!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
Οδηγούσα σήμερα το πρωί και ξαφνικά, ενώ πήγαινα φυσιολογικα στη λωρίδα μου, βλέπω στη δεξιά λωρίδα ένα ταξι να πηγαινει να με εμβολισει.
Κορναρω σαν τρελός και τραβάω το αυτοκίνητο προς τ αριστερά και ευτυχώς γλυτώνω το τρακάρισμα...
Στο φανάρι έρχεται δίπλα μου ο ταξιτζής και αρχίσει να μου ζητάει συγνώμη, λάθος μου κλπ.
"ΝO PROBLEM" του κάνω νόημα αφού τη γλυτωσαμε και στο πράσινο φεύγω!
Στο επόμενο φανάρι και ενώ περίμενα το πράσινο, σκεφτόμουν τα εξής:
1) Ποσο ΓΑΜΑΤΟΣ τύπος είμαι που δεν τσαμπουκαλευομαι σαν κάτι μιζέρους ανώμαλους συνεχώς τσαντισμένους...
2) Ο καημένος ο ταξιτζής φαινόταν αγωνιστής, οικογενειαρχης, ποιος ξέρει τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα...
3) Τι απίστευτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ με ασύλληπτα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ πρέπει να βλέπουν καθημερινά αυτοί οι ταξιτζήδες!!!!!
Το σκέφτομαι σοβαρά να γίνω ταξιτζής.
Κορναρω σαν τρελός και τραβάω το αυτοκίνητο προς τ αριστερά και ευτυχώς γλυτώνω το τρακάρισμα...
Στο φανάρι έρχεται δίπλα μου ο ταξιτζής και αρχίσει να μου ζητάει συγνώμη, λάθος μου κλπ.
1) Ποσο ΓΑΜΑΤΟΣ τύπος είμαι που δεν τσαμπουκαλευομαι σαν κάτι μιζέρους ανώμαλους συνεχώς τσαντισμένους...
2) Ο καημένος ο ταξιτζής φαινόταν αγωνιστής, οικογενειαρχης, ποιος ξέρει τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα...
3) Τι απίστευτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ με ασύλληπτα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ πρέπει να βλέπουν καθημερινά αυτοί οι ταξιτζήδες!!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
Εγινες ταριφας... Και αμα μπαινουν στο ταξι σου μονιμως μαντραχαλαιοι μπετατζηδες, οικοδομοι, ναυτες και συναφεις?Daje έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:01 Οδηγούσα σήμερα το πρωί και ξαφνικά, ενώ πήγαινα φυσιολογικα στη λωρίδα μου, βλέπω στη δεξιά λωρίδα ένα ταξι να πηγαινει να με εμβολισει.
Τι θα κανεις? Θα τους λες εκλεισα παω να παραδωσω?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ και να γίνω δεν θα μου την πέφτουν.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:01
Τι απίστευτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ με ασύλληπτα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ πρέπει να βλέπουν καθημερινά αυτοί οι ταξιτζήδες!!!!!
Πάντως αν πιστέψω κάτι μπαρμπάδες ταρίφες έχουν πηδήξει απίστευτα μωρά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ήμαρτον!
Σε ξένη χώρα θα έγινε αυτό.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:01 Οδηγούσα σήμερα το πρωί και ξαφνικά, ενώ πήγαινα φυσιολογικα στη λωρίδα μου, βλέπω στη δεξιά λωρίδα ένα ταξι να πηγαινει να με εμβολισει.
Στην Ελλάδα, σιγά μη σου ζητούσε συγγνώμη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λεει ο καθενας φιλε
Επειδη την εχω κανει, μεγαλο γαμησι αυτη η δουλεια, αν θες τουλαχιστον να εισαι σωστος (να οδηγεις με βαση τον κοκ, να σεβεσαι τους αλλους οδηγους, να μην κλεβεις τον κοσμο)
Πολυ ψυχοφθορα και κουραστικη.
Γινεσαι παντελως ανιωθος, μετα απο 4 χρονια δουλειας μου εχει τυχει σε ταξιδι να μου βγει στο αντιθετο ρευμα αμαξι και αντεδρασα εντελως ψυχραιμα και χωρις ιχνος φοβου. Τοσο ανιωθο σε κανει.
