Συκωτακι ψημένο και ζουμερό στο φούρνο είναι ότι καλύτερο.SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:02 Είσαστε κάτι παραπάνω από ύποπτοι βαμπιρισμού όσοι μπορείτε και τρώτε συκώτι
Και φυσικά στο κοκορέτσι.
Συκωτακι ψημένο και ζουμερό στο φούρνο είναι ότι καλύτερο.SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:02 Είσαστε κάτι παραπάνω από ύποπτοι βαμπιρισμού όσοι μπορείτε και τρώτε συκώτι
Kαι ναι, ο διαγωνισμος ηλιθιοτητας τελειωσε με συντριπτικη νικη...Kauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:39 https://www.ksipnistere.com/2021/12/blog-post_404.html
![]()
SUV, κάτι λέγαμε για βαμπίρια.
Naranjita έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:44 να πουμε και για το σουσι.
επηρεασμένη από τα μαστερ σέφια και τα λοιπά εκπομπάτα, είπα το καλοκαίρι να δοκιμάσω. πήρα δυο τρεις φορές σε διαφορετικά μαγαζιά.
τι το θελα? ξεκίνησε με φαγούρα μόλις ξάπλωνα - μέχρι που το είδα: σκώληξ.
ένα μήνα θεραπεία, απολύμανση σε όλο το σπίτι, συν το δούλεμα του άντρα μου. χώρια την φρίκη ότι περπατάνε πάνω μου και με τρώνε ζωντανή.
πλέον το ψάρι, άμα δεν ψηθεί μισή ώρα δεν το βάζω στο στόμα μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, ναι με το που μπήκες εσύ, σάρωσες όλα τα βραβεία. Ποιός να σ' ανταγωνιστεί?Οργισμένος έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:48Kαι ναι, ο διαγωνισμος ηλιθιοτητας τελειωσε με συντριπτικη νικη...Kauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:39 https://www.ksipnistere.com/2021/12/blog-post_404.html
![]()
SUV, κάτι λέγαμε για βαμπίρια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Naranjita έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:44 να πουμε και για το σουσι.
επηρεασμένη από τα μαστερ σέφια και τα λοιπά εκπομπάτα, είπα το καλοκαίρι να δοκιμάσω. πήρα δυο τρεις φορές σε διαφορετικά μαγαζιά.
ένα μήνα θεραπεία, απολύμανση σε όλο το σπίτι, συν το δούλεμα του άντρα μου. χώρια την φρίκη ότι περπατάνε πάνω μου και με τρώνε ζωντανή.
Ποιανού το συκώτι, τύπε;George_V έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:55Στο ιδιο βιντεο η καλογρια συνεχιζει "οχι τελειως ωμο".
Προφανως το προτιμα rare ψημενο.
Ελεος ρε Χελώνε.
Και γω το μοσχαρακι το προτιμω rare/medium rare. Βαμπιρ ειμαι κι εγω?
Ειδικα το συκωτι δεν το αφηνω πανω απο 2-3 λεπτα στο τηγάνι.
Του Προμηθεα.Feindflug έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:59Ποιανού το συκώτι, τύπε;George_V έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:55Στο ιδιο βιντεο η καλογρια συνεχιζει "οχι τελειως ωμο".Kauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:45
Υπάρχει και βίντεο, οπότε λος πούλος.
Θα σου 'λεγα τώρα τίποτα...
Ελεος ρε Χελώνε.
Είσαι, πώς δεν είσαι!;George_V έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:55Στο ιδιο βιντεο η καλογρια συνεχιζει "οχι τελειως ωμο".
Ελεος ρε Χελώνε.
Μια χαρα ειναι αν ξερεις απο που ψωνιζεις. ΚΑι εγω τη πρωτη φορα ημουν επιφυλακτικός αλλα τωρα το τσακιζω. Σπιτικο μονο.Japetus έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:07Καλά αυτοί που τρώνε ταρτάρ δεν παίζονται, μπορεί να είναι και πραγματικά επικίνδυνο..
Εδώ ακόμα και οι Τούρκοι που έχουν ένα παρόμοιο παραδοσιακό πιάτο με κιμά ζυμωμένο με λεμόνι και καυτερό για να 'ψηθεί', έχουν αντικαταστήσει τον κιμά με φυτικής προέλευσης υποκατάστατα..
Kauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:02Ένας θείος μου, είχε φάει μύδια ωμά, έβαλε λεμόνι και νόμιζε οτι ήταν όλα καλά.zoltan έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:59 Πέρυσι μια Κυριακή έφαγα σε εστιατόριο ταρτάρ όπως στην φωτογραφία, με το ωμό αυγό επάνω. Ήθελα να δοκιμάσω. Δεν εντυπωσιάστηκα αλλά τέλος πάντων, δεν ήταν κακό, μάλλον αδιάφορο.
Δευτέρα 6 η ώρα το πρωί, πριν ακόμα χτυπήσει το ξυπνητήρι, σηκώθηκα με σφάχτη στο έντερο. Ακολούθησε explosive diarrhea όπως λένε και οι αμερικάνοι. Μέχρι να πάω στο γραφείο είχα πάει τρεις φορές για χέσιμο. Τελικά σταδιακά μέσα στη μέρα που πέρασε.
Έγινε τσιρλίντερ μετά από λίγες ώρες, και ήταν χάλια μια βδομάδα.
Μην κάνετε παπαριές με ωμά φαγητά.

https://www.epoli.gr/skoylikia-entero-a ... 94483.htmlNaranjita έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:44 να πουμε και για το σουσι.
Δατς γουατ ση σεντ.Kauldron έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:09![]()
Καμ εγκένη?
Α, παπα, δεν τους τρώω. Απλά θα τους πυροβολώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.