!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Η ισπανικη γριππη ηταν πολυ πιο θανατηφορα απο τον κορωνοιο και ωστοσο σταματησε ανεξηγητα σε δυο χρονια. Δεν ξερουμε απο τι παντως μια βασικη υποθεση ειναι οτι αυτο εγινε λογω ανοσιας της αγελης.
.
.
Απλώς τις βρίσκουμε γελοίες.Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 12:53
Βρε βλαμμενη που νομιζεις οτι μπορεις να προβαλλεις την ασχετοσυνη σου σαν τσαμπουκα, ΕΣΕΙΣ μου ζητατε να σας προτεινω λυσεις και οταν τις προτεινω κανετε το κοροιδο. Συνεπως τραβα στο λαγουμι σου η πουλα τις υστεριες σου αλλου. Για μια ακομη φορα εγω απαντησα σαν εντιμος συνομιλητης αναλυτικα κι εσυ κρυφτηκες.
,.
Το ότι εσύ θεωρείς εαυτόν ως τον αρχηγό της αγέλης που θα οδηγήσει το κοπάδι του σε νέες μέρες δόξας του ανθρώπινου είδους, είναι άλλο θέμα.
Στην τελική, δεν είσαι και ο μόνος. Από λέοντες και λέαινες του είδους, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αμα τις βρισκετε γελοιες να μην κανετε ουρα να μου μιλατε και οταν ντε και καλα με προκαλειτε σε συζητηση θα απαντατε και σε οτι εγω ρωταω.
.
.
Και πως ακριβώς θα το κάνεις αυτό;Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 12:59 Αμα τις βρισκετε γελοιες να μην κανετε ουρα να μου μιλατε και οταν ντε και καλα με προκαλειτε σε συζητηση θα απαντατε και σε οτι εγω ρωταω.
.
Θα καταγγέλεις κάθε μήνυμα που δεν απαντά στις εμβριθείς ερωτήσεις σου;
Δοκίμασε το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 13:02Και πως ακριβώς θα το κάνεις αυτό;Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 12:59 Αμα τις βρισκετε γελοιες να μην κανετε ουρα να μου μιλατε και οταν ντε και καλα με προκαλειτε σε συζητηση θα απαντατε και σε οτι εγω ρωταω.
.
Δοκίμασε το.![]()
Ολοι απαντανε γιατι ολοι εχουν μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια, η εξαιρεση εισαι εσυ. Και η πλακα ειναι οτι καμαρωνεις που ξεφευγεις σαν πεταλουδιτσα με χαριτωμενιες.
.
Nα αλλαξει ο παραπλανητικος τιτλος του θεματος
Ακου ψεκιες καθε 6-8 μηνες
adon99 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 13:03 Nα αλλαξει ο παραπλανητικος τιτλος του θεματος
Σωστος.
.
πωπω γηπεδικός τσαμπουκάς και επίπεδο οι φωστήρες
πώς μοιάζουν έτσι κάποιες περσόνες στα φόρα μεταξύ τους
πώς μοιάζουν έτσι κάποιες περσόνες στα φόρα μεταξύ τους
πραγματικά, μπορεί να διαφωνώ κι εγώ σε πολλά μαζι σου για διαφορους λόγους γενικότερα αλλά εδώ φίλε, εντάξει, σου βγάζω το καπέλοΑρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 13:02ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 13:02Και πως ακριβώς θα το κάνεις αυτό;Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 12:59 Αμα τις βρισκετε γελοιες να μην κανετε ουρα να μου μιλατε και οταν ντε και καλα με προκαλειτε σε συζητηση θα απαντατε και σε οτι εγω ρωταω.
.
Δοκίμασε το.![]()
Ολοι απαντανε γιατι ολοι εχουν μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια, η εξαιρεση εισαι εσυ. Και η πλακα ειναι οτι καμαρωνεις που ξεφευγεις σαν πεταλουδιτσα με χαριτωμενιες.
.
Εγώ πάντως το χοντρό πήξιμο το βλέπω από τους αρνητές.
Το τι βλέπουν οι φοβικοί με τις έξωθεν σατανικές επεμβάσεις που ταράσσουν ασυστόλως τη σωματική και πνευματική τους τελειότητα, είναι άλλο θέμα.
