!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην ΜΕΘ του "Σωτηρια" και ο Γιωργος Τραγκας
Re: Στην ΜΕΘ του "Σωτηρια" και ο Γιωργος Τραγκας
Δυστυχώς ο σκοταδισμός και αντιεπιστημονισμός δε χτυπάει μόνο τους άλλους. Περαστικά του.
Μαλάκα, ναι.Beria έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:4972 ετών και με ζάχαρο, εάν δεν είχε εμβολιαστεί είναι αυτοκτονικοςOtto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:47 Ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Είχε εμβολιαστεί τουλάχιστον;
Ordem e Progresso.
Άσχετα με το τι έχει δηλώσει, πιστεύω οτι το έχει κάνει.
- Highlander
Κι εγώ, δε μου φαίνεται χαζός.
Εάν το έχει κάνει ο ίδιος και έχει πάρει στο λαιμό του τόσους γέρους που τους παπαριαζε το μυαλό ότι δεν υπάρχει ιός, τότε του αξίζουν τα χειρότερα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εννοείται ότι δεν μπορεί να πάρει κάποιος τις δηλώσεις του στα σοβαρά. Γενικά για άνθρωπο που εργάζεται στον περιορισμένο χώρο του studio μαζί με άλλους, θα έπρεπε να είναι κάτι παρά πάνω από υποχρεωτικό.
- Otto Weininger
Έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά, οπότε οι απαιτήσεις από σένα ανεβαίνουν εξίσου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Kαλα τα λεςBeria έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:4972 ετών και με ζάχαρο, εάν δεν είχε εμβολιαστεί είναι αυτοκτονικοςOtto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:47 Ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Είχε εμβολιαστεί τουλάχιστον;

Παρόλο που δεν τον συμπαθώ θα ήθελα να το ξεπεράσει μήπως η εμπειρία αυτή γίνει η αιτία μιας πιο υπεύθυνης στάσης. Καλώς ή κακώς επηρεάζει πολύ κόσμο και ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει αν έκοβε τις ανοησίες από εδώ και στο εξής. Δύσκολα βέβαια, πολύ δύσκολα.
- Otto Weininger
Δε νομίζω ότι έλεγε ποτέ ότι δεν υπάρχει ιός. Τον θυμάμαι σε κάτι εκπομπές στην τηλεόραση τις πρώτες μέρες που άρχισε και εδώ το lockdown (εγώ ήμουν ήδη σε 14ημερη καραντίνα σε σπίτι ολομόναχος έχοντας μόλις γυρισει από Ιταλία με το τελευταίο γκρουπ) και έλεγε για ιό που έφυγε από εργαστήριο ή τον άφησαν επίτηδες κλπ. Πάντως δεν έλεγε ότι δεν υπάρχει. Εκτός και αν το άρχισε μετά το τροπάρι αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κανονικά θα έπρεπε να μείνει σπίτι του, αφου είναι ο ιός τόσο της πλάκας όσο θεωρεί. Το πολύ σε κανονικό δωμάτιο. Το ότι βρήκαν μεθ γι αυτόν τον κρετίνο, είναι σκάνδαλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σε τελευταία video που είδα πρόσφατα με αφορμή άλλο νήμα, δεν μιλούσε ούτε κατά των εμβολίων. Το είχε γυρίσει στο κατά της υποχρεωτικότητας. Ωστόσο έδωσε μικρόφωνο και θέση στο κόμμα σε όλες σχεδόν τις αντιδραστικές φωνές και διέδωσε σειρά τραβηγμένων θεωριών.Otto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:21Δε νομίζω ότι έλεγε ποτέ ότι δεν υπάρχει ιός. Τον θυμάμαι σε κάτι εκπομπές στην τηλεόραση τις πρώτες μέρες που άρχισε και εδώ το lockdown (εγώ ήμουν ήδη σε 14ημερη καραντίνα σε σπίτι ολομόναχος έχοντας μόλις γυρισει από Ιταλία με το τελευταίο γκρουπ) και έλεγε για ιό που έφυγε από εργαστήριο ή τον άφησαν επίτηδες κλπ. Πάντως δεν έλεγε ότι δεν υπάρχει. Εκτός και αν το άρχισε μετά το τροπάρι αυτό.
Πλέον δεν τα έλεγε αυτά. Παρουσίαζε πιο σοβαρό προφίλ μετά την δημιουργία του κόμματος. Ωστόσο αν έχεις δικό σου ασθενή που δεν βρίσκει και μάθεις ότι βρήκε ο Τράγκας θα νιώθεις δικαιολογημένα ότι είναι άδικο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:25 Κανονικά θα έπρεπε να μείνει σπίτι του, αφου είναι ο ιός τόσο της πλάκας όσο θεωρεί. Το πολύ σε κανονικό δωμάτιο. Το ότι βρήκαν μεθ γι αυτόν τον κρετίνο, είναι σκάνδαλο.
και ο τράγκας να έμενε απέξω δεν είναι δίκαιο, δεν υπάρχει δικαιοσυνη αν θα με φας ή θα σε φάω.ST48410 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:26Πλέον δεν τα έλεγε αυτά. Παρουσίαζε πιο σοβαρό προφίλ μετά την δημιουργία του κόμματος. Ωστόσο αν έχεις δικό σου ασθενή που δεν βρίσκει και μάθεις ότι βρήκε ο Τράγκας θα νιώθεις δικαιολογημένα ότι είναι άδικο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:25 Κανονικά θα έπρεπε να μείνει σπίτι του, αφου είναι ο ιός τόσο της πλάκας όσο θεωρεί. Το πολύ σε κανονικό δωμάτιο. Το ότι βρήκαν μεθ γι αυτόν τον κρετίνο, είναι σκάνδαλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 0 Απαντήσεις