ο κανονισμος μπορει να λεει και "δεν θελω δικηγορικα γραφεια". το θεμα ειναι αν υπερισχυει του νομου (και της κοινης λογικης) αυτος ο κανονισμος, και αν εγω ανοιξω δικηγορικο γραφειο (η χασαπικο, η οτι αλλο, υγειονομικου η μη ενδιαφεροντος) εχει δυνατοτητα η πολυκατοικια να με διωξει.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2018, 12:50 Συζητάμε αν μπορεί να λέει ο κανονισμός "δε θέλω χασάπικα". Όχι αν προβλέπει χασάπικα.
Από εκεί και πέρα ειδικά το χασάπικο έχει πολύ αυστηρούς κανόνες για τη λειτουργία του επειδή είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ακόμα και αν η πολυκατοικία έχει στο ισόγειο 2 μαγαζιά, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η διαρρύθμιση θα επιτρέπει να γίνει κάποιο χασάπικο.
Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι στις πιο πολλές πολυκατοικίες έχεις μόνο γιατρούς, δικηγόρους, ίσως κανα λογιστήριο, τέλος πάντων υπηρεσίες μικρού γραφείου στους ορόφους. Υπάρχει λόγος για αυτό, ότι ο ΓΟΚ δεν επιτρέπει να πας να ανοίξεις μαγαζί στον δεύτερο μιας πολυκατοικίας με κύρια χρήση κατοικίας.
Δεν είμαι σίγουρος τι από όλα αυτά σου φαίνεται τόσο ακατανόητο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για φασαρία παιδιών!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για φασαρία παιδιών!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υπερισχύει γιατί είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας. Δεν είναι δημόσιος χώρος η πολυκατοικία. Είναι ιδιωτικός με πολλούς ιδιοκτήτες, ένα είδος "κοινοβίου" αν και όχι τόσο στενής φύσης. Ε στο κοινόβιο υπάρχουν κανόνες. Απλώς δε μπορούν να είναι εντελώς καταχρηστικοί. Δε μπορεί ας πούμε να πει "απαγορεύονται όσοι έχουν ξανθά μαλλιά" γιατί αυτό είναι διάκριση. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες όμως δεν έχουν την ίδια προστασία.Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:07ο κανονισμος μπορει να λεει και "δεν θελω δικηγορικα γραφεια". το θεμα ειναι αν υπερισχυει του νομου (και της κοινης λογικης) αυτος ο κανονισμος, και αν εγω ανοιξω δικηγορικο γραφειο (η χασαπικο, η οτι αλλο, υγειονομικου η μη ενδιαφεροντος) εχει δυνατοτητα η πολυκατοικια να με διωξει.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2018, 12:50 Συζητάμε αν μπορεί να λέει ο κανονισμός "δε θέλω χασάπικα". Όχι αν προβλέπει χασάπικα.
Από εκεί και πέρα ειδικά το χασάπικο έχει πολύ αυστηρούς κανόνες για τη λειτουργία του επειδή είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ακόμα και αν η πολυκατοικία έχει στο ισόγειο 2 μαγαζιά, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η διαρρύθμιση θα επιτρέπει να γίνει κάποιο χασάπικο.
Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι στις πιο πολλές πολυκατοικίες έχεις μόνο γιατρούς, δικηγόρους, ίσως κανα λογιστήριο, τέλος πάντων υπηρεσίες μικρού γραφείου στους ορόφους. Υπάρχει λόγος για αυτό, ότι ο ΓΟΚ δεν επιτρέπει να πας να ανοίξεις μαγαζί στον δεύτερο μιας πολυκατοικίας με κύρια χρήση κατοικίας.
Δεν είμαι σίγουρος τι από όλα αυτά σου φαίνεται τόσο ακατανόητο.
Βασικά δε γίνεται επειδή *πάντα* το διαμέρισμα που δεν καίει θέρμανση απορροφά θερμότητα από τα άλλα που έχουν (μετάφραση οι άλλοι πληρώνουν για θερμότητα που φεύγει προς εσένα) αλλά και επωφελείται από τη θέρμανση, π.χ. δεν παγώνουν ούτε οι δικοί του σωλήνες του νερού επειδή το κτίριο δεν πιάνει πολικές θερμοκρασίες. Οπότε το πλησιέστερο που μπορείς να πετύχεις (εφόσον λειτουργεί κεντρική θέρμανση στην πολυκατοικία) είναι να πληρώνεις όσα ένα ακατοίκητο διαμέρισμα.Spiros252 έγραψε: 06 Σεπ 2018, 12:53 Νομίζω ότι έχει βγει πλέον νόμος που σου δίνει το δικαίωμα να μην πληρώνεις θέρμανση αν δεν κάνεις χρήση.
Edit: Δεν είναι έτσι , βασικά πρέπει να αυτονομηθείς σε οικονομικότερο τρόπο / καύσιμο. Διαβάζοντας τις προϋποθέσεις κοντεύω να πέσω σε κατάθλιψη..
Προφανώς πρόκειται για υπερβολική φασαρία και αδιαφορία-θρασύτητα απ τους γονείς.