Το τι βλέπουν οι φοβικοί με τις έξωθεν σατανικές επεμβάσεις που ταράσσουν ασυστόλως τη σωματική και πνευματική τους τελειότητα, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμένα πάλι δεν με νοιάζει ποιός πήζει και ποιός δεν πήζει αλλά για εμένα σε αντίθεση με άλλους δεν είναι και αυτό το ζητούμενο
- nik_killthemall
Ε τοτε πατη παμε στην εποχη που τον νομο της βαρυτητας θα τον υπαγορευει ο Πλευρης με τεκμηριο την υπουργικη αποφαση ...πατησιωτης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 08:52Αυτή η επιδημία πολιτικοποιήθηκε από την αρχή διότι έκρινε το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.nik_killthemall έγραψε: 04 Δεκ 2021, 01:57 Κακα τα ψεματα Πατη η επιστημη και κυριως η εμπιστοσυνη προς αυτη λερωθηκε με ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια. Οι πολιτικοι, οι κλητηρες και τα χρηματιστηρια τους πρεπει να κανουν στην ακρη και κανονικοι επιστημονες χωρις πολιτικους προϊσταμενους να αναλαβουν να φτιαξουν σχεση εμπιστοσυνης με τον κοσμο. Η πολιτικη εμπλοκη το μονο που μπορει να κανει ειναι να καταστρεφει.
Η πολιτικοποίηση ξεκίνησε από εκεί και διαδόθηκε παντού.Τώρα να αποφύγει την πολιτικοποίηση μια χώρα σαν την Ελλάδα που διχάζεται με τα πάντα και δεν μπορεί να κάνει πόλεμο χωρίς μετά να κάνει εμφύλιο δεν γινόταν.Το απέφυγε στην αρχή επειδή η απλή λύση τα κλείνουμε όλα δεν επιδεχόταν πολλά.Από τη στιγμή που αυτό δεν μπορούσε να συνεχισθεί και έπρεπε να αρχίσει συζήτηση για μέτρα με την οικονομία ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και μετά για τα εμβόλια,δεν γινόταν να τα αποφύγεις αυτά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ε και λοιπόν;SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 13:10 Εμένα πάλι δεν με νοιάζει ποιός πήζει και ποιός δεν πήζει αλλά για εμένα σε αντίθεση με άλλους δεν είναι και αυτό το ζητούμενο
Ο κάθε ένας και κάθε μία έχουν τις απόψεις τους.
Από πότε την είδατε -προσωπικώς ή συλλογικώς- αξιολογητές του ζητούμενου;
Από πότε τα προσωπικά σας ζητούμενα κατοχυρώθηκαν ως πανανθρώπινη προτεραιότητα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην ταράσσεσαι, μιαν απλή αναφορά για την δική μου πάρτη έκανα κι εγώ η έρμη, δεν θέλησα να σε μπολιάσω με τίποτα αξίες με το ζόριΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 13:16Ε και λοιπόν;SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 13:10 Εμένα πάλι δεν με νοιάζει ποιός πήζει και ποιός δεν πήζει αλλά για εμένα σε αντίθεση με άλλους δεν είναι και αυτό το ζητούμενο![]()
Ο κάθε ένας και κάθε μία έχουν τις απόψεις τους.
Από πότε την είδατε -προσωπικώς ή συλλογικώς- αξιολογητές του ζητούμενου;
Από πότε τα προσωπικά σας ζητούμενα κατοχυρώθηκαν ως πανανθρώπινη προτεραιότητα;
Να σου πω, μπαίνεις σε κάποια φάση της ημέρας συγκεκριμένη σε αυτό το ψυχοδιανοητικό τριπάκι ή είναι λειτουργία 24/24?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είσαι και φαίνεσαι.Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 12:54Gherschaagk έγραψε: 04 Δεκ 2021, 12:50![]()
![]()
Έτσι επιτυγχάνεται ανοσία αγέλης προ εμβολίων. Με το να εξαφανιστούν ολόκληροι πληθυσμοί.
Σοβαρό επιχείρημα στην φαρέτρα του Άριστου. Εύγε!
Μα εγω δεν ειπα να αντιμετωπισουμε την πανδημια με την ιατρικη των Αζτεκων.
Ουτε με τη μεσαιωνικη της Μαυρης Πανουκλας.
Οποτε γιατι πανηγυριζεις σαν χαζο;
.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 3 Απαντήσεις