Δε βλέπω το λόγο. Μπορεί και οι δυο να λένε τη δική τους "αλήθεια".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Σάσα Σταμάτη διέκοψε με δύο μπράβους, την παράσταση του Ζαραλίκου γιατί έθιξε το Μαρινάκη.
Re: Η Σάσα Σταμάτη διέκοψε με δύο μπράβους, την παράσταση του Ζαραλίκου γιατί έθιξε το Μαρινάκη.
Re: Η Σάσα Σταμάτη διέκοψε με δύο μπράβους, την παράσταση του Ζαραλίκου γιατί έθιξε το Μαρινάκη.
ΟΚ....
ή αλλιώς διατυπωμένο μπορεί και οι δυο να λένε τα δικά τους ψέματα (χωρίς εισαγωγικά)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άσε τις μαλακίες. Ξέρεις για τι μιλάμε. Το να με βάζεις στο ίδιο καζάνι ενώ δεν έχω κανένα βάρος στη ζωή μου με έναν ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ που εκθέτει επώνυμα πεντάχρονων είναι ύποπτο ως ανεύθυνο.Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:51Ναι και τότε είχες την δικαιολογία ότι μπορείς να λες τέτοια επειδή τα πεντάχρονα. Φαίνεται όμως ότι το να λες ότι θα ξεκληρίζεις οικογένειες είναι κάτι που σου βγαίνει και με πιο μικρές αφορμές. Βέβαια, θα μου πεις ότι εσύ θα άφηνες τα παιδιά απέξω στο ξεκλήρισμα κι εννοείται αυτό.Cavaliere έγραψε: 03 Δεκ 2021, 10:41Άσε τις μαλακίες, ο συγκεκριμένος, έβγαλε στον τάκο ονοματεπώνυμα πεντάχρονων, και δεν τους το συγχωρώ ούτε σε δέκα ζωές. Και από πάνω ήθελε να βγει αντί να ζητήσει συγγνώμη. Όποιος εξομοιώνει και δικαιολογεί τέτοια πράξη είναι πουτάνας γιος.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Δεκ 2021, 10:40
Ηρέμησε λίγο. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Θα μπει ο Όττο και θα τσακωθείτε ποιος την έχει μεγαλύτερη και ποιανού το σόι θα πεθάνει πρώτο.
Οπότε, μήπως θα πρέπει να κόψεις τα δολοφονικά στο διαδίκτυο γιατί είναι για γέλια, ειδικά από μεγάλο άνθρωπο;
Ordem e Progresso.
Οχι πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε φασιστικές επιθέσεις με μπράβους μέσα σε παράσταση και στον καλλιτέχνη. Αν δε μπορείς να πάρεις θέση ανάμεσα σε αυτά τα 2 είσαι με τους πρώτους.
Μια και είμαστε σε καλλιτεχνικό mood...3f3k έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:04Οχι πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε φασιστικές επιθέσεις με μπράβους μέσα σε παράσταση και στον καλλιτέχνη. Αν δε μπορείς να πάρεις θέση ανάμεσα σε αυτά τα 2 είσαι με τους πρώτους.
θα σου απαντησω ...καλλιτεχνικά....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Cavaliere έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:01Άσε τις μαλακίες. Ξέρεις για τι μιλάμε. Το να με βάζεις στο ίδιο καζάνι ενώ δεν έχω κανένα βάρος στη ζωή μου με έναν ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ που εκθέτει επώνυμα πεντάχρονων είναι ύποπτο ως ανεύθυνο.Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:51Ναι και τότε είχες την δικαιολογία ότι μπορείς να λες τέτοια επειδή τα πεντάχρονα. Φαίνεται όμως ότι το να λες ότι θα ξεκληρίζεις οικογένειες είναι κάτι που σου βγαίνει και με πιο μικρές αφορμές. Βέβαια, θα μου πεις ότι εσύ θα άφηνες τα παιδιά απέξω στο ξεκλήρισμα κι εννοείται αυτό.Cavaliere έγραψε: 03 Δεκ 2021, 10:41 Άσε τις μαλακίες, ο συγκεκριμένος, έβγαλε στον τάκο ονοματεπώνυμα πεντάχρονων, και δεν τους το συγχωρώ ούτε σε δέκα ζωές. Και από πάνω ήθελε να βγει αντί να ζητήσει συγγνώμη. Όποιος εξομοιώνει και δικαιολογεί τέτοια πράξη είναι πουτάνας γιος.
Οπότε, μήπως θα πρέπει να κόψεις τα δολοφονικά στο διαδίκτυο γιατί είναι για γέλια, ειδικά από μεγάλο άνθρωπο;
Ρε συ, έβγαλε στον τάκο επώνυμα πεντάχρονων και δεν κουνήθηκε φύλλο. Καταλαβαίνετε κάτι;xioni έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:21![]()
![]()
Cavaliere έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:01Άσε τις μαλακίες. Ξέρεις για τι μιλάμε. Το να με βάζεις στο ίδιο καζάνι ενώ δεν έχω κανένα βάρος στη ζωή μου με έναν ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ που εκθέτει επώνυμα πεντάχρονων είναι ύποπτο ως ανεύθυνο.Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:51
Ναι και τότε είχες την δικαιολογία ότι μπορείς να λες τέτοια επειδή τα πεντάχρονα. Φαίνεται όμως ότι το να λες ότι θα ξεκληρίζεις οικογένειες είναι κάτι που σου βγαίνει και με πιο μικρές αφορμές. Βέβαια, θα μου πεις ότι εσύ θα άφηνες τα παιδιά απέξω στο ξεκλήρισμα κι εννοείται αυτό.
