!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιά είναι η πιθανότητα δύο πχορουμικοί χρήστες να είναι γνωστοί μεταξύ τους ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Ποιά είναι η πιθανότητα δύο πχορουμικοί χρήστες να είναι γνωστοί μεταξύ τους ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

NoMoreLice έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:30 Κι εγώ στο παλιό φόρουμ είχα καταλάβει ότι έγραφε κάποιος που γνωριζόμασταν. Δεν του το αποκάλυψα ποτέ βέβαια.
Ακριβως το ιδιο συνεβη και σε μενα.
Αναγνωρισα απο τις γραπτες διηγησεις εναν καλο φιλο απο το παρελθον, αλλα δεν του αποκαλυψα ποτε την ταυτοτητα μου.
Υπαρχει βεβαια πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ισχυει το ιδιο και για εκεινον. Να εχει καταλαβει δηλαδη ποιος ειμαι αλλα να μην με προσεγγιζει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Ποιά είναι η πιθανότητα δύο πχορουμικοί χρήστες να είναι γνωστοί μεταξύ τους ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Daje έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:18
NoMoreLice έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:30 Κι εγώ στο παλιό φόρουμ είχα καταλάβει ότι έγραφε κάποιος που γνωριζόμασταν. Δεν του το αποκάλυψα ποτέ βέβαια.
Αναγνωρισα απο τις γραπτες διηγησεις εναν καλο φιλο απο το παρελθον, αλλα δεν του αποκαλυψα ποτε την ταυτοτητα μου.
Υπαρχει βεβαια πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ισχυει το ιδιο και για εκεινον. Να εχει καταλαβει δηλαδη ποιος ειμαι αλλα να μην με προσεγγιζει.
Τι του είχες κάνει μπρε ανώμαλε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

georgebi έγραψε: 19 Αύγ 2021, 09:58 Ποια είναι η πιθανότητα δύο η περισσότεροι πχορουμικοί χρήστες να είναι το ιδιο άτομο; :a108:
Προβοκατόρικο ερώτημα :lol:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Εμένα έτυχε πάντως και τυχαία το πήραμε και οι δυο χαμπάρι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Beria έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:19
Daje έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:18
Τι του είχες κάνει μπρε ανώμαλε;
Τιποτα.
Απλα ειναι και αυτος τυπος που γουσταρει την ανωνυμια, οποτε θεωρω πολυ πιθανο να εχει καταλαβει κι εκεινος αλλα να μην μιλαει.
Για την ιστορια, ειναι απο τα ιστορικα nicknames που εχουν χαθει τα τελευταια χρονια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

GReaper έγραψε: 19 Αύγ 2021, 09:07 Μέχρι στιγμής, το πχόρουμ έχει πάνω από 1700 μέλη. Αν δε λάβουμε κάτι άλλο υπόψιν, η πιθανότητα να γνωρίζεις κάποιον άλλον από εδώ μέσα είναι 1700/10000000, δλδ 0,017%. Αλλά μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη, επειδή πχ υπάρχουν πολύ περισσότερα μέλη από Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε σχέση με άλλες πόλεις.
Ποια η πιθανότητα σε 70 ατομα να υπαρχουν τουλαχιστον 2 με ιδια μερα γενεθλιων;
Ειναι πολύυυυυυ μεγαλυτερη απο 70/365.
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Κανονιστε μαζωξη σε καμια χασαποταβερνα με τζακι.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”