!!! DEVELOPMENT MODE !!!

αγένεια σε υπαλλήλους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: αγένεια σε υπαλλήλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:27
BigChiefWahoo έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:45
Δύο σαιζόν έχω δουλέψει στο νησί.
Που ρε;
Σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Τσιλιβί.
Ωραία πέρασα και τις δύο σαιζόν :D
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:37
BigChiefWahoo έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:35
hellegennes έγραψε: 01 Δεκ 2021, 20:49

Παντού συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στον πλανήτη. Το ότι πιστεύεις πως είναι ελληνικό φαινόμενο σημαίνει ότι είτε δεν έχεις ξεμυτίσει ποτέ από την τρύπα σου είτε είσαι heavily biased· πιθανολογώ και τα δυο μαζί.
:goodpost: :+1:
Παντού έχει τελειωμένους μαλάκες στον πλανήτη αλλά 2 από αυτούς να αλληλοσυγχαίρονται σε 500 πίξελ χώρο είναι λίγο αυξημένη συγκέντρωση.
Precious να το λέει αυτό άτομο που δεν υπάρχει επάγγελμα που να μην έχει σκυλοβρίσει και σιχτιρίσει, άλλο που στο νήμα αυτό παριστάνεις τον ήρωα.

Και σε ποιον κουνάει το δάχτυλο; Σε ένα άτομο που δεν έχει μιλήσει ποτέ στην ζωή του αγενώς σε υπάλληλο και έχει αίσθηση του δικαίου που τον έκανε να πετάει μη ακυρωμένα εισιτήρια με την έξοδο από το λεωφορείο, γιατί «χρησιμοποιήθηκαν» για την διαδρομή που τους αναλογούσε (όπου δεν έφτανα ως το μηχάνημα για να τα ακυρώσω γιατί τα λεωφορεία ήταν ασφυκτικά γεμάτα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

BigChiefWahoo έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:35
Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:27
BigChiefWahoo έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:45
Δύο σαιζόν έχω δουλέψει στο νησί.
Που ρε;
Σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Τσιλιβί.
Ωραία πέρασα και τις δύο σαιζόν :D
Σε ποιο ρε. Στου καπετάνιου;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:46
Σε ποιο ρε. Στου καπετάνιου;
Ε,αυτά είναι προσωπικά δεδομένα.
Αλλά όχι εκεί που λες (γνωρίζω τη μονάδα)
Βέβαια έχει και χρόνια,το 2010 και το 2011 δούλεψα.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

hellegennes έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:42
foscilis έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:37
BigChiefWahoo έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:35

:goodpost: :+1:
Παντού έχει τελειωμένους μαλάκες στον πλανήτη αλλά 2 από αυτούς να αλληλοσυγχαίρονται σε 500 πίξελ χώρο είναι λίγο αυξημένη συγκέντρωση.
Precious να το λέει αυτό άτομο που δεν υπάρχει επάγγελμα που να μην έχει σκυλοβρίσει και σιχτιρίσει, άλλο που στο νήμα αυτό παριστάνεις τον ήρωα.

Και σε ποιον κουνάει το δάχτυλο; Σε ένα άτομο που δεν έχει μιλήσει ποτέ στην ζωή του αγενώς σε υπάλληλο και έχει αίσθηση του δικαίου που τον έκανε να πετάει μη ακυρωμένα εισιτήρια με την έξοδο από το λεωφορείο, γιατί «χρησιμοποιήθηκαν» για την διαδρομή που τους αναλογούσε (όπου δεν έφτανα ως το μηχάνημα για να τα ακυρώσω γιατί τα λεωφορεία ήταν ασφυκτικά γεμάτα).
:o :o

βασικα επειδη η υπηρεσια που σου προσφερθηκε εγινε υπο συνθηκες προσβολης της ανθρωπινης αξιοπρεπειας (σαρδελοποιηση επιβατων), ηθικα μπορουσες να κρατησεις τα εισιτηρια
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όχι, γιατί το κόστος της υπηρεσίας ήταν πολύ χαμηλό και κρατιέται χαμηλό με κρατική επιδότηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

foscilis έγραψε: 01 Δεκ 2021, 19:53 Σήμερα χάθηκε ένα δρομολόγιο του Μετρό (προς Δουκίσσης). Έτσι το επόμενο ήταν τίγκα. Όταν έφτασε Δουκίσσης και άδειασε, βάρεσε ο συναγερμός ότι κάποιος ήταν στις πόρτες. Βγαίνει η οδηγός να κοιτάξει και ξεκινάει ένας τεράστιος χοντρός (από αυτούς που μόλις είχανε βγει και περίμεναν το επόμενο για το αεροδρόμιο) να της βρίζει το μουνί που την πέταγε, το διάολό της και όλα τα υπόλοιπα. Οι τριγύρω όχι μόνο δεν του είπαν τίποτα αλλά άρχισαν κι αυτοί τα καντήλια. Η οδηγός πήγε με γρήγορα βήματα σκυμμένη και τη μισή πλατφόρμα να τη βρίζει χυδαία, χώθηκε στο τρένο κι έφυγε.

