 2021, 20:41Το έγραψες ακριβώς κάτω από το Mist.
Λοιπόν, ο στρατός κάνει μια βλακεία και ανοίγει πύλη στον χώρο από όπου περνούν ένα σωρό απόκοσμα και τεράστια έντομα με πλοκάμια και πολύ δηλητηριώδη που επιτίθενται στους κατοίκους μιας πόλης.
Καταλαβαίνουμε ποιος έκανε την βλακεία επειδή στην αρχή της ταινίας, η βάση κοντά στην πόλη αδειάζει πολύ γρήγορα και συντεταγμένα και οι κάτοικοι αναρωτιούνται τι έγινε.
Αρκετοί από τους εναπομείναντες πίσω εγκλωβίζονται στο super market και βλέπεις πώς συνηθισμένοι άνθρωποι αποποιούνται τις αξίες τους, γίνονται δεισιδαίμονες Ταλιμπάν και στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου (γίνονται ακόμα και φόνοι) πάρα πολύ γρήγορα όταν βλέπουν τον απόκοσμο κίνδυνο να πλησιάζει.
Παρακαλώ τους συντονιστές να σβήσουν το spoiler του βλαμένου συριζαίου που δενθυματαιακριβώςπωςξεκινησε, αλλά μας λέει το τέλος της ταινίας στα μούτρα μας.
Είναι υπέροχη ταινία και σημασία δεν έχει τι γίνεται στο τέλος, αλλά πώς έφθασαν ως εκεί. Πώς ο άνθρωπος γίνεται κτήνος.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΡΙΖΑΙΕ!![]()
Ειρήνη υμίν! Μπήκα να δω καμιά σκηνή, αυτή με εσας του δυο την είδα ήδη, βαριέμαι τα ίδια! 
- Μαδουραίος
H σκηνή που κλαίει ο πρωταγωνιστής στο Get out
- Μαδουραίος
Hello Clarice
δεν έχει ήχο παντως, το "Get Out" εννοώ
- Μαδουραίος
όχι, λάθος, διορθώθηκε
Όντως όμως δεν βοηθά έστω σε κάποιες, που -τουλάχιστον σε εμένα-είναι άγνωστες να μην υπάρχουν δυο λόγια για το θέμα
- Μαδουραίος
Δεν ξέρεις την σιωπή των αμνών;SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 20:30 Όντως όμως δεν βοηθά έστω σε κάποιες, που -τουλάχιστον σε εμένα-είναι άγνωστες να μην υπάρχουν δυο λόγια για το θέμα
Το Get out
https://flix.gr/cinema/get-out-review.html
Το γκετ άουτ βρε
Την σιωπη την ξέρω, δεν την έχω δει ποτέ ολόκληρη, από την αρχή μέχρι το τέλος, έτυχε
Την σιωπη την ξέρω, δεν την έχω δει ποτέ ολόκληρη, από την αρχή μέχρι το τέλος, έτυχε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3927 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 2 Απαντήσεις