!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Σάσα Σταμάτη διέκοψε με δύο μπράβους, την παράσταση του Ζαραλίκου γιατί έθιξε το Μαρινάκη.
-
talaipwros
Re: Η Σάσα Σταμάτη διέκοψε με δύο μπράβους, την παράσταση του Ζαραλίκου γιατί έθιξε το Μαρινάκη.
Off topic,
Τα σκρινσειβς του ΓΓ εχουν παρει φωτιά
Τα σκρινσειβς του ΓΓ εχουν παρει φωτιά
Re: Η Σάσα Σταμάτη διέκοψε με δύο μπράβους, την παράσταση του Ζαραλίκου γιατί έθιξε το Μαρινάκη.
Στ' αρχίδια μας κι εμάς
Κωστής Παλαμάς.
Σοβαρολογείς τώρα; Το σούργελο είναι η Βαράγγειος φρουρά του Μαρινάκη; Και ποιο πιστεύεις ότι ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα; Το πολύ πολύ να φάει σουτ από τη δυναστεία.John Brown Gun Club έγραψε: 04 Δεκ 2021, 21:04Φυσικα, του αρκει να τον φοβουνται. Γι αυτο συνεβη αυτο το επισοδειο, ασχετα εαν δεν ειχε το αναμενομενο αποτελεσμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Δεν το θεωρω απιθανο το τελευταιο, οπως και το να εξαφανιστει δια παντος.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:11Σοβαρολογείς τώρα; Το σούργελο είναι η Βαράγγειος φρουρά του Μαρινάκη; Και ποιο πιστεύεις ότι ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα; Το πολύ πολύ να φάει σουτ από τη δυναστεία.John Brown Gun Club έγραψε: 04 Δεκ 2021, 21:04Φυσικα, του αρκει να τον φοβουνται. Γι αυτο συνεβη αυτο το επισοδειο, ασχετα εαν δεν ειχε το αναμενομενο αποτελεσμα.
Το αναμενομενο αποτελεσμα πιστευω πως θα ηταν να πεσει ξυλο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ενταξει, θα μας κανει μαθηματα ελευθεριας λογου ο χουντικος Φαηλος. Το διαβασαμε κι αυτο...πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:26georgebi έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:36 Ίσως τώρα γίνει κατανοητό......![]()
![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/failosK/status/1466 ... 17920?s=20
Αυτό ακριβώς.Και εάν οι προοδευτικές δυνάμεις θέλουν να αυστηροποιηθούν οι ποινές για δρώμενα όπως διαμαρτυρίες,καταλήψεις κλπ δεν έχουν παρά να το ζητήσουν.
Να ρε....για άλλο λόγο εξερράγην...και το παρεξηγήσαμε το κορίτσι.....
Εκτός και αν παίζει και αυτό το σενάριο.....
Πρόβλημα.... ανάμεσα σε Σταματη και Ζαραλικο...ποιον να πιστέψω
«Ο λόγος που χθες το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της «σάτιρας» και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά. Εγώ όπως και τότε έτσι και τώρα ζω στην Μάνδρα, είμαι βέρα Αρβανίτισσα και περήφανη γι' αυτό. Δεν ανέχομαι λοιπόν να υπάρχει οποιαδήποτε «σάτιρα» που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά»
https://www.instagram.com/p/CXBdUaRt4ai ... e=ig_embed
Εκτός και αν παίζει και αυτό το σενάριο.....
Πρόβλημα.... ανάμεσα σε Σταματη και Ζαραλικο...ποιον να πιστέψω
«Ο λόγος που χθες το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της «σάτιρας» και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά. Εγώ όπως και τότε έτσι και τώρα ζω στην Μάνδρα, είμαι βέρα Αρβανίτισσα και περήφανη γι' αυτό. Δεν ανέχομαι λοιπόν να υπάρχει οποιαδήποτε «σάτιρα» που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:20
Γράφω ακριβώς αυτό που ισχύει.Αυτό που έκανε η Σταμάτη δεν διαφέρει από αυτό που κάνουν κάθε λίγο και λιγάκι οι ρουβίκωνες.Εκεί όμως οι σήμερον διαμαρτυρόμενοι γελάνε και το ονομάζουν "ακτιβισμό".
Εγώ όμως δεν επηρεάζομαι ούτε από "ταξικές" εμμονές ούτε από οπαδικές.Δεν βλέπω τη διαφορά ανάμεσα στους τραμπούκους του Μαρινάκη ή του Μελισσανίδη που έλεγε αυτή ή του Βαρδινογιάννη και τους τραμπούκους του Κουτσούμπα ή του Τσίπρα ή του Ανταρσύα.
Πρόβλημά σας είναι εάν έχετε κόμπλεξ με αυτούς που έχουν λεφτά και θεωρείτε πιο επιλήψιμο να χαλάνε θεατρική παράσταση κάποιοι επειδή εθίγη ένας λεφτάς με άλλους που κάνουν τα ίδια εάν ακουσθεί κάτι "αντιδραστικό".
Το αδίκημα είναι το ίδιο και είναι πλημμέλημα.Επομένως μια μήνυση δεν συμφέρει ως προς το αποτέλεσμα που θα φέρει και προτιμότερο για αυτούς είναι να κάνουν φασαρία.
Η απάντηση της Μενδώνη πρέπει να είναι δεν με αφορά,κάντε μήνυση και τέλος.Εάν τώρα κάποιοι θεωρούν ότι το αδίκημα πρέπει να αναβαθμισθεί ευχαρίστως να το συζητήσουμε.Δεν θα το κάνουν όμως διότι όπως είπε και ο Φαήλος οι "συλλογικότητες" κάνουν εκατό φορές περισσότερες καφρίλες κάθε χρόνο.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ναι Σάσα μου, το "για τον φίλο σου τον Μελισσανίδη δε μιλάς" το είπες από αγανάκτηση για τη Μάνδρα και την τιμημένη Αρβανιτιά, σε ακούμε προσεκτικά, ηρέμησε.
Σκουπίδιgeorgebi έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:35 Να ρε....για άλλο λόγο εξερράγην...και το παρεξηγήσαμε το κορίτσι.....![]()
![]()
Εκτός και αν παίζει και αυτό το σενάριο.....![]()
![]()
Πρόβλημα.... ανάμεσα σε Σταματη και Ζαραλικο...ποιον να πιστέψω![]()
Τι δούλεμα πέφτειJolly Roger έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:41 ναι Σάσα μου, το "για τον φίλο σου τον Μελισσανίδη δε μιλάς" το είπες από αγανάκτηση για τη Μάνδρα και την τιμημένη Αρβανιτιά, σε ακούμε προσεκτικά, ηρέμησε.
Εδώ έχουμε 22 σελίδες, βλέπω 53 σχόλια στο ινσταγκραμ σε αυτό που ανέβασε
Όλα μπράβο Σάσα μου και καρδουλες
Σκουπιδαριο
Όλα μπράβο Σάσα μου και καρδουλες
Σκουπιδαριο
- Dwarven Blacksmith
Λολ και το σημείο με Χάρυ Κλυν και Τζίμη Πανούση.
Δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι σάτιρα.
Δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι σάτιρα.
jason0 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:46 βλέπω 53 σχόλια στο ινσταγκραμ σε αυτό που ανέβασε
Όλα μπράβο Σάσα μου και καρδουλες![]()

Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 41 Απαντήσεις