Αυτό εσείς το θεωρείτε αποτέλεσμα της πανδημίας;

Εγώ το θεωρώ αποτέλεσμα του ότι γενικά στην πρωτόγονη κουλτούρα των Ελ είναι αποδεκτό να ξεσπάς στον υπάλληλο που έχεις μπροστά σου για τις μαλακίες που κάνει η εταιρεία του, η οποία με τη σειρά της εφαρμόζει πολιτική "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" αντί "δεν ανεχόμαστε κακομεταχείριση".
Κακώς δεν τον αποκάλεσε βουβάλι που στάζουν τα ξύγκια από πάνω του και πως το μν που τον πέταξε πρέπει να ήταν εξωγήινο γιατί τόσο μεγάλο γήινο δεν υπάρχει.
Οι υπόλοιποι θα ήταν απασχολημένοι να γελάσουν μαζί του και δεν θα την έβριζαν.
Μου έχουν τύχει δύο υβριστικά περιστατικά στην εργασιακή μου ζωή, απάντησα και στα δύο στο ίδιο ύφος και τόνο με τον οποίο μου απευθύνθηκαν πρώτοι και στο ένα που δεν έκανε πίσω, κάλεσα και την ασφάλεια και έγινε καταγραφή συμβάντος η οποία αρχίζει την ώρα που καταφθάνει η ασφάλεια και εγώ ήμουν αγγελούδι ενώ αυτός τους είχε πλάτη και δεν τους έβλεπε να γράφουν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εγώ πάντως για να κάνω τη δουλειά μου με οποιοδήποτε Δ.Υ. σε ελληνικό έδαφος ακολουθώ πρωτόκολλο.

1. Καθώς πρέπει ντύσιμο και όχι πολλά χρώματα και κοσμήματα. Η τσάντα καλή, αλλά όχι πάρα πολυ ακριβή. Αν πέσεις σε γυναίκα δεν προκαλείται ζήλεια, αν πέσεις σε άντρα, δε δίνει υπερβολική σημασία, ούτε και σε γράφει στα αρχίδια του όμως.
2. Το παίζεις ηλίθια τόσο όσο. Ξεκινάς με το καλησπέρα, επειδή δε γνωρίζω τη διαδικασία θα μπορούσατε μπλα μπλα μπλα. Εννοείται θα δεις ξινίλα άμεσα. Εκεί σκας χαμόγελο γρήγορα γρήγορα και προσθέτεις ένα "έχετε δίκιο και συγγνώμη που τρώω το χρόνο σας, αλλά μήπως θα μπορούσατε..". Χαμόγελο της crest από ΑΜΕΑ, ευγένεια να ξεχειλίζει, σαλάκι από γλείψιμο.
3. Αρχίζεις να συμπληρώνεις χαρτούρα, αλλά πρέπει να κάνεις ερώτηση, ρωτάς και εννοείται σου λένε δεν ξέρουν, γιατί βαριούνται να ασχοληθούν. Αμέσως απαντάς "μην ανησυχείτε, να πάρω να ρωτήσω τη δικηγόρο μου, το μηχανικό μου, μπλα μπλα όποιος εμπλέκεται τεσπα". Εκεί ξαναβλέπεις ξινίλα, ξαναβάζεις χαμόγελο και κάνεις πως παίρνεις τηλέφωνο, λέγοντας "όχι όχι κάνετε τη δουλειά σας, μη σας ενοχλώ, θα ρωτήσω τη Συμβολαιογράφο". Εκεί συνήθως πετιέται και σου λέει την απάντηση, για να μη γίνει ρόμπα στο δικηγόρο, μηχανικό κλπ. αναλόγως.
4. Με το που βλέπεις να ζορίζει η κατάσταση και να ξεπερνάει το τέταρτο, φροντίζεις να πιάσεις κουβέντα για το πόσο οργανωμένοι είναι σε αντίθεση με τη περιοχή σου, την άλλη υπηρεσία κλπ. που έφαγες όλη μέρα, χωρίς να βγάλεις άκρη και υπερτονίζεις 2-3 ευχαριστώ. Εκεί κωλοχαίρονται και σου πιάνουν την κουβέντα. Καταλήγει ΠΑΝΤΑ στο πόσο ωραία πέρασαν στις διακοπές τους στο νησί καταγωγής μου ή στο πόσο πολύ θέλουν να το επισκεφτούν, αλλά δεν έχουν προλάβει ακόμα.
5. Εννοείται δεν ξεχνάω να τους καλέσω διακοπές το επόμενο καλοκαίρι, δίνω και συμβουλές για την καλύτερη εποχή και τέτοια. Τα δεκα λεπτά πέρασαν, έβγαλα δουλειά που για το μέσο καημένο είναι 2.5ωρη χασούρα της ημέρας. Φεύγω με χαμόγελο. Στο ασανσέρ τσεκάρω να δω αν έκανα ρυτίδα από τους μορφασμούς, δεν έκανα, είμαστε κομπλέ.

