«Μη διαθέσιμο βίντεο»περαστική έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:36Θα βαλω αλλα μην με κραξεις, αυτο μου ηρθε πρωτο στο μυαλοΛίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:34Άντε, βάλε ένα τραγούδιπεραστική έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:24
Επισημο σιγουρα οχι![]()
Για επισημη ας ελπισω πως οχι. Βεβαια ποτε δεν ξερεις.
Τοσους παντρεμενους και δεσμευμενους βλεπεις που ξενοκοιτανε και δεν παιρνεις χαμπαρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ειν' ευτυχής ο άνθρωπος π’ αγάπη δε γνωρίζει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ειν' ευτυχής ο άνθρωπος π’ αγάπη δε γνωρίζει
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
περαστική
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:42Όταν την βλέπω μαστουρώνω.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:34Νήμα ντροπής θα είναι αν απλά θες να σπρώξεις. Αν τη έχεις ερωτευτεί όντως είναι πολλά πράγματα, αλλά όχι ντροπή.
Κυριολεκτικά.
Σαν να ήπια μπαφο.
Είμαι ξανα σχολιαρόπαιδο (δίχως ποδιά, ταλαι).
Είναι το πιο όμορφο πλάσμα που έχω δει.
Χτυπάει σχεδόν όλα τα φετίχ μου.
Το χειρότερο: ομοιάζει με την επίσημη…
Πες κι’ αλλα
(Το join me in death των him σου εβαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος περαστική την 05 Δεκ 2021, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Τότε άσε να δούμε σε λίγο διάστημα αν θα ισχύει ακόμα αυτό ή αν απλά έχεις βρεθεί σε συναισθηματική ανάγκη αυτή την περίοδο για κάποιο λόγο και νομίζεις ότι νιώθεις κάτι πραγματικό ενώ δεν είναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:42Όταν την βλέπω μαστουρώνω.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:34Νήμα ντροπής θα είναι αν απλά θες να σπρώξεις. Αν τη έχεις ερωτευτεί όντως είναι πολλά πράγματα, αλλά όχι ντροπή.
Κυριολεκτικά.
Σαν να ήπια μπαφο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Διαλυονται σπιτια και οικογενειες με το σμπρωξιμο;Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:43Μια χαρά τα έγραψα. Ο άντρας ο σωστός δεν διαλύει σπίτια και γάμους γιατί απλά καυλωσε με μια και θέλει να την σπρώξει. Αυτά τα κάνουν οι μαλακες και τα beta males.GoBack έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:39Νομιζω αναποδα τα γραψεςOtto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:34
Νήμα ντροπής θα είναι αν απλά θες να σπρώξεις. Αν τη έχεις ερωτευτεί όντως είναι πολλά πράγματα, αλλά όχι ντροπή.
Ο άνθρωπος εδώ μας λέει ότι είναι έχει συναίσθημα. Αυτό είναι ατυχής μένα αλλά εντελώς διαφορετική περίπτωση με την παραπάνω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Να ρωτήσω την ηλικία σου ή είναι αγένεια;περαστική έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:46Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:42Όταν την βλέπω μαστουρώνω.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:34
Νήμα ντροπής θα είναι αν απλά θες να σπρώξεις. Αν τη έχεις ερωτευτεί όντως είναι πολλά πράγματα, αλλά όχι ντροπή.
Κυριολεκτικά.
Σαν να ήπια μπαφο.
Το χειρότερο: ομοιάζει με την επίσημη…![]()
![]()
Πες κι’ αλλα
-
περαστική
15!!!Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:47Να ρωτήσω την ηλικία σου ή είναι αγένεια;περαστική έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:46Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:42
Όταν την βλέπω μαστουρώνω.
Κυριολεκτικά.
Σαν να ήπια μπαφο.
Το χειρότερο: ομοιάζει με την επίσημη…![]()
![]()
Πες κι’ αλλα
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
πόσον καιρό είσαι καψούρης ωρέ Λίνο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:42Όταν την βλέπω μαστουρώνω.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:34Νήμα ντροπής θα είναι αν απλά θες να σπρώξεις. Αν τη έχεις ερωτευτεί όντως είναι πολλά πράγματα, αλλά όχι ντροπή.
Κυριολεκτικά.
Σαν να ήπια μπαφο.
και πόσο καιρό θυμάσαι να είναι τόσο δυνατό το συναίσθημα;
ρωτάω για να δω αν είσαι τώρα σε peak ή αν η καμπύλη είναι ακόμα στο Μάρτιο του 2020.
- Otto Weininger
Ναι. Για πολλούς λόγους και σε άπειρες παραλλαγές σεναρίων.GoBack έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:46Διαλυονται σπιτια και οικογενειες με το σμπρωξιμο;Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:43Μια χαρά τα έγραψα. Ο άντρας ο σωστός δεν διαλύει σπίτια και γάμους γιατί απλά καυλωσε με μια και θέλει να την σπρώξει. Αυτά τα κάνουν οι μαλακες και τα beta males.
Ο άνθρωπος εδώ μας λέει ότι είναι έχει συναίσθημα. Αυτό είναι ατυχής μένα αλλά εντελώς διαφορετική περίπτωση με την παραπάνω.![]()
- Otto Weininger
Βιολογικα εννοώ.περαστική έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:4715!!!
-
περαστική
28 ειμαι αλλα προτιμω να ασχοληθεις με τον Λινο, εγω ειμαι ειδικη περιπτωσηOtto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:49Βιολογικα εννοώ.
Αυτο ειναι η χρονολογικη ηλικια,βιολογικα πρεπει να σαι 32-33 απο το αγχος.περαστική έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:5228 ειμαι αλλα προτιμω να ασχοληθεις με τον Λινο, εγω ειμαι ειδικη περιπτωση![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Όχι, δεν το προτιμάς,πιστεψε με. Ανεξάρτητα από το ότι θα γίνει όντως έτσι.περαστική έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:52προτιμω να ασχοληθεις με τον Λινο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι είπες τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
περαστική
Και βαλε.GoBack έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:55 Αυτο ειναι η χρονολογικη ηλικια,βιολογικα πρεπει να σαι 32-33 απο το αγχος.
Ωραια, θα παρακολουθω.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:56 Όχι, δεν το προτιμάς,πιστεψε με. Ανεξάρτητα από το ότι θα γίνει όντως έτσι.
- Λίνο Βεντούρα
Είμαι πήκ όιλ εδώ και μια-δυο ‘βδομάδες, σε βαθμό που, όπως έγραψε ο σύμπχωρουμιτης, άρχισαν να διαφαίνονται ενοχλητικές συμπεριφορικες επιπτώσεις στο έτερον ήμισυ.Jolly Roger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:48πόσον καιρό είσαι καψούρης ωρέ Λίνο;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:42Όταν την βλέπω μαστουρώνω.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 02:34
Κυριολεκτικά.
Σαν να ήπια μπαφο.
και πόσο καιρό θυμάσαι να είναι τόσο δυνατό το συναίσθημα;
ρωτάω για να δω αν είσαι τώρα σε peak ή αν η καμπύλη είναι ακόμα στο Μάρτιο του 2020.
Τι να πω; Παλιμπαιδισμός νοσταλγικός που δεν έχω πια εργένικο διαμέρισμα;
Ε, ρε γμτ, ποιος θα α ταζόταν πως θα νοσταλγούσα την γκαρσονιέρα..
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση