!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Πώς θεωρείτε ότι θα κλείσει ο υφιστάμενος κύκλος εθνολαϊκιστικής εκτροπής;

Το κόστος (100-200 δις, θεσμική διάβρωση, κοινωνικός εκπεσμός και διχασμός) είναι ήδη ενσωματωμένο κατά το μεγαλύτερο μέρος. Θα έχομε ομαλή μετάβαση σε αυτοδύναμη ευρωπαϊκή κυβέρνηση η οποία θα αρχινήσει την αργή όσο και επίπονη διαδικασία ανοικοδόμησης
13
21%
Ως άνω αλλά με παρατεταμένη περίοδο ακυβερνησίας και αβεβαιότητας λόγω εθνολαϊκιστικών δολιοφθορών (π.χ. εκλογή ΠτΔ, εκλογικός νόμος κλπ.)
15
24%
Ως άνω με εθνολαϊκιστική παλινόρθωση.
14
22%
Ως άνω με πολεμικό επεισόδιο και μικρές απώλειες έμψυχου και άψυχου υλικού.
1
2%
Ως άνω με σημαντικές απώλειες έμψυχου και άψυχου υλικού, αλλά και κυριαρχικών δικαιωμάτων επί πόρων και εδαφών.
2
3%
Ως άνω με μικρή απώλεια εδαφών.
3
5%
Ως άνω με σημαντική απώλεια εδαφών.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ως άνω με ατίμωση των Ελληνικών Όπλων.
15
24%

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:39 Αυτό το πράγμα είναι η συνεισφορά της αριστεράς στον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό. Αυτό που βλέπετε από πάνω. Είναι υποχρέωση όλων να μην λησμονηθεί
συμφωνώ αλλά μην τα κόβεις χοντρά γιατί κι ο Κυριάκος έκλεινε πονηρά το μάτι στους κομπογιαννίτες της ομοιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυροβασίλης την 05 Σεπ 2018, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:56 μην τα κόβεις χοντρά γιατί κι ο Κυριάκος έκλεινε πονηρά το μάτι στους κομπογιαννίτες της ομοιο
Ισαποσταίνεις βλέπω :smt047
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

#ρεκτ :cry
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:20 Εικόνα
γαααααμησέ τα ... :fp:
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Μαυροβασίλης έγραψε: 05 Σεπ 2018, 19:20 Εικόνα
Το λάθος Σαμαρά δεν ήταν που έκλεισε την ερτ, αλλά που δεν την γκρέμισε.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Αίγαγρος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:14 Το λάθος Σαμαρά δεν ήταν που έκλεισε την ερτ, αλλά που δεν την γκρέμισε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

υπάρχει βιντεο για να έχουμε και κοντεξτ? Όχι ότι στηρίζω τα βύσματα αλλά θα προτιμούσα να μην εμπιστευτώ τον παγωτατζή των Βουλαρίνο
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Μαυροβασίλης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 14:47
Το βίντεο και τα σχόλια είναι σκέτη απελπισία. :fp:

Clever Baboon
Είμαι μαθητής 16 χρονών πατριώτης και συντηριτικός. Δυστυχώς αποτελώ μια μειονότητα στο σχολείο μου (λόγο των πολιτικών μου απόψεων ) και έχω γίνει στόχος από αρκετούς καθηγητές/συμμαθητε΄ς μου . Μου΄χουν κολλήσει το χαρακτηρισμό ''φασίστα'' επειδή διαφωνώ με τον επικοισμό της χώρας μου από ''πρόσφυγες'' , αντιστέκομαι στις τουρκικές προκλήσεις και δεν υποστηρίζω φιλελεύθερα πανηγύρια του τύπου gay pride. Απ'τους καθηγητές , πιο πολύ έχω πάθει ζημιά απ'την καθηγήτρια Ιστορίας. Στο πρώτο τετράμηνο με γρπατό του 15 πήρα 17 και στο δεύτερο τετράμηνο πήρα 11 με γραπτό του 16 κι όλα αυτά επειδή έμαθε ότι πήγα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία . Μην πτοήσε απ'τους λίγους συνδρομητές σου και συνέχισε την καλή δουλειά :)

Phoenix of Hellas
Φιλε Παρη πολυ σημαντικό το βίντεο σου.Είμαι 17 χρονών με συντηρητικές αποψεις κι εχουν γινει πολλα γεγονοτα στο σχολειο μου,οχι στο βαθμο που συνεβησαν σε εσενα βέβαια.Ειναι αληθεια οτι περιθωριοποιουμαστε αλλα δε το βάζω κατω.Φετος δινω πανελλήνιες και θα παλεψω για να μπω στην σχολή Ευελπίδων.Βλέπω ολα τα βιντεο σου και μου ανεβάζουν το φρόνημα.Αν και είχα μια διαφωνία με εσενα σε ενα προηγούμενο βίντεο σχετικα με την συμφωνία των πρεσπων και την αντιδραση του λαου (ειχα το ψευδώνυμο Hellenic Front) κατα βαθος συμφωνώ με εσένα ιδεολογικά.Καλη συνέχεια στο καναλι σου

