BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:16Για ποιο πράγμα ;
Στη κατάρρευση του ΕΣΥ; Μέχρις στιγμής ο κουλις προσπαθεί να μας πει ότι φταίνε μόνο οι ανεμβολίαστοι. Τώρα που θα τελειώσει το παραμύθι να δούμε ποιος θα φταίει.
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:16Για ποιο πράγμα ;
Εντωμεταξυ το βιογραφικό της το έχει δει κανείς;Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:16Ναι, η λογική λέει να τρέξω να κάνω ένα μπόλι που δεν το κάνει ούτε ο ίδιος ο "τσέο" της εταιρίας που το φτιάχνει, και να εμπιστευτώ αυτή εδώ:Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:06Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:00
To βίντεο με τον παπά δείχνει ακριβώς την κρατική (αφού το ΣΚΑΪ είναι κρατικό κανάλι) νοοτροπία στην οποία οδηγούμαστε.
Αγαπάμε και δεχόμαστε τους πάντες, αρκεί να λένε αυτό που λέμε κι εμείς.
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου, σε μια δημοκρατία, ποιές θα πρέπει να είναι οι επιλογές ενός πολίτη? Ποιό είναι το αγαπημένο του χρώμα?
Το βίντεο δείχνει πως η λογική, είναι πάνω από θρησκευτικές πεποιθήσεις, μόρφωση, ηλικία, ιδιότητα.
Τον έχει γνωρίσει ο άντρα μου, που είναι επίσης άθεος και είναι απίστευτος άνθρωπος.
Σταμάτα να κάνεις την Πανάγιω.
Σοβαρά τώρα?
Μόνο αυτή υπάρχει;Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:16 Ναι, η λογική λέει να τρέξω να κάνω ένα μπόλι που δεν το κάνει ούτε ο ίδιος ο "τσέο" της εταιρίας που το φτιάχνει, και να εμπιστευτώ αυτή εδώ:
Σοβαρά τώρα?
Το επιδιώκεις δυστυχώς, με τα λεγόμενά σου. Βγες έξω και πήγαινε να ζήσεις σαν άνθρωπος. Αλλά κι αυτό είναι μάλλον ανώφελο.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:12Όχι γιατί ενδεχομένως υπονοεί οτι επιδιώκω το μαρτύριοBigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:09SUV,εδώ ο φίλος μας έχει κάποιο δίκιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:58
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πιο ενθουσιασμένη απ' όλους θα είσαι εσύ σ' αυτή την περίπτωση, αφού το μαρτύριο είναι μεγάλη τιμή, αλλά δεν μπορείς να το πετύχεις μόνη σου, οι διώκτες είναι απαραίτητοι.
Οπότε όντως κανένας δε χάνει, win-win![]()
Όχι, κάτι τέτοιο το κάνουν πολύ αγίες ψυχές από την τεράστια αγάπη τους για τον Χριστό και την πεντακάθαρη καρδιά τους
Εμένα βασικά μου έχει λείψει αφάνταστα η ηρεμία,η ξεκούραση και η φύση
Αυτά θα παρακαλούσα να έχω ΤΩΡΑ στην ζωή μου
Προσπαθεί με μεικαπ να καλύψει ανεπιτυχώς τις φολίδεςBigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:17Σαυροειδές από τα λίγα.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:16
Ναι, η λογική λέει να τρέξω να κάνω ένα μπόλι που δεν το κάνει ούτε ο ίδιος ο "τσέο" της εταιρίας που το φτιάχνει, και να εμπιστευτώ αυτή εδώ:
Σοβαρά τώρα?
Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:21
Το επιδιώκεις δυστυχώς, με τα λεγόμενά σου. Βγες έξω και πήγαινε να ζήσεις σαν άνθρωπος. Αλλά κι αυτό είναι μάλλον ανώφελο.
Αν όμως παρακαλάς για γαλήνη, πήγαινε να μονάσεις. Σε έχω πάρει χαμπάρι 3 μέρες τώρα.
Η επιμονή σου σε πράγματα που δεν έχεις την γνώση και εμπλέκεσαι σθεναρά, με κάνει να θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση παρακολούθησή σου από ειδικούς. Άλαλα τα χείλη της ασεβούς.
Θέλει η φολίδα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:22Προσπαθεί με μεικαπ να καλύψει ανεπιτυχώς τις φολίδεςBigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:17Σαυροειδές από τα λίγα.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:16
Ναι, η λογική λέει να τρέξω να κάνω ένα μπόλι που δεν το κάνει ούτε ο ίδιος ο "τσέο" της εταιρίας που το φτιάχνει, και να εμπιστευτώ αυτή εδώ:
Σοβαρά τώρα?
