!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ SINOPHARM ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ SINOPHARM ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Bill Hicks έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:17
GoBack έγραψε: 07 Δεκ 2021, 11:59
Τελοσπαντων εχεις δικιο.Τους καταλαβαινω.Δεν τους έπεισαν τα κινέζικα μπολια παρα τις δις δόσεις που έχουν χορηγηθεί.Σε αυτό μοιάζουμε.
πώς πάει το FOI request στην κινέζικη FDA;
Pending,για βαρα και εσύ ένα στον εοδυ να δουμε ποιο θα απαντηθεί πρώτο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:20

Όντως τώρα; Θες να ανοίξουμε την κουβέντα για τα side effects των εγκεκριμένων μαντζουνιών; :lol:
άσε καλύτερα. θ'αρχίσεις να σπαμάρεις ψεκομαλόουν πάλι.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 07 Δεκ 2021, 11:59 Τελοσπαντων εχεις δικιο.Τους καταλαβαινω.Δεν τους έπεισαν τα κινέζικα μπολια παρα τις δις δόσεις που έχουν χορηγηθεί.Σε αυτό μοιάζουμε.
Το εμβόλιο της Pfizer πήρε έγκριση με 2 εβδομάδες δοκιμών. Σ' αυτό μάλλον έχει high confidence ο EMA και ο FDA για τις παρενέργειες. Και πλέον λένε «έχουν χορηγηθεί 1 δις δόσεις, άρα είναι ασφαλές». Το κινεζοεμβόλιο με ίδιο αριθμό δόσεων δεν είναι ασφαλές. :smt005:

Μιλάμε για επιστημονικά κριτήρια, όχι αρχίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:48
GoBack έγραψε: 07 Δεκ 2021, 11:59 Τελοσπαντων εχεις δικιο.Τους καταλαβαινω.Δεν τους έπεισαν τα κινέζικα μπολια παρα τις δις δόσεις που έχουν χορηγηθεί.Σε αυτό μοιάζουμε.
Το εμβόλιο της Pfizer πήρε έγκριση με 2 εβδομάδες δοκιμών. Σ' αυτό μάλλον έχει high confidence ο EMA και ο FDA για τις παρενέργειες. Και πλέον λένε «έχουν χορηγηθεί 1 δις δόσεις, άρα είναι ασφαλές». Το κινεζοεμβόλιο με ίδιο αριθμό δόσεων δεν είναι ασφαλές. :smt005:

Το ερώτημα είναι γιατί το κινεζοεμβόλιο με τον ίδιο αριθμό δόσεων θεωρείται πιο ασφαλές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Τι λετε; Θα διαβειτε τον Ρουβικωνα ή θα αποδωσετε αυτη την αποφαση στην "βλακεια των ανθρωπων"; Ειναι δυνατον τοσο μεγαλοι οργανισμοι να μην μπορουν να διακρινουν οσα εσεις και ο νικσκοτωστετουςολους λετε τοσο καιρο;
Αποβλακωθηκαν ολοι μαζι ταυτοχρονως ή μηπως κανετε λαθος; Ειναι τελικα τοσο ευκολο να εμπλακει η πολιτικη στα των αποφασεων τους;
Και,τελικα, ολες αυτες οι παρατυπιες για μερικες δεκαδες δις; Φοβαμαι. Παω να διαβασω Σουβλιτσα :a075:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:50

Το ερώτημα είναι γιατί το κινεζοεμβόλιο με τον ίδιο αριθμό δόσεων θεωρείται πιο ασφαλές.
Εγώ δεν ξέρω αν είναι πιο ασφαλές, ξέρω ότι τα κριτήρια όπως διατυπώνονται θα έπρεπε να το καθιστούν αυτομάτως το ίδιο ασφαλές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμμιά μελέτη για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια κανενός εμβολίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και για να μην ξεχνιόμαστε.

https://mobile.twitter.com/PanosKammeno ... o46x38.png

Το ωραίο είναι ότι στη Σερβία μετά το ξανθό και κόκκινο εμβόλιο, πρότειναν την τρίτη δόση με pfizer. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:01

Εγώ δεν ξέρω αν είναι πιο ασφαλές, ξέρω ότι τα κριτήρια όπως διατυπώνονται θα έπρεπε να το καθιστούν αυτομάτως το ίδιο ασφαλές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμμιά μελέτη για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια κανενός εμβολίου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει και κάποια μελέτη για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του κόβιντ στους παρθένους (τι άλλο;) από φαρμακευτικά σκευάσματα οργανισμούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bazoomba έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:00 Τι λετε; Θα διαβειτε τον Ρουβικωνα ή θα αποδωσετε αυτη την αποφαση στην "βλακεια των ανθρωπων"; Ειναι δυνατον τοσο μεγαλοι οργανισμοι να μην μπορουν να διακρινουν οσα εσεις και ο νικσκοτωστετουςολους λετε τοσο καιρο;
Αποβλακωθηκαν ολοι μαζι ταυτοχρονως ή μηπως κανετε λαθος; Ειναι τελικα τοσο ευκολο να εμπλακει η πολιτικη στα των αποφασεων τους;
Και,τελικα, ολες αυτες οι παρατυπιες για μερικες δεκαδες δις; Φοβαμαι. Παω να διαβασω Σουβλιτσα :a075:
Εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν βλέπω τον κόσμο σαν δίπολα. Υπάρχει μια σπαρταριστή βεντάλια χρωμάτων που αντικατοπτρίζει το πολύπλοκο φάσμα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Είναι ένας συνδυασμός φόβου, βλακείας, εγωισμού και πολιτικής εμπλοκής.