Μονο θετικο το 3 το οποιο ισχυει. Και οσο πιο σοβαρος εισαι τοσο πιο πολλα τυχερα εχεις, ασχετως αν υποκυψεις τελικα η οχι.
Επειδη την εχω κανει, μεγαλο γαμησι αυτη η δουλεια, αν θες τουλαχιστον να εισαι σωστος (να οδηγεις με βαση τον κοκ, να σεβεσαι τους αλλους οδηγους, να μην κλεβεις τον κοσμο)
Πολυ ψυχοφθορα και κουραστικη.
Γινεσαι παντελως ανιωθος, μετα απο 4 χρονια δουλειας μου εχει τυχει σε ταξιδι να μου βγει στο αντιθετο ρευμα αμαξι και αντεδρασα εντελως ψυχραιμα και χωρις ιχνος φοβου. Τοσο ανιωθο σε κανει.
Μονο θετικο το 3 το οποιο ισχυει. Και οσο πιο σοβαρος εισαι τοσο πιο πολλα τυχερα εχεις, ασχετως αν υποκυψεις τελικα η οχι.
Σε λίγο καιρό τα ταξί θα είναι αυτόματα - χωρίς οδηγό...
Οπότε θα εξαφανιστούν οι κωλοταρίφες και εάν γίνεις ταρίφας θα μείνεις χωρίς δουλειά...
ΥΓ
Ήδη στην Νότια Κορέα κυκλοφορούν τα πρώτα πειραματικά ταξί χωρίς οδηγό...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση, αδερφέ. (και τα στητά πεταχτά οπίσθια είναι, αλλά αυτό το γνωρίζουν όλοι, δεν χρειάζεται επισήμανση)1) Ποσο ΓΑΜΑΤΟΣ τύπος είμαι που δεν τσαμπουκαλευομαι σαν κάτι μιζέρους ανώμαλους συνεχώς τσαντισμένους...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- EKPLIKTIKOS
Η αλήθεια είναι ότι για τη χώρα που ζούμε τα αυτοοδηγουμενα αυτοκίνητα θα είναι μεγάλη ευλογίαOANNHSEA έγραψε: 05 Δεκ 2021, 12:13Σε λίγο καιρό τα ταξί θα είναι αυτόματα - χωρίς οδηγό...
Οπότε θα εξαφανιστούν οι κωλοταρίφες και εάν γίνεις ταρίφας θα μείνεις χωρίς δουλειά...
ΥΓ
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aμα τα εχουν προγραμματισει Ελληνες οδηγοι/προγραμματιστες ομως τοτε χεσε μεσα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Δεκ 2021, 12:18Η αλήθεια είναι ότι για τη χώρα που ζούμε τα αυτοοδηγουμενα αυτοκίνητα θα είναι μεγάλη ευλογίαOANNHSEA έγραψε: 05 Δεκ 2021, 12:13Σε λίγο καιρό τα ταξί θα είναι αυτόματα - χωρίς οδηγό...
ΥΓ
.![]()
Μεχρι και προβλεψη για βιονικο χέρι θα εχουν για αυτοματη μουτζα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Να πιστέψεις ταρίφα ρε μλκ;; έλεος!!!Μπίστης έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:26Εγώ και να γίνω δεν θα μου την πέφτουν.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:01
Τι απίστευτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ με ασύλληπτα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ πρέπει να βλέπουν καθημερινά αυτοί οι ταξιτζήδες!!!!!
Το επόμενο βήμα είναι να πιστέψεις τις πίπες του Αριστου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είχε ανεβάσει βιωματκό η βίβιαν για ταρίφα που μοσχοβολούσε κολώνια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μην τους πιστέψεις.Μπίστης έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:26Εγώ και να γίνω δεν θα μου την πέφτουν.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:01
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι πως...Μπίστης έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:26Εγώ και να γίνω δεν θα μου την πέφτουν.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:01
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Αν είσαι γύπας ταξιτζής είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα γαμας
Αρκεί να μην πτοείσαι από τις απορρίψεις
Και μια στις διακόσιες να κάθεται στα 20 χρόνια θα έχεις κάνει δουλιτσα