https://twitter.com/Timelinegr_/status/ ... 08897?s=20

Το αντίθετο ισχύει. Στην Αιτη και στην Καμποτζη δεν πρέπει να έχει γίνει ποτέ κλινική δοκιμή. Η περίπτωση της Νιγηρίας είναι πολύ ιδιαίτερη αφού μιλάμε για πανδημία σε πολύ συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο. Αυτή η μελέτη δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα πχ στο Βέλγιο (οπού γίνονται πολλές μελέτες).John Brown Gun Club έγραψε: 03 Δεκ 2021, 01:24 Μην ανησυχειτε, αυτου του ειδους τα πειραματα δεν γινονται σε χωρες οπως η Ελλαδα η το Βελγιο η ο Καναδας, αλλα στην Νιγηρια, στην Αιτη ή στην Καμποτζη. Καμια εταιρεια δεν θα πειραματιστει πανω στα λευκα παιδια σας.
Εντυπωσιακο παντως που κανεις δεν εθιξε αυτη την διασταση του ζητηματος.
Εαν εγώ εμβολιάσω το παιδί μου με την γνώση οτι μπορεί να είναι θύμα χοντρής παρενέργειας και πεθάνει, για το κοινό καλό, πώς το βαφτίζουμε?Sid Vicious έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:28 Για να μιλήσουμε θεο-λογικά κανείς άνθρωπος δεν δύναται πραγματικά να είναι πνευματικός άλλου ανθρώπου. Έχουμε εκείνα τα δομικά στοιχεία (κατ εικόνα και καθομοίωση όπως και την ελεύθερη βούληση) που μας καθιστούν (ή και όχι) πνευματικούς του εαυτού μας και μόνο.
Επάνω στο ερώτημα του νήματος δυο παρατηρήσεις που δεν πρόσεξα αν αναφέρθηκαν.
1. Ο ίδιος Ο Θεός θυσίασε τον Υιό Του για το γενικό καλό
2. Ως άνθρωπος το παιδί σου δεν είναι ιδιοκτησία σου να το προσφέρεις θυσία για κανέναν, είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος σε εξέλιξη
Ρε σεις! Αφήστε τις υπόλοιπες χώρες, είναι δυνατόν το CDC να έδωσε έγκριση σε εμβόλια με παρενέργειες ώστε να πεθάνουν αμερικανοί πολίτες και στρατιωτικοί;;SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:39 Εαν εγώ εμβολιάσω το παιδί μου με την γνώση οτι μπορεί να είναι θύμα χοντρής παρενέργειας και πεθάνει, για το κοινό καλό, πώς το βαφτίζουμε?
με τα γιατί και τα διότι τέτοιου είδους, δεν πείθονται όλοιParrot έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:42Ρε σεις! Αφήστε τις υπόλοιπες χώρες, είναι δυνατόν το CDC να έδωσε έγκριση σε εμβόλια με παρενέργειες ώστε να πεθάνουν αμερικανοί πολίτες και στρατιωτικοί;;SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:39 Εαν εγώ εμβολιάσω το παιδί μου με την γνώση οτι μπορεί να είναι θύμα χοντρής παρενέργειας και πεθάνει, για το κοινό καλό, πώς το βαφτίζουμε?

Ας πουμε πρωτα για τον εαυτο σου τι κανεις. Αν δεν εμβολιασεις τον εαυτο σου εν μεσω πανδημιας και για αυτο τον λογο μεινει μονο του το παιδι σου μετα, πως το ονομαζουμε;SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:39Εαν εγώ εμβολιάσω το παιδί μου με την γνώση οτι μπορεί να είναι θύμα χοντρής παρενέργειας και πεθάνει, για το κοινό καλό, πώς το βαφτίζουμε?Sid Vicious έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:28 Για να μιλήσουμε θεο-λογικά κανείς άνθρωπος δεν δύναται πραγματικά να είναι πνευματικός άλλου ανθρώπου. Έχουμε εκείνα τα δομικά στοιχεία (κατ εικόνα και καθομοίωση όπως και την ελεύθερη βούληση) που μας καθιστούν (ή και όχι) πνευματικούς του εαυτού μας και μόνο.
2. Ως άνθρωπος το παιδί σου δεν είναι ιδιοκτησία σου να το προσφέρεις θυσία για κανέναν, είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος σε εξέλιξη
Parrot έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:42Ρε σεις! Αφήστε τις υπόλοιπες χώρες, είναι δυνατόν το CDC να έδωσε έγκριση σε εμβόλια με παρενέργειες ώστε να πεθάνουν αμερικανοί πολίτες και στρατιωτικοί;;SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:39 Εαν εγώ εμβολιάσω το παιδί μου με την γνώση οτι μπορεί να είναι θύμα χοντρής παρενέργειας και πεθάνει, για το κοινό καλό, πώς το βαφτίζουμε?
Νομίζω πως συμφωνώ με όλα τα points εδώ,με μία διευκρίνιση στο τελευταίο,το Νο2 : έτσι λοιπόν,ούτε δικαίωμα να το εμβολιάσεις έχεις,αν πρώτα δεν αποφασίσει το ίδιο για το τι θα κάνει στο σώμα του.Sid Vicious έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:28 Για να μιλήσουμε θεο-λογικά κανείς άνθρωπος δεν δύναται πραγματικά να είναι πνευματικός άλλου ανθρώπου. Έχουμε εκείνα τα δομικά στοιχεία (κατ εικόνα και καθομοίωση όπως και την ελεύθερη βούληση) που μας καθιστούν (ή και όχι) πνευματικούς του εαυτού μας και μόνο.
Ο πρώτος έχει γυναίκα την Τατιάνα,μεγάλο αξίωμα και τίτλος τιμής και ο άλλος είναι επιστήμων,που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει (και τρώει τσάμπα στην Καλαμπάκα)Αρίστος έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:40 Δεν βλεπω τι διαφορα υπαρχει οταν καποιοι εχουν πνευματικο τον Ευαγγελατο η τον Βασιλακοπουλο.
.