Η προσωποκράτιση είναι υπερβολική αλλά και η απόφαση θα έπρεπε να αφορά όλη την οικογένεια, καί τη μάνα αλλά καί τα παιδιά, τουλάχιστον τα 2 μεγάλα (κοινωνική εργασία).
Πάντως τα πράγματα δεν ειναι τόσο εύκολα όσο τα φαντάζονται ορισμένοι. Τα παιδιά δεν ειναι ρομπότ, δεν ειναι μόνο ότι τους μάθεις, έχουν και δική τους προσωπικότητα. Συνήθως αυτοί που ειναι απόλυτοι στο ότι όλα εξαρτώνται απ τους γονείς είτε δεν είναι γονείς, είτε είναι αλλά δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τη διαπαιδαγώγηση, είτε έχουν παιδάκια που απ την 1η ή 10η φορά θα συμμορφωθούν και δε θα χρειαστούν εκατοντάδες φορές για να δεις μια πρόοδο
Η προσωποκράτιση είναι υπερβολική αλλά και η απόφαση θα έπρεπε να αφορά όλη την οικογένεια, καί τη μάνα αλλά καί τα παιδιά, τουλάχιστον τα 2 μεγάλα (κοινωνική εργασία).
Πάντως τα πράγματα δεν ειναι τόσο εύκολα όσο τα φαντάζονται ορισμένοι. Τα παιδιά δεν ειναι ρομπότ, δεν ειναι μόνο ότι τους μάθεις, έχουν και δική τους προσωπικότητα. Συνήθως αυτοί που ειναι απόλυτοι στο ότι όλα εξαρτώνται απ τους γονείς είτε δεν είναι γονείς, είτε είναι αλλά δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τη διαπαιδαγώγηση, είτε έχουν παιδάκια που απ την 1η ή 10η φορά θα συμμορφωθούν και δε θα χρειαστούν εκατοντάδες φορές για να δεις μια πρόοδο
i call bullshit.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:11 Υπερισχύει γιατί είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας. Δεν είναι δημόσιος χώρος η πολυκατοικία. Είναι ιδιωτικός με πολλούς ιδιοκτήτες, ένα είδος "κοινοβίου" αν και όχι τόσο στενής φύσης. Ε στο κοινόβιο υπάρχουν κανόνες. Απλώς δε μπορούν να είναι εντελώς καταχρηστικοί. Δε μπορεί ας πούμε να πει "απαγορεύονται όσοι έχουν ξανθά μαλλιά" γιατί αυτό είναι διάκριση. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες όμως δεν έχουν την ίδια προστασία.
οι κοινοχρηστοι χωροι της πολυκατοικιας δεν ειναι ιδιωτικος χωρος. το διαμερισμα/καταστημα του καθενος, ειναι. και μεσα σε αυτο, μπορει να κανει οποιαδηποτε δραστηριοτητα δεν απαγορευεται απο τους νομους του κρατους, και ο κανονισμος της πολυκατοικιας μπορει να κρατησει την αναπνοη του μεχρι να σκασει.
αν λοιπον το καταστημα θελει να περασει φουγαρο απο τους κοινοχρηστους χωρους, ισως εχει λογο η πολυκατοικια. αν η δραστηριοτητα δεν εχει να κανει με τιποτα κοινοχρηστο, δεν εχει λογο κανενας εκτος απο τον ιδιοκτητη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Eθνικοκοινωνιστης
απλοNaranjita έγραψε: 06 Σεπ 2018, 08:36 πως εξηγείται τα ξένα παιδάκια να είναι όλα ήρεμα, είτε είναι από ευρώπή είτε τα νεοεισερχομενα από την συρία και τα ελληνάκια να κάνουν σαν παρλιακά;
βλέπω τις συριες με 5 παιδιά μωρα και ούτε ένα σκούζει, ουτε ενα δεν συμπεριφερεται σαν κακομαθημενο κωλοπαιδο.
αντιθέτως τα δικά μας, έτσι και βρεθεις σε καφετέρια ή εστιατόριο, γυρνάνε τρεχοντας γυρω γυρω (τα ξένα ειναι στις θεσεις τους με τους γονεις τους και κοιτανε εκπληκτα τα δικα μας), μακρυά από τους γονείς τους ενοχλώντας όλους τους θαμώνες.
μπήζουν τις φωνές, σπάνε πράγματα, τσακώνονται και ουρλιαζουν σπαρακτικά έτσι και τους πει κάτι ο γονιος τους.
τα συριακια γιατι δεν κάνουν έτσι; τα γαλλάκια; τα αμερικανάκια;
μονο τα δικά μας τα μλκσμενα κάνουν οτι γουσταρουν.![]()
οι ελ μεγαλωνουν τα παιδια σαν να ειναι σκυλια με μηδενικους περιορισμους,αφιερωνοντας μηδενικο χρονο
το ιδιο συμβαινει σε μικροτερο βαθμο σε χωρες που η γυναικα κανει παιδι θεωροντας το προεκταση του smartphone της
το παραδοσιακο μεγαλωμα των παιδιων υποχωρει και βγαινουν τερατακια με μηδενικη κοινωνικη συνειδηση και ναρκισσιστικη διαθεση του τυπου