Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:25
Ας προετοιμαστουν και οσοι εκαναν τις πρωτες δοσεις αλλα κομπιαζουν στην τριτη η ενδεχομενως κομπιασουν στην τεταρτη οτι η υποχρεωτικοτητα θα ακουμπησει κι αυτους καποια στιγμη.
.
Αυτοί που έκαναν τις δύο δόσεις θα κάνουν και την τρίτη... Απλά ίσως να μην την κάνουν στο τρίμηνο εκτός κι αν ακυρωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού και αυξηθούν τα μέτρα.
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος, πιχι και στο fb και στο περιβαλλον μου βλεπω φιλοεμβολιαστες που σκεφτονται για την τριτη δοση.
Ας προετοιμαστουν και οσοι εκαναν τις πρωτες δοσεις αλλα κομπιαζουν στην τριτη η ενδεχομενως κομπιασουν στην τεταρτη οτι η υποχρεωτικοτητα θα ακουμπησει κι αυτους καποια στιγμη.
.
Αυτοί που έκαναν τις δύο δόσεις θα κάνουν και την τρίτη... Απλά ίσως να μην την κάνουν στο τρίμηνο εκτός κι αν ακυρωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού και αυξηθούν τα μέτρα.
Δεν ειμαι καθολου σιγουρος, πιχι και στο fb και στο περιβαλλον μου βλεπω φιλοεμβολιαστες που σκεφτονται για την τριτη δοση.
.
Γιατί θεωρείς ότι όσοι έκαναν τις πρώτες δόσεις σκέφτονται ως αρνητές;
Αναφέρομαι σε αυτούς που το έκαναν χωρίς πίεση και όχι σ' αυτούς που το έκαναν για οικονομικούς λόγους.
.
Θα ακουμπήσει τόσους όσους προτείνουν οι ειδικοί προκειμένου να γίνει διαχειρίσιμη η κατάσταση. Τώρα δεν είναι σε αρκετές χώρες και ο φόβος ενός νέου κύματος από την Ο σημαίνει κόσμο που θα πεθαίνει πριν μπορέσει να διεκδικήσει τι όποιες ελπίδες θεραπείας.
Αν η λύση ήταν τα μονοκλωνικά ή κάτι άλλο, η Γερμανία έχει τα χρήματα, την ισχύ, και την ξετσιπωσιά να το αγοράσει για τους πολίτες της ακόμα και αν παραβιάζονται κοινοτικές συμφωνίες όπως τότε στις αρχές που δέσμευαν φορτία με μάσκες στο έδαφός τους. Για να μη γίνεται αυτό πρέπει είτε να μην υπάρχει καλύτερη λύση, είτε να έχει εξωσυζυγική σχέση η Μέρκελ με τον Μπουρλά. Διαλέγεις ότι σου φαίνεται πιθανότερο.
Τα ειπαμε σε αλλα νηματα οτι τα μεγαλα συμφεροντα εκμεταλλευονται το φοβο της πανδημιας για να αλλαξουν το πολιτικοοικονομικο συστημα. Αν πιστευεις πως οτι γινεται το κανουν για ανθρωπιστικους λογους τοτε για βρες γιατι οι Ευρωπαιοι γραφειοκρατες επεβαλαν σε 9 ευρωπαικες χωρες μνημονια που επληξαν τους συνταξιουχους.
Το σωστό. Οι 50ρηδες ανεμβολιαστοι μένουν και παραπάνω στις μεθ. Αργούν να πεθάνουν. Άρα χώστε τους το Μπολι, να μην ενοχλούν, πέρα από τις μαλακιες που θα συνεχίσουν να λένε σε παρέες και καφενεια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:33
Τα ειπαμε σε αλλα νηματα οτι τα μεγαλα συμφεροντα εκμεταλλευονται το φοβο της πανδημιας για να αλλαξουν το πολιτικοοικονομικο συστημα. Αν πιστευεις πως οτι γινεται το κανουν για ανθρωπιστικους λογους τοτε για βρες γιατι οι Ευρωπαιοι γραφειοκρατες επεβαλαν σε 9 ευρωπαικες χωρες μνημονια που επληξαν τους συνταξιουχους.
.
Εντάξει. Άμα ανοίξουμε διακόσια ζητήματα που διαφωνούμε, δεν θα βγει άκρη ποτέ. Μου φτάνει που παραδέχεσαι ότι πιστεύεις πως χειραγωγούν την κυβέρνηση της Γερμανίας και σχεδόν κάθε γιατρό σε όλες τις επιστημονικές επιτροπές των χωρών. Εμένα μου φαίνεται περισσότερο πιθανό να μην υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές. Πάμε παρακάτω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:35
Το σωστό. Οι 50ρηδες ανεμβολιαστοι μένουν και παραπάνω στις μεθ. Αργούν να πεθάνουν. Άρα χώστε τους το Μπολι, να μην ενοχλούν, πέρα από τις μαλακιες που θα συνεχίσουν να λένε σε παρέες και καφενεια.
Χωστε τους το μπολι καθε 3 μηνες λεμε.
Ρε βλακες καθε μερα βγαζουν καινουργιους νομους για να πουλανε περισσοτερα εμβολια σε περισσοτερα προβατα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 04 Δεκ 2021, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.