SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 11:03
πώς συνεισφέρει κάποιος όταν απαντά σε κατ'εξακολούθηση παρενόχληση για μακρύ χρονικό διάστημα?
η διαχείριση στον εν λόγω ιστότοπο από ό,τι έχω αντιληφθεί, ρίχνει ποινές μπαν για ελαφρύτερα θέματα, δεν ξέρω εαν μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω τί είδους σύγχιση μπορεί να ειναι αυτή
Εαν είναι παραπάνω από μία προκείμενη δημοσίευση και για παραπάνω από ένα άτομο, πώς την αναφέρω ετεροχρονισμένα? με τα σκριν σοτ που πιθανώς έχω κρατήσει εγώ και άλλοι?
πώς κρίνω την διαχειριση, δεν κατάλαβα
Εαν δεν κάνω κατάχρηση του χρόνου και της καλωσύνης σας, θα περιμένω απάντησή σας
Η πρωτη ερωτηση απανταται απο εσας, την ιδια. Ειστε βεβαιη οτι δεν προσβαλλατε,αναλογως,αλλα μελη χωρις να εχει προηγηθει θερμος διαλογος και οτι δεν λαβατε προειδοποιηση για αυτη την πρακτικη;
Γιατι πιστευετε πως δεν επεσε μπαν και στην περιπτωση σας, εφοσον, υποστηριζετε οτι η διαχειρηση και ο συντονισμος εχουν υπαρξει πιο ευαισθητοι στο παρελθον;
Ξεκινησατε το τελευταιο σας διαλεκτικο ταξιδι αποκαλωντας τα μελη του ιστοτοπου απαθεις,κακοψυχους, φετιχιστες που γουσταρουν τον βιασμο τους απο την εκαστοτε εξουσια.Μετατοπισατε την κουβεντα προς πιο προσωπικα μονοπατια, εμπλεκοντας οικογενειες και παιδια χρηστων του ιστοτοπου. Δεκτο.
Υπομεινατε επι μερες τις συνεπειες της αρχικης σας επιλογης. Αξιοθαυμαστο.
Επιλεγετε να συγκρατησετε μονο την δευτερη φαση της περιηγησης σας. Κατακριτεο.
Για να απαντησω στην ερωτηση σας ομως, μιας και τεθηκε με ωραιο τροπο

, η λυση που ζητατε, απαιτει διαγραφη μεγαλου μερους των συζητησεων, μερος των οποιων περιεχουν ειλικρινεις και ευλογους προβληματισμους για τα τεκταινομενα.
Ο ιστοτοπος σας δινει την δυνατοτητα να αναφερετε οσες δημοσιευσεις κρινετε οτι σας θιγουν. Ετεροχρονισμενα ή μη.