Θυμάμαι ένα φεγγάρι είχα φτάσει σε σημείο να μου σκάνε 200 ευρα το σόι, για να τους κάνω τέτοιες δουλειές, νομίζοντας ότι θα χάσω 2-3 μέρες! Με πήρε χαμπάρι η αδερφή μου ότι τελειώνω επί τόπου και με έδωσε στεγνά και μου τα κόψανε. Μαλακία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εγώ απλά μιλάω πάντα ευγενικά και πάντα γίνεται η δουλειά μου γρήγορα. Ακόμα και ο πιο ξινός υπάλληλος, αν επιμείνεις στην ευγένεια θα χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει. Μέρος της ξινίλας είναι γιατί όντως αντιμετωπίζουν τρομερή γκρίνια και ηλιθιότητα.

Βοηθάει ότι είμαι εξαιρετικά ευφυής και δεν χρειάζεται να ρωτάω βλακώδη πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

hellegennes έγραψε: 02 Δεκ 2021, 20:30 Εγώ απλά μιλάω πάντα ευγενικά και πάντα γίνεται η δουλειά μου γρήγορα. Ακόμα και ο πιο ξινός υπάλληλος, αν επιμείνεις στην ευγένεια θα χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει. Μέρος της ξινίλας είναι γιατί όντως αντιμετωπίζουν τρομερή γκρίνια και ηλιθιότητα.

Βοηθάει ότι είμαι εξαιρετικά ευφυής και δεν χρειάζεται να ρωτάω βλακώδη πράγματα.
Ακριβως. Αυτο ισχυει και αντιστροφα. Αν ο υπαλληλος φερθει ευγενικα ακομα και στον πιο ξινο «πελατη», αργα ή γρηγορα θα χαλαρωσει. Καλα οχι παντα, αλλα σιγουρα βοηθαει απειρα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα λαού, είναι κυρίως θέμα κουλτούρας ατιμωρησίας που υπάρχει στην Ελλάδα. Στην Αγγλία παντού σε κάθε βαγόνι τραίνου βλέπεις μια αφίσα της ιδιοκτήτριας εταιρίας που προειδοποιεί ότι κάθε κακομεταχείριση του προσωπικού της θα διώκεται. Στο μετρό ειδικά πάντως το να καλέσεις την αστυνομία δεν είναι τόσο απλή υπόθεση γιατί δεν υπάρχει πουθενά κοντά στις ίδιες τις στάσεις.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
hellegennes

περαστική έγραψε: 02 Δεκ 2021, 20:40
hellegennes έγραψε: 02 Δεκ 2021, 20:30 Εγώ απλά μιλάω πάντα ευγενικά και πάντα γίνεται η δουλειά μου γρήγορα. Ακόμα και ο πιο ξινός υπάλληλος, αν επιμείνεις στην ευγένεια θα χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει. Μέρος της ξινίλας είναι γιατί όντως αντιμετωπίζουν τρομερή γκρίνια και ηλιθιότητα.

Ακριβως. Αυτο ισχυει και αντιστροφα. Αν ο υπαλληλος φερθει ευγενικα ακομα και στον πιο ξινο «πελατη», αργα ή γρηγορα θα χαλαρωσει. Καλα οχι παντα, αλλα σιγουρα βοηθαει απειρα.
Ναι, έχω αναφερθεί σ' αυτό ακριβώς εδώ:

viewtopic.php?p=903490#p903490
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

(τρολαροντας λίγο ..)

Δεν είναι δουλειά του υπαλλήλου να δέχεται και να ανέχεται υβριστικες και προσβλητικες συμπεριφορες;
Γι αυτό ΔΕΝ πληρώνεται;
Αν δεν του αρέσει, ας παραιτηθεί
(Ότι δηλαδή ισχύει και για τους .. αστυνομικούς που και αυτοί υπάλληλοι είναι και θεωρείται φυσιολογικό να τους βρίζουν και χτυπούν και ..εάν έχουν πρόβλημα ας παραιτηθούν)
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Cecily Anne έγραψε: 02 Δεκ 2021, 18:26 Εγώ πάντως για να κάνω τη δουλειά μου με οποιοδήποτε Δ.Υ. σε ελληνικό έδαφος ακολουθώ πρωτόκολλο.

