Όχι βέβαια!Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:01 Όσοι το παίξετε υπεράνω, κλάιν. Διότι λίγο - πολύ, όλοι έχουμε μερακλώσει με τέτοια άσματα.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γουρουνιές - Αθηνών - Λαμίας γαβγάδικα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Sid Vicious
Re: Γουρουνιές - Αθηνών - Λαμίας γαβγάδικα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Με κανένα σκυλάδικο ναι έχει γίνει κάποιες ελάχιστες φορές. Με κάτι τουρκαλβανικούς αμανέδες, κομπανίες και κάτι ώχ αμάν σεβντά μου κλπ ΠΟΤΕ
Τι λέγαμε; Τυχαίο οτι υπάρχουν υπότιτλοι στα τουρκικα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
fixed.Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:01
Όσοι το παίξετε υπεράνω, κλάιν. Διότι λίγο - πολύ, όλοι έχουμε μερακλώσει ξερασει με τέτοια άσματα.![]()
![]()
ναι, ειμαι υπερανω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Θυμάσαι;Beria έγραψε: 07 Δεκ 2021, 16:32Σε λίγο θα με ρωτάς κι αν θυμάμαι τα κυριακάτικα πρωινά στη Μάντρα του ΑττίκΓκουερινο 4 έγραψε: 07 Δεκ 2021, 16:18Θυμάσαι την εκπομπή που τον είχε ανακαλύψει η ροζιτα Σωκου στο να η ευκαιρία;![]()
Οχι δεν θυμάμαι. Έκανα τουρνέ με τον Χρηστομάνο την Κερενια ΚούκλαΓκουερινο 4 έγραψε: 07 Δεκ 2021, 17:23Θυμάσαι;Beria έγραψε: 07 Δεκ 2021, 16:32Σε λίγο θα με ρωτάς κι αν θυμάμαι τα κυριακάτικα πρωινά στη Μάντρα του ΑττίκΓκουερινο 4 έγραψε: 07 Δεκ 2021, 16:18
Θυμάσαι την εκπομπή που τον είχε ανακαλύψει η ροζιτα Σωκου στο να η ευκαιρία;![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Sid Vicious
BoomersBeria έγραψε: 07 Δεκ 2021, 18:33Οχι δεν θυμάμαι. Έκανα τουρνέ με τον Χρηστομάνο την Κερενια ΚούκλαΓκουερινο 4 έγραψε: 07 Δεκ 2021, 17:23Θυμάσαι;Beria έγραψε: 07 Δεκ 2021, 16:32
Σε λίγο θα με ρωτάς κι αν θυμάμαι τα κυριακάτικα πρωινά στη Μάντρα του Αττίκ![]()
![]()
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Αυτό ρε που λέει ο Γκουε είναι μια γενιά πριν την Silent.Sid Vicious έγραψε: 07 Δεκ 2021, 18:35Boomers
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτά δεν είναι άσματα
αυτά είναι μιάσματα

αυτά είναι μιάσματα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Πω πω ρε μλκ, έριξα μια ματιά στο βιογραφικό του, το 1980 ήταν η εκπομπήBeria έγραψε: 07 Δεκ 2021, 18:36Αυτό ρε που λέει ο Γκουε είναι μια γενιά πριν την Silent.
Νόμιζα πως ήταν μετά το 85
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
τι αυτοκριτική μου επιβαλετε ρε σείς;Ερμής έγραψε: 07 Δεκ 2021, 16:54 Με κανένα σκυλάδικο ναι έχει γίνει κάποιες ελάχιστες φορές. Με κάτι τουρκαλβανικούς αμανέδες, κομπανίες και κάτι ώχ αμάν σεβντά μου κλπ ΠΟΤΕ
ειναι γνωστο σ'ολους ότι εγω ανηκω στούς cure,smiths,merciful nuns,BB KING,Otis rush...etc...etc
αλλά κεφαρω να συνοδεψω τη φιλη Πασιφάη "αμ σορυ παπατζωνη) κατι σαν αυτο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κι εγώ φίλε μου είμαι παλιοροκού, λατρεύω τις μπλουζιές, αλλά δεν θεωρώ κακό να κεφάρουμε ενίοτε. Σ'ευχαριστώ που νοιώθεις.Who is The 4th man έγραψε: 08 Δεκ 2021, 08:54τι αυτοκριτική μου επιβαλετε ρε σείς;Ερμής έγραψε: 07 Δεκ 2021, 16:54 Με κανένα σκυλάδικο ναι έχει γίνει κάποιες ελάχιστες φορές. Με κάτι τουρκαλβανικούς αμανέδες, κομπανίες και κάτι ώχ αμάν σεβντά μου κλπ ΠΟΤΕ
ειναι γνωστο σ'ολους ότι εγω ανηκω στούς cure,smiths,merciful nuns,BB KING,Otis rush...etc...etc
αλλά κεφαρω να συνοδεψω τη φιλη Πασιφάη "αμ σορυ παπατζωνη) κατι σαν αυτο
Τον Αδαμαντίδη τον γουστάρω από παλιά. Τώρα την Ποτάσαsys3x έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:55Για τον Θέμη δεν έχουμε να πούμε πολλά, ίσως η σπουδαιότερη λαϊκή φωνή atm (του έχουν δώσει τα χειρότερα κομμάτια γενικά αλλά δε γαμείς, πάμε παρακάτω, ας όψεται ο Γιαννάκης ο Πάριος) , για την Ποτάσα όμως ρε παιδί, πως, πως μπορείς να δεις αυτό ή και οποιοδήποτε άλλο βίντεο κλιπ της χωρίς το μιουτ, πως;Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:01 Το Σ/Κ, στο ''Καφε της Χαρας'' του χωριού, άκουσα τα πάντα όλα. Ήπιαμε τον άμπακα, γουστάραμε. Και όχι, δεν τα σνομπάρω. Να περνάς καλά είναι το ζητούμενο.![]()
Πάμε..
Όσοι το παίξετε υπεράνω, κλάιν. Διότι λίγο - πολύ, όλοι έχουμε μερακλώσει με τέτοια άσματα.![]()
![]()
- Obi Wan Iakobi
Ορθον

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Παλαιοελλαδίτης
Όταν λέμε γαβγάδικα τι ακριβώς εννοούμε; Ρωτάω γιατί σε σχέση με αυτά που θεωρώ σκυλάδικα, τα συγκεκριμένα μου φαίνονται ποιοτικά. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 115 Απαντήσεις
- 1660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 0 Απαντήσεις