!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθηγητής Μανωλόπουλος: «Η τρίτη δόση του εμβολίου ίσως να είναι και η οριστική»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Καθηγητής Μανωλόπουλος: «Η τρίτη δόση του εμβολίου ίσως να είναι και η οριστική»
Εδώ μέσα δεν κάνουμε επιστημονική συζήτηση (αν εξαιρέσεις αυτούς που τελούν υπό την ψευδαίσθηση ότι αυτό ακριβώς κάνουν), κάνουμε καφενειακή συζήτηση.
Δεν εμπιστεύεσαι την πλειοψηφία των εξειδικευμένων, εμπιστεύεσαι 1-2 εφημερίδες που δεν έχουν καταρτισμένο προσωπικό και παίρνουν συνεντεύξεις από ράντομ άτομα που επίσης δεν έχουν την επιστημονική κατάρτιση για να κάνουν επιστημονική συζήτηση.
Δεν εμπιστεύεσαι την πλειοψηφία των εξειδικευμένων, εμπιστεύεσαι 1-2 εφημερίδες που δεν έχουν καταρτισμένο προσωπικό και παίρνουν συνεντεύξεις από ράντομ άτομα που επίσης δεν έχουν την επιστημονική κατάρτιση για να κάνουν επιστημονική συζήτηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Καθηγητής Μανωλόπουλος: «Η τρίτη δόση του εμβολίου ίσως να είναι και η οριστική»
Επιτέλους Χέλη!hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:09 Εδώ μέσα δεν κάνουμε επιστημονική συζήτηση (αν εξαιρέσεις αυτούς που τελούν υπό την ψευδαίσθηση ότι αυτό ακριβώς κάνουν), κάνουμε καφενειακή συζήτηση.
Αυτό είναι δική σου υπόθεση γιατί ήδη έχω αναφέρεια ότι έκανα ένα τυχαίο γκουγκλάρισμα.hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:09 Εδώ μέσα δεν κάνουμε επιστημονική συζήτηση (αν εξαιρέσεις αυτούς που τελούν υπό την ψευδαίσθηση ότι αυτό ακριβώς κάνουν), κάνουμε καφενειακή συζήτηση.
Σε τόσο σοβαρά θέματα, σαφώς και δεν ψάχνομαι στους τίτλους των εφημερίδων, παίρνω τη γνώμη γιατρών τους οποίους εμπιστεύομαι.
Οπότε, σταμάτα τις γελοίες διαστρεβλώσεις μαζί μου και συνέχισε να απευθύνεσαι στο κοινό σου. Είσαι πολύ πειστικός στο συγκεκριμένο πεδίο, καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Α καλά.SUV έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:08 Εαν ήσουν τίμια δεν θα επιχειρούσες αυτήν την σύγκριση γιατί κάποιος που έχει πχ θεολογική διαφωνία για την αποδοχή των εμβολίων
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Σε όλα τα πεδία είμαι πειστικός γιατί ξέρω τι λέω, δεν βασίζομαι στο τι λέει το in.grΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:16Αυτό είναι δική σου υπόθεση γιατί ήδη έχω αναφέρεια ότι έκανα ένα τυχαίο γκουγκλάρισμα.hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:09 Εδώ μέσα δεν κάνουμε επιστημονική συζήτηση (αν εξαιρέσεις αυτούς που τελούν υπό την ψευδαίσθηση ότι αυτό ακριβώς κάνουν), κάνουμε καφενειακή συζήτηση.
Σε τόσο σοβαρά θέματα, σαφώς και δεν ψάχνομαι στους τίτλους των εφημερίδων, παίρνω τη γνώμη γιατρών τους οποίους εμπιστεύομαι.
Οπότε, σταμάτα τις γελοίες διαστρεβλώσεις μαζί μου και συνέχισε να απευθύνεσαι στο κοινό σου. Είσαι πολύ πειστικός στο συγκεκριμένο πεδίο, καρατσεκαρισμένο.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Επιστημονική συζήτηση δεν κάνουμε, γιατί απλά θα έπρεπε να μιλάμε 2-3 μεταξύ μας για αυτό το θέμα.hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:09 Εδώ μέσα δεν κάνουμε επιστημονική συζήτηση (αν εξαιρέσεις αυτούς που τελούν υπό την ψευδαίσθηση ότι αυτό ακριβώς κάνουν), κάνουμε καφενειακή συζήτηση.
