Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καdy έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:59
για ποιο λόγο έχουν διασωληνωσει δια της βίας τον μητροπολίτη?για να τον πάνε σε τόπο χλοερο και μετά να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε για τους "ανεμβολιαστους που πεθαίνουν από κοβιντ"?
σε αυτό έχει ένα δίκιο από μια πλευρά ο kady
αν πεθάνει εκεί μέσα ο μητροπολίτης θα πουν ακριβώς αυτό
συν αυτό που ήδη λένε: κακοί, ασυνείδητοι αντιβαξερς που τρώνε την μεθ των ευσυνείδητων πολιτών+οτι είναι ιερωμένος αντιβάξερ και σφίγγει ο κλοιός για την εκκλησία
Καdy έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:59
για ποιο λόγο έχουν διασωληνωσει δια της βίας τον μητροπολίτη?για να τον πάνε σε τόπο χλοερο και μετά να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε για τους "ανεμβολιαστους που πεθαίνουν από κοβιντ"?
σε αυτό έχει ένα δίκιο από μια πλευρά ο kady
αν πεθάνει εκεί μέσα ο μητροπολίτης θα πουν ακριβώς αυτό
συν αυτό που ήδη λένε: κακοί, ασυνείδητοι αντιβαξερς που τρώνε την μεθ των ευσυνείδητων πολιτών+οτι είναι ιερωμένος αντιβάξερ και σφίγγει ο κλοιός για την εκκλησία
ποιο δια της βιας λετε; βυσμα βαλανε για να βρει κρεβατι στη ΜΕΘ και να διασωληνωθει και εμεινε καλος εμβολιασμενος κοσμος χωρις ΜΕΘ
SUV έγραψε: 05 Δεκ 2021, 00:19
Αυτό που λέω είναι οτι κάποιοι ήθελαν να μπει ο μητροπολίτης μέσα και εαν όντως μέχρι τέλους δεν το ήθελε και ο ίδιος είναι μια καλή υπόθεση
αυτοι οι καποιοι ειναι ο μητροπολιτης και οι συγγενεις του
αν δεν ηθελε να μπει μεσα, θα κλειδωνοτανε στην εκκλησια
SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 14:46
τί θέλει να πει με αυτό?
Η μελέτη αναγνώρισε κι άλλες, ακόμα πιο επικίνδυνες μεταλλάξεις, οι οποίες δεν υπάρχουν στην Όμικρον αλλά θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο μέλλον, καθώς τα εμβόλια και οι υπάρχουσες θεραπείες ασκούν εξελικτικές πιέσεις στον πανδημικό κοροναϊό.
δεν έχω καταλάβει αυτό εδώ το πράγμα, θα μου εξηγήσει κάποιος?
ο καλός θεούλης έπλασε αγκαθωτά πλασματάκια που επιτίθενται στα κύτταρά μας και άμα πάμε να τα σκοτώσουμε θυμόνουν και δαγκώνουν πιο πολύ.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
αυτην την εποχη τα νοσοκομεια πρεπει να αποφευγονται απο τους φυσιολογικους ανθρωπους,με τον ιδιο τροπο που ενας εβραιος θα απεφευγε το αουσβιτζ το 1942.οι ''''γιατροι'''''',ακομα και για πονο στο δαχτυλο να πας,θα σε βγαλουν θετικο σε προβιντ μεσω πι σι αρ,και μετα βιαιη διασωληνωση για να ανεβουν τα νουμερα ''κρουσματων''
Καdy έγραψε: 05 Δεκ 2021, 00:39
αυτην την εποχη τα νοσοκομεια πρεπει να αποφευγονται απο τους φυσιολογικους ανθρωπους,με τον ιδιο τροπο που ενας εβραιος θα απεφευγε το αουσβιτζ το 1942.οι ''''γιατροι'''''',ακομα και για πονο στο δαχτυλο να πας,θα σε βγαλουν θετικο σε προβιντ μεσω πι σι αρ,και μετα βιαιη διασωληνωση για να ανεβουν τα νουμερα ''κρουσματων''
Περίεργο φιατι εγώ κανω pcr 2 φορες τον μήνα και με βγάζουν πάντα αρνητικό.
Μάλλον γιατί δεν είμαι ακροδεξιός ηλιθιος και δεν πιστεύω θεωρίες συνωμοσίας
«Τα στοιχεία που έχουμε από το Ισραήλ και είναι ξεκάθαρα, δείχνουν ότι με την τρίτη δόση η ανοσιακή απόκριση είναι υψηλή. Ξεπερνάει αυτή των δύο δόσεων» είπε προσθέτοντας μάλιστα πως και για τρεις μήνες τουλάχιστον, τα στοιχεία των ισραηλινών δείχνουν πως αυτή παραμένει ψηλά και δεν φθίνει. «Οπότε μας δίνεται η ελπίδα πως η τρίτη δόση ίσως να είναι και η οριστική και να κρατάει ίσως για έναν χρόνο ή και περισσότερο», ανέφερε. https://www.newsbeast.gr/health/coronav ... i-oristiki
τα κανεις μονος σου?εσυ εισαι και μπολιασμενος,οποτε και ''προβιντ'' να παθεις θα σε αφησουν εκτος μεθ
αν ενας ανεμβολιαστος παει εστω και με απλο βηχα στο νοσοκομειο αμεσως θα βγει θετικος για να βρουν ευκαιρια να τον διασωληνωσουν και να πουν για τους ''κακους ανεμβολιαστους που παθαινουν κοβιντ και μπαινουν μεθ''
τα κανεις μονος σου?εσυ εισαι και μπολιασμενος,οποτε και ''προβιντ'' να παθεις θα σε αφησουν εκτος μεθ
αν ενας ανεμβολιαστος παει εστω και με απλο βηχα στο νοσοκομειο αμεσως θα βγει θετικος για να βρουν ευκαιρια να τον διασωληνωσουν και να πουν για τους ''κακους ανεμβολιαστους που παθαινουν κοβιντ και μπαινουν μεθ''
εγώ δεν είμαι εμβολιασμένος βλαμμένε και το pcr δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου
επίσης όπως ξαναείπα δεν είμαι ακροδεξιός ηλίθιος να φτιάχνεις και να πιστεύει θεωρίες συνωμοσίας. Έχεις σκεφτεί μήπως έιναι αυτός ο λόγος που πιστεύεις παπαριές;