1. Καθώς πρέπει ντύσιμο και όχι πολλά χρώματα και κοσμήματα. Η τσάντα καλή, αλλά όχι πάρα πολυ ακριβή. Αν πέσεις σε γυναίκα δεν προκαλείται ζήλεια, αν πέσεις σε άντρα, δε δίνει υπερβολική σημασία, ούτε και σε γράφει στα αρχίδια του όμως.
2. Το παίζεις ηλίθια τόσο όσο. Ξεκινάς με το καλησπέρα, επειδή δε γνωρίζω τη διαδικασία θα μπορούσατε μπλα μπλα μπλα. Εννοείται θα δεις ξινίλα άμεσα. Εκεί σκας χαμόγελο γρήγορα γρήγορα και προσθέτεις ένα "έχετε δίκιο και συγγνώμη που τρώω το χρόνο σας, αλλά μήπως θα μπορούσατε..". Χαμόγελο της crest από ΑΜΕΑ, ευγένεια να ξεχειλίζει, σαλάκι από γλείψιμο.
3. Αρχίζεις να συμπληρώνεις χαρτούρα, αλλά πρέπει να κάνεις ερώτηση, ρωτάς και εννοείται σου λένε δεν ξέρουν, γιατί βαριούνται να ασχοληθούν. Αμέσως απαντάς "μην ανησυχείτε, να πάρω να ρωτήσω τη δικηγόρο μου, το μηχανικό μου, μπλα μπλα όποιος εμπλέκεται τεσπα". Εκεί ξαναβλέπεις ξινίλα, ξαναβάζεις χαμόγελο και κάνεις πως παίρνεις τηλέφωνο, λέγοντας "όχι όχι κάνετε τη δουλειά σας, μη σας ενοχλώ, θα ρωτήσω τη Συμβολαιογράφο". Εκεί συνήθως πετιέται και σου λέει την απάντηση, για να μη γίνει ρόμπα στο δικηγόρο, μηχανικό κλπ. αναλόγως.
4. Με το που βλέπεις να ζορίζει η κατάσταση και να ξεπερνάει το τέταρτο, φροντίζεις να πιάσεις κουβέντα για το πόσο οργανωμένοι είναι σε αντίθεση με τη περιοχή σου, την άλλη υπηρεσία κλπ. που έφαγες όλη μέρα, χωρίς να βγάλεις άκρη και υπερτονίζεις 2-3 ευχαριστώ. Εκεί κωλοχαίρονται και σου πιάνουν την κουβέντα. Καταλήγει ΠΑΝΤΑ στο πόσο ωραία πέρασαν στις διακοπές τους στο νησί καταγωγής μου ή στο πόσο πολύ θέλουν να το επισκεφτούν, αλλά δεν έχουν προλάβει ακόμα.
5. Εννοείται δεν ξεχνάω να τους καλέσω διακοπές το επόμενο καλοκαίρι, δίνω και συμβουλές για την καλύτερη εποχή και τέτοια. Τα δεκα λεπτά πέρασαν, έβγαλα δουλειά που για το μέσο καημένο είναι 2.5ωρη χασούρα της ημέρας. Φεύγω με χαμόγελο. Στο ασανσέρ τσεκάρω να δω αν έκανα ρυτίδα από τους μορφασμούς, δεν έκανα, είμαστε κομπλέ.

Θυμάμαι ένα φεγγάρι είχα φτάσει σε σημείο να μου σκάνε 200 ευρα το σόι, για να τους κάνω τέτοιες δουλειές, νομίζοντας ότι θα χάσω 2-3 μέρες! Με πήρε χαμπάρι η αδερφή μου ότι τελειώνω επί τόπου και με έδωσε στεγνά και μου τα κόψανε. Μαλακία.
:smt005: :smt005:
:rofl: :rofl: :p3:

Σ'αγαπώ μωρή Ναξιώτισσα!!!
Απλά σ' αγαπώ!!! (Σόρυ για το "μωρή")
Δεν το έχω ξαναπεί αυτό σε περσόνα στα παραπχόρουμ πότε μου
Και σε θυμάμαι από εποχές... Αλχημείας ακόμα...
:smt055 :smt055 :smt055
:g094: :g094:
Αλλά έλα μου που σε πρόλαβε άλλος...
:011:
Πες του να χαίρεται την κοριτσάρα του..

Κι εσύ βρε χαζό γιατί δεν της έκοψες της sis ένα επιδοματάκιον, με αντάλλαγμα τον σκασμό της για να συνεχιστεί η lucrative μπίζνα;
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Μου κανει τεραστια εντυπωση, θεωρω αδιανοητο να μη βρεθει καποιος ή καποια να του πει ενα αντε Γ ρε ξεφτιλα, μπορει να ηταν μανα σου / αδερφη σου κλπ. Θεωρω πως η μη αντιδραση ειναι εξαιρεση. Στον κανονα θα τα ακουσει ο ξεφτιλας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”