NoubKiller2
Καλή επιτυχία αδερφέ!!! Όσο για τις συντηρητικές απόψεις, καθόλου συντηρητικές δεν είναι. Υποστηρίζεις ΟΡΘΕΣ απόψεις. Απλώς οι μαρξιστες καταστροφιολογοι προτιμούν τον φιλ"ελευθερισμο" (= ετσιθελισμος και ευκολία) από τον δήθεν "συντηρητισμο" (=ιδανικά και υποχρεώσεις) γιατί έτσι θα τους ακολουθεί πιο ευκολα η μάζα. Ξέρουμε πολύ καλα ποιοι τους ακολουθούν, άτομα που βαριούνται να δουλέψουν (λες και στον μαρξισμο θα τα ξινουν αχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα), άτομα που βαριούνται να εξελιχθούν στον κλάδο που αγαπούν και κατηγορούν τον καπιταλισμό (ο οποίος κιόλας δεν υφίσταται πλήρως αλλά δεν έχουν την νοημοσύνη να το καταλάβουν) και άτομα που νομίζουν ότι βοηθούν έτσι τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες... (θα λεγα ποιους βοηθούν). Δεν καταλαβαίνουν ότι καταστρέφουν τον πλανήτη με τις πράξεις τους!!!
Τεσπα, καλή επιτυχία και να περάσεις εκεί που πραγματικά θέλεις. Να στοχεύσεις για Ευελπίδων μόνο εάν το αγαπάς πραγματικά. Άμα αγαπάς κάτι άλλο να δώσεις για εκείνο, η χώρα μπορεί να βοηθηθεί και από άλλους τομείς όχι μόνο από τον στρατό, και αυτό στο λέω γιατί από ότι κατάλαβα αγαπάς την Ελλαδαρα. Δώσε για αυτό που αγαπάς πραγματικά τρελέ μου!!! Καλή χρονιά!!

Πεγκυ Καλυβα
Εμένα η δασκάλα μου με είπε φασιστρω επειδή είπα ότι το σχολείο δεν διδάσκει πατριωτισμό

GREEK ANDROID GAMEPLAY TV
Είμαι μαθητής της δευτέρας Λυκείου σε σχολείο επαρχίας και η κατάσταση είναι απελπιστική. Κάθε πρωί μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κάθονται έξω από το σχολείο δίνοντας φυλλάδια προπαγάνδας στους μαθητές, κάθε φορά στην τάξη που μιλούσαμε για πολιτική και προσπαθούσα να εκφράσω την άποψη μου σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και τους λαθρομετανάστες πετάγονταν αυτομάτως κάποια άτομα και ούρλιαζαν φασίστας ρατσιστής και χρυσαυγιτης με τους καθηγητές να μην κάνουν τίποτα για τις προσβολές στο πρόσωπο μου... Εάν η σημερινή Νεολαία Δεν αλλάξει μυαλά είμαστε χαμένοι από χέρι

Charalampos tzanidis
Εχοντας καταγωγη απο την ξανθη ζω με αρκετους μουσουλμανους οι οποιοι συνεχως προσβαλλουν την ελλαδα και τις αξιες μας κατευθυνομενοι βεβαια απο τους χοτζες και μουφτιδες της περιοχης.Συνεχως εγω και η παρεα μου αποκαλουμαστε χρυσαυγιτες γιατι υπερασπιζομαστε τα ηθη και τις αξιες μας.Στο σχολειο ο φεμινισμος και τα προπαγανδιστικα θεατρικα που γινονται πανω στα πομακικα χωρια υποστηριζομενα απο τους καθηγητες δεν εχουν σταματημο.Δυστυχώς ειμαστε πολλοι λιγοι και αυτο ειναι κατι που με απογοητεύει.Ευελπιστώ σε μικρο χρονικο διαστημα να ξυπνησουμε πολλοι πριν προλαβουμε να γίνουμε μειονότητα.

Λ Α Ζ Α Ρ Ο Σ
Στο σχολείο που φοιτώ το φενόμενο που περιγράφετε είναι έντονο συχνά έχω λογομαχιες με τους καθηγητές μου διότι μιλάνε με της προσωπικές τους απόψεις και όχι αντικείμενικα κινος η προπαγάνδα πάει σύννεφο.. Ελπίζω φωνές σαν την δικιά σας να γίνουν περισσότερες.

antony armakola
Μόλις μου θυμίζεις τους καυγάδες που είχα πέρσι με την καθηγήτρια αγγλικών μου. Έλεγε συνεχώς βλακείες όπως η πρέπει να υπάρχουν όρια στην ελευθερία του λόγου ώστε να μη θίγονται οι μειονότητες και ότι οι γυναίκες έχουν ίδιο εγκέφαλο και τρόπο σκέψης με τους άντρες. Να πω την αλήθεια όμως απολάμβαναν αυτόν τον σαματα γιατί διέκοπτε το μονότονο μάθημα. Καλή συνέχεια Πάρη!

jasmin s
είμαι σε σχολείο. που τα 10 άτομα του 15μελες είναι ΚΚΕ. Μέχρι και την θρησκεία προσβάλλουν... Απλά υπομονή

Vlad s
Μπράβο, εξαιρετικό βίντεο δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Να συμπληρώσω ότι και εγώ στο πανεπιστήμιο είχα ενταχθεί στην ΚΝΕ, μετά ευτυχώς πέρασα στον πατριωτικό χώρο. Δεν μετανιώνω για το αριστερό μου παραστράτημα γιατί τώρα μπορώ ξέροντας πολύ καλά την ιδεολογία τούς να τούς "ταπωνω" εύκολα σε διάλογο.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

είναι στο κατάλληλο νήμα από κάθε οπτική
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:56
Charalampos ****idis
Εχοντας καταγωγη απο την ξανθη
θα 'θελες.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2018, 16:10
Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:56
Charalampos ****idis
Εχοντας καταγωγη απο την ξανθη
θα 'θελες.
Γκαραντί,ούτε ένας απο αυτούς δεν είναι στην πραγματικότητα 17ρης. Κοιλία,γένια 3 ημερών,καδένα,wife beater,καράφλα και πλαστική παντόφλα καφέ αυτού του τύπου

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”