Arisvilla έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 17:59
Σήμερα δυστυχώς αναγκάστηκα να κάνω ευθανασία στον γάτο μου 9,5 χρονών. Ταλαιπωρούνταν 3 μήνες σχεδόν με θέματα στα αυτιά που στην αρχή δεν ξεραμε που οφείλονταν αλλά τελικά ήταν επιθετικός καρκίνος. Μεγάλη πικρα και λύπη, 3 μήνες καθημερινά προσπαθούσα εγώ και οι κτηνίατροι να τον σώσουμε, τον έκανα εγχειριση, τον βάλαμε και συσκευή σίτισης στον οισοφάγο για να τρωει γιατι δεν έτρωγε αλλά στο τέλος με διάγνωση επιθετικού καρκίνου και το ζωο να μην μπορει να φαει και να σηκωθει ήταν θέμα χρονου ο θάνατος οποτε δεν ειχε νοημα να τον κρατάμε τεχνητά. Ο γάτος ηταν πραγματικά ένας υπέροχος γάτος που παρά τη φοβερή ταλαιπωρία του και οτι ηταν τις τελευταιες 2 εβδομάδες, τυφλος από το ένα μάτι κουφος απο το ένα αυτι, ανημπορος να περπατήσει δεν σταματούσε να μου κάνει γου γουρ μολις τον χαιδευα. Καλό ταξιδι τζιντζεράκο θα σε θυμάμαι για πάντα. Τον ειχα απο μωρο 10 ημερών.
πόση ψυχή χρειάζεται για να κάνεις κάτι τέτοιο
πρόσφατα η φιλενάδα μου αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία
στην σκυλίτσα της, ένα τέλειο, πολύ ιερό πλάσμα, ευγενέστατο
και ήταν οδυνηρή εμπειρία
Είναι άρρωστος μάλλον ο φουκαράς ,ζαρώνει και δεν τρώει όπως πριν . 'Εβγαλε και κάτι σαν πληγή πίσω απ' τ' αυτί.Μυκητίαση μάλλον. Δεν κάθεται ούτε να τον αγγίξω, θα με σκίσει αν επιχειρήσω να τον πιάσω.
Τα άλλα 2 χαίρουν άκρας υγείας.