Ορθώς δόθηκε έκτακτη άδεια σε εμβόλια, αλλά σαφώς δεν βρίσκω λόγο που δεν έχει δοθεί έκτακτη άδεια και στα μη δυτικά, γιατί δεν υπάρχει κάποια ισχυρή ένδειξη ότι είναι λιγότερο ασφαλή, με τα ίδια κριτήρια που έχουν κριθεί τα δυτικά.

Ορθώς δόθηκε έκτακτη άδεια αλλά κακώς το τραβήξαμε στο άκρο με καθολικούς εμβολιασμούς και παραμύθια για ανοσίες αγέλης και λοιπές παπαριές που ήταν γνωστό από την αρχή ότι είναι αδύνατον να επιτευχθεί. Τα εμβόλια θα έπρεπε να χορηγηθούν με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες παγκοσμίως και δευτερευόντως, εφόσον υπήρχε περίσσευμα, σε αυτούς που ήθελαν να το κάνουν χωρίς να ανήκουν σε ευπαθή ομάδα.

Όσο για το αν αποβλακώθηκαν όλοι μαζί, σαφώς όχι. Αλλά από την μια φοβούνται τον ιό, από την άλλην υπάρχει ισχυρή πολιτική εμπλοκή και από την τρίτη φοβούνται μην πουν ή κάνουν κάτι που θα τους καταστήσει παρίες. Είναι μια τρομοκρατία που δεν είναι κατ' ανάγκην επιβληθείσα αλλά αυτοτροφοδοτούμενη από τον φόβο του χαρακτηρισμού. Και στην επιστήμη είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατρέψεις την εικόνα όταν χαρακτηριστείς αναξιόπιστος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 07 Δεκ 2021, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:09

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει και κάποια μελέτη για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του κόβιντ στους παρθένους (τι άλλο;) από φαρμακευτικά σκευάσματα οργανισμούς.
Σωστο.Ολοσωστο! Απλα τυγχανει ο κοβιντ να ειναι κατα τι φθηνοτερος. Και φυσικα, ξερεις, το προβλημα και οχι η παρεχομενη λυση. Κατα τα αλλα,ομως, αψογη!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:09 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει και κάποια μελέτη για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του κόβιντ στους παρθένους (τι άλλο;) από φαρμακευτικά σκευάσματα οργανισμούς.
Υπάρχουν αρκετές. Κάποιες δείχνουν ότι σε άτομα με προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας, μπορεί να επιδεινώνονται τα χρόνια νοσήματά τους. Μακροπρόθεσμη ζημιά, πάντως, σε υγιή άτομα δεν φαίνεται να έχει προκύψει από κάποια μελέτη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκει κανείς να κολλήσει κορωνοϊό ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, εκτός αν είναι ηλίθιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εγω δεν έχω καταλάβει γιατι δεν φερνουν το Moderna στην Κρήτη :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:09 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει και κάποια μελέτη για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες του κόβιντ στους παρθένους (τι άλλο;) από φαρμακευτικά σκευάσματα οργανισμούς.
Υπάρχουν αρκετές. Κάποιες δείχνουν ότι σε άτομα με προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας, μπορεί να επιδεινώνονται τα χρόνια νοσήματά τους. Μακροπρόθεσμη ζημιά, πάντως, σε υγιή άτομα δεν φαίνεται να έχει προκύψει από κάποια μελέτη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι επιδιώκει κανείς να κολλήσει κορωνοϊό ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, εκτός αν είναι ηλίθιος.
Και από που προκύπτει η υπόθεση για τη μακροπρόθεσμη ζημιά που ΔΕΝ προκύπτει στους υγιείς από τη στιγμή που αφορά στο ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα;

Εννοείς ότι σε ό,τι αφορά στον κόβιντ θεωρείται μακροπρόθεσμο το διάστημα μετά τη συμπτωματική ή ασυμπτωματική νόσηση (χωρίς εμβόλιο) μέχρι σήμερα ενώ για τα εμβόλια για να θεωρούνται στατιστικώς ασφαλή πρέπει να περάσουν δεκαετίες; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:25 Και από που προκύπτει η υπόθεση για τη μακροπρόθεσμη ζημιά που ΔΕΝ προκύπτει στους υγιείς από τη στιγμή που αφορά στο ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα;

Εννοείς ότι σε ό,τι αφορά στον κόβιντ θεωρείται μακροπρόθεσμο το διάστημα μετά τη συμπτωματική ή ασυμπτωματική νόσηση (χωρίς εμβόλιο) μέχρι σήμερα ενώ για τα εμβόλια για να θεωρούνται στατιστικώς ασφαλή πρέπει να περάσουν δεκαετίες; :lol:
Α-ΠΟ ΜΕ-ΛΕ-ΤΕΣ. Μελέτες θα πει ότι έχουν παρακολουθήσει μακροπρόθεσμα ομάδες ατόμων που έχουν νοσήσει και έχουν καταλήξει σ' αυτό το συμπέρασμα. Αντίστοιχες μελέτες για εμβολιασμένους δεν υπάρχουν. Στα ελληνικά το γράφω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bazoomba έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:09

Σωστο.Ολοσωστο! Απλα τυγχανει ο κοβιντ να ειναι κατα τι φθηνοτερος. Και φυσικα, ξερεις, το προβλημα και οχι η παρεχομενη λυση. Κατα τα αλλα,ομως, αψογη!
Σου διαφεύγει ότι οι συνέπειες του φρη κόβιντ δεν είναι καθόλου συμφέρουσες οικονομικά και όχι μόνον. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”