Ρε,εγώ διόρθωση στο "προς το παρών" σε "προς το παρόν" έκαναnyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:19![]()
Στη κατάρρευση του ΕΣΥ; Μέχρις στιγμής ο κουλις προσπαθεί να μας πει ότι φταίνε μόνο οι ανεμβολίαστοι. Τώρα που θα τελειώσει το παραμύθι να δούμε ποιος θα φταίει.
Εμένα πιο πολύ μου κάνει για μούμια πάντως αντί για ερπετό.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:24Θέλει η φολίδα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Στις ωοθήκες μου τι κάνουν οι αστυνομικοί στην Αμερική.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:17Γιατί σε τρομάζει τόσο ρε συ ένα υποθετικό σενάριο, γιατί φοβάσαι να το απαντήσεις?Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:13Περιέγραψες μια τέρμα ψυχωσική φαντασίωση που θα έκανε τον οποιοδήποτε ψυχολόγο να ανατριχιάσει.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:04
Δεν είναι φαντασιώσεις και δεν μιλώ φοβικά εδώ πέρα, εαν θελει καποιος να το κανει ντε και καλα υποχρεωτικο, εαν δεν του κατσει κανενας αλλος τροπος γιατι να μην φτασει και εκει το πραγμα?
Εκεί λοιπόν, αν υποθέσουμε οτι φτάνουμε, δεν θα την υποστηρίξεις την υποχρεωτικότητα γιατί τι? Σέβεσαι το δικαίωμα στην ελευθερία μου? Ποιά από όλες τελικά τις ελευθερίες σέβεσαι και μέχρι πού φθάνει η ανεκτικότητά σου απέναντι στη υποχρεωτικότητα του μπολιάσματος?
Φαντασιώνεσαι καταδίωξη, εμπλοκή ματατζίδων, επιβολή δια της βίας και μάλιστα με άσχημο τρόπο, πάτημα του κεφαλιού στο έδαφος με μπότα![]()
![]()
και θες να το συζητήσουμε;;;
Δεν είμαι η αρμόδια όπως καταλαβαίνεις.
Ο πνευματικός σου είναι άχρηστος, βρες βοήθεια.
Και να σου πω κάτι, όχι και να ανατριχιάσει ψυχολόγος, στην Αμερική πχ, αν δεν σταματήσεις στο αλτ, παίζει να σε φυτέψουν πεντε πεντε αστυνομικοί μαζι στο χωμα, δηλαδή ΕΛΕΟΣ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ
Ο πλέον κατάλληλος όρος είναι shape shifter - στο Μουτσινά παρουσιάζεται ως άνθρωπος (λέμε τώρα) και στις κρυφές συναντήσεις με κούλη,η διχαλωτή γλώσσα κάνει πάρτυ.
Εγώ νόμιζα ότι απλά έδινες παρών και το έκανες και ανορθόγραφαBigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:25Ρε,εγώ διόρθωση στο "προς το παρών" σε "προς το παρόν" έκαναnyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:19![]()
Στη κατάρρευση του ΕΣΥ; Μέχρις στιγμής ο κουλις προσπαθεί να μας πει ότι φταίνε μόνο οι ανεμβολίαστοι. Τώρα που θα τελειώσει το παραμύθι να δούμε ποιος θα φταίει.![]()
Ναι, υπάρχει κι ο Βασιλακόπουλος που παίζει ξύλο στις ταβέρνες, λές και είναι κανένας εικοσάχρονος χωραφόμαγκας.Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:21Μόνο αυτή υπάρχει;Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:16 Ναι, η λογική λέει να τρέξω να κάνω ένα μπόλι που δεν το κάνει ούτε ο ίδιος ο "τσέο" της εταιρίας που το φτιάχνει, και να εμπιστευτώ αυτή εδώ:
Σοβαρά τώρα?
Ή επειδή ο πνευματικός της Σουβλίτσας της λέει να μην κάνει το εμβόλιο δεν υπάρχουν πνευματικοί που λένε ναι στα εμβόλια;
Τόκανες Πανάγιω το εμβόλιο;
Να πάρτα Πανάγιω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:29
Εγώ νόμιζα ότι απλά έδινες παρών και το έκανες και ανορθόγραφαπου να καταλάβω ότι το autocorrect με πούλησε
![]()