Κι εγώ θα πάω να κάνω την τρίτη δόση μέσα στον μήνα, αλλά για την καθολική υποχρεωτικότητα και τον τρόπο κιόλας που εφαρμόζεται, έχω αυτές τις ενστάσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 16:02 ..δεν υπάρχει πρόβλημα που θα είναι ανεμβολιαστος ;![]()
Σημ
Εγώ έχω κάνει τα εμβόλια και θα κάνω σε λίγες ημέρες την τρίτη δόση
Απλά το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ..
Άμα έχω χρήματα να πληρώνω τα πρόστιμα ΔΕΝ χρειάζεται να τηρω τους κανόνες
Highlander έγραψε: 01 Δεκ 2021, 22:17
Εντάξει θα πάνε κάποιοι να το κάνουν καταναγκαστικά, και αν έλεγε ότι όποιος ηλικιωμένος δεν το κάνει θα τουφεκιζεται θα εκατονταπλασιαζονταν τα ραντεβού, κατα τ αλλά ασχέτως του ότι ο μη εμβολιασμός ειδικά για ηλικιωμένους είναι βλακεία, δε θεωρώ ότι 1)είναι δίκαιο γενικά σαν λογική το 100 ευρώ για όλους είτε βγάζει το μήνα ο άλλος με το ζόρι είτε έχει δέκα πολυκατοικίες και εισπράττει, 2)εντάσσεται στη λογική της αναλογικότητας να επιβάλει κάτι καθολικά το κράτος σε όλους όσους βρίσκονται από μια ηλικία και πάνω ακόμη κι αν δε βγαίνει από το σπίτι του ο άλλος 3)δεν δημιουργεί πρόβλημα πχ σε υπέργηρους ή πολύ αδύναμους που δεν βρίσκονται σε θέση να περάσουν έστω και το μικρό πυρετό που μπορεί να δημιουργήσει το εμβόλιο. Για να πάρει εξαίρεση, τρέχα γυρευε. Η γιαγιά μου που είναι 100 το έκανε, μόνο αφότου έδωσε το οκ ο γιατρός που την παρακολουθεί.