Όπως αν ήταν ένα άλλο θέμα, θα μιλούσατε 2-3 αλλοι μεταξύ σας και ούτω καθεξής.
Από εκεί και πέρα, ξεκάθαρα σου λέω ότι οι απόψεις σου είναι πλήρως αντιεπιστημονικες και αυτό επειδή πρέπει μετά από 1.5 χρόνο να αντιληφθείς ότι η πολύ καλή χρήση αγγλικών και ως ένα σημείο μαθηματικών, δε σου παρέχουν εφόδια να μιλάς με τέτοιο πείσμα για ιατρικά/βιολογικά/φαρμακευτικά/τοξικολογικα καθώς και θέματα φαρμακοεπαγρυπνησης. Γιατί απλά σου λείπουν ακόμα και τα βασικά με αποτέλεσμα να είσαι σε φάση "ότι δεν ξέρω, το ταιριάζω" .
Καλάμια, αλλά αφου αντιλαμβάνεσαι απόλυτα το θέμα μην σε στενοχωρώOtto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:21Α καλά.SUV έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:08 Εαν ήσουν τίμια δεν θα επιχειρούσες αυτήν την σύγκριση γιατί κάποιος που έχει πχ θεολογική διαφωνία για την αποδοχή των εμβολίων
Εντάξει, συνέχισε να νομίζεις ότι γίνεσαι πειστικός με τις συνήθεις πουστίτσες.hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:22Σε όλα τα πεδία είμαι πειστικός γιατί ξέρω τι λέω, δεν βασίζομαι στο τι λέει το in.grΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:16Αυτό είναι δική σου υπόθεση γιατί ήδη έχω αναφέρεια ότι έκανα ένα τυχαίο γκουγκλάρισμα.hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:09 Εδώ μέσα δεν κάνουμε επιστημονική συζήτηση (αν εξαιρέσεις αυτούς που τελούν υπό την ψευδαίσθηση ότι αυτό ακριβώς κάνουν), κάνουμε καφενειακή συζήτηση.
Οπότε, σταμάτα τις γελοίες διαστρεβλώσεις μαζί μου και συνέχισε να απευθύνεσαι στο κοινό σου. Είσαι πολύ πειστικός στο συγκεκριμένο πεδίο, καρατσεκαρισμένο.![]()
Με παπαράκια δεν ασχολούμαι περισσότερο από δυο τρία μηνύματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αντιεπιστημονικές; Μα δεν υπάρχει ούτε μισό θέμα στο οποίο να μην επαληθεύθηκα.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:26 Από εκεί και πέρα, ξεκάθαρα σου λέω ότι οι απόψεις σου είναι πλήρως αντιεπιστημονικες και αυτό επειδή πρέπει μετά από 1.5 χρόνο να αντιληφθείς ότι η πολύ καλή χρήση αγγλικών και ως ένα σημείο μαθηματικών, δε σου παρέχουν εφόδια να μιλάς με τέτοιο πείσμα για ιατρικά/βιολογικά/φαρμακευτικά/τοξικολογικα καθώς και θέματα φαρμακοεπαγρυπνησης. Γιατί απλά σου λείπουν ακόμα και τα βασικά με αποτέλεσμα να είσαι σε φάση "ότι δεν ξέρω, το ταιριάζω" .
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Lolhellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:33Αντιεπιστημονικές; Μα δεν υπάρχει ούτε μισό θέμα στο οποίο να μην επαληθεύθηκα.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 14:26 Από εκεί και πέρα, ξεκάθαρα σου λέω ότι οι απόψεις σου είναι πλήρως αντιεπιστημονικες και αυτό επειδή πρέπει μετά από 1.5 χρόνο να αντιληφθείς ότι η πολύ καλή χρήση αγγλικών και ως ένα σημείο μαθηματικών, δε σου παρέχουν εφόδια να μιλάς με τέτοιο πείσμα για ιατρικά/βιολογικά/φαρμακευτικά/τοξικολογικα καθώς και θέματα φαρμακοεπαγρυπνησης. Γιατί απλά σου λείπουν ακόμα και τα βασικά με αποτέλεσμα να είσαι σε φάση "ότι δεν ξέρω, το ταιριάζω" .![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση