Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:15
Ε πώς, εδώ μιλάμε για δικαιωματισμό και αλητεία τόσες σελίδες, έτσι θα παλέψουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτα?! Αφού, είπαμε, είμεθα αγωνιστές του δικαίου!!!
Το ignore γνωρίζεις τι είναι ;
Μερικές φορές υπάρχει και επιθετικό ignore, σε περιπτώσεις emergency όπως η περίοδος που διανύουμε, πολλοί φωνάζουν από την δική τους πλευρά για πρόστιμα, για υπερασπίσεις κτλ
Κάνω κι εγώ μια προσομοίωση, για να χρησιμοποιήσω μια επίκαιρη λέξη
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:20
Πασιφάη,από τη στιγμή που δεν αναφέρομαι σε σένα,μην επεμβαίνεις σε παρακαλώ.
Τι γελάς ρε ;
Δημόσιο διάλογο κάνουμε, το "μην επεμβαίνεις" μου φαίνεται τουλάχιστον κωμικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 03 Δεκ 2021, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
ksk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:24
Χαλαρουιτα διότι θα κλειδωθεί...
Και να κλειδωθεί αυτό θα πάει στο παραδίπλα να συνεχίσει τις υστερίες της.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:27
Είναι η πρώτη φορά που θα παρακαλέσω την διαχείριση για κάτι:
δεν σας έχω ενοχλήσει ποτέ για τίποτα
δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά στην ζωή μου
Εαν το μήνυμα αλλά και η περσόνα Νανδρος μείνουν ως εχουν εδω
Εγώ χαιρετώ οριστικοτατα
Εαν δεν το αποσύρει
Και αν δεν φάει ενδεδειγμένο μπαν
Χάρηκα που σας γνώρισα και να προσέχετε
ΥΓ: οπότε σε περίπτωση που δεν εισακουστώ, απενεργοποιήστε πάλι εαν θέλετε τον λογαριασμό μου
Αν δεν διάβαζα το νήμα σχεδόν από κει που το είχα αφήσει, δεν θα είχα δει το ποστ.
Τώρα έτυχε και το είδα και θα το διαγράψω.
Την επόμενη φορά μπορεί να μην το δω και να μην το διαγράψω.
Εφόσον δεν πατάς αναφορά σε κάτι που σε ενοχλεί, είναι δικό σου θέμα. Δεν μπορούμε να τα δούμε όλα.
Ποιο είναι το νήμα μου που ενόχλησε αυτήν με την αλήτικη συμπεριφορά;
.
Όχι νήμα, ποστ.
Σε παρακαλώ όμως, ηρέμησε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.