Οπότε, μήπως θα πρέπει να κόψεις τα δολοφονικά στο διαδίκτυο γιατί είναι για γέλια, ειδικά από μεγάλο άνθρωπο;![]()
![]()
![]()
Ordem e Progresso.
- John Brown Gun Club
Ετσι.3f3k έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:04 Οχι πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε φασιστικές επιθέσεις με μπράβους μέσα σε παράσταση και στον καλλιτέχνη. Αν δε μπορείς να πάρεις θέση ανάμεσα σε αυτά τα 2 είσαι με τους πρώτους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Αν αναρωτιέστε γιατί το google σήμερα βγάζει για πρώτο trend στο "ν" αυτό:

είναι επειδή βγήκε βρώμα ότι αν γκουγκλάρεις "ναρκέμπορας" το πρώτο που σου βγάζει είναι αυτό:

είναι επειδή βγήκε βρώμα ότι αν γκουγκλάρεις "ναρκέμπορας" το πρώτο που σου βγάζει είναι αυτό:
-
Uppercut
Σε κανένα καζάνι δεν σε έβαλα, δεν σε συνέκρινα με κανέναν, ούτε με τον Ότο συγκεκριμένα. Μιλάω για την τάση σου να προβάλλεις πόσο φονιάς είσαι, που σ' εκείνη την περίπτωση μπορούσες να τη δικαιολογήσεις με τα πεντάχρονα, αλλά εδώ όχι. Και ακόμα και τώρα προσπαθείς να κρυφτείς πάλι πίσω από τα πεντάχρονα που δεν έχουν καμία σχέση.Cavaliere έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:01Άσε τις μαλακίες. Ξέρεις για τι μιλάμε. Το να με βάζεις στο ίδιο καζάνι ενώ δεν έχω κανένα βάρος στη ζωή μου με έναν ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ που εκθέτει επώνυμα πεντάχρονων είναι ύποπτο ως ανεύθυνο.Uppercut έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:51Ναι και τότε είχες την δικαιολογία ότι μπορείς να λες τέτοια επειδή τα πεντάχρονα. Φαίνεται όμως ότι το να λες ότι θα ξεκληρίζεις οικογένειες είναι κάτι που σου βγαίνει και με πιο μικρές αφορμές. Βέβαια, θα μου πεις ότι εσύ θα άφηνες τα παιδιά απέξω στο ξεκλήρισμα κι εννοείται αυτό.Cavaliere έγραψε: 03 Δεκ 2021, 10:41 Άσε τις μαλακίες, ο συγκεκριμένος, έβγαλε στον τάκο ονοματεπώνυμα πεντάχρονων, και δεν τους το συγχωρώ ούτε σε δέκα ζωές. Και από πάνω ήθελε να βγει αντί να ζητήσει συγγνώμη. Όποιος εξομοιώνει και δικαιολογεί τέτοια πράξη είναι πουτάνας γιος.
Και σου λέω ότι, ολόκληρος μπάρμπας, να προσπαθείς να πείσεις πόσο θανατηφόρος είσαι στο διαδίκτυο είναι τουλάχιστον γελοίο. Σοβαρέψου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 04 Δεκ 2021, 23:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ST48410 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:44Τι δούλεμα πέφτειJolly Roger έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:41 ναι Σάσα μου, το "για τον φίλο σου τον Μελισσανίδη δε μιλάς" το είπες από αγανάκτηση για τη Μάνδρα και την τιμημένη Αρβανιτιά, σε ακούμε προσεκτικά, ηρέμησε.![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Υδράργυρος
Ο μαρινακης εστειλε τους μπραβους, αλλα εστειλε και τη σταματη μαζι γιατι σου λεει οι μπραβοι ουγκανα ειναι, θα κανουν καμια μαλακια και θα γελαει ο κοσμος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μπορεί να το αντέγραψε από τους αντιφάδες και αυτοί συνήθως έχουν μια γυναίκα για ξεκάρφωμα στους τραμπουκισμούς τους.Υδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:56 Ο μαρινακης εστειλε τους μπραβους, αλλα εστειλε και τη σταματη μαζι γιατι σου λεει οι μπραβοι ουγκανα ειναι, θα κανουν καμια μαλακια και θα γελαει ο κοσμος
- Υδράργυρος
Η σταματη καθοδηγουσε τους μπραβους.πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:58Μπορεί να το αντέγραψε από τους αντιφάδες και αυτοί συνήθως έχουν μια γυναίκα για ξεκάρφωμα στους τραμπουκισμούς τους.Υδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:56 Ο μαρινακης εστειλε τους μπραβους, αλλα εστειλε και τη σταματη μαζι γιατι σου λεει οι μπραβοι ουγκανα ειναι, θα κανουν καμια μαλακια και θα γελαει ο κοσμος
Αλλα τεσπα, οι αντιφαδες ειναι οι δικοι μου, εσενα οι δικοι σου ειναι οι μπραβοι ενος ναρκεμπορα. Αυτη ειναι η διαφορα μας
- John Brown Gun Club
και συνεχιζει το εμετικο ξεπλυμα του Μαρινακηπατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:58Μπορεί να το αντέγραψε από τους αντιφάδες και αυτοί συνήθως έχουν μια γυναίκα για ξεκάρφωμα στους τραμπουκισμούς τους.Υδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:56 Ο μαρινακης εστειλε τους μπραβους, αλλα εστειλε και τη σταματη μαζι γιατι σου λεει οι μπραβοι ουγκανα ειναι, θα κανουν καμια μαλακια και θα γελαει ο κοσμος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 41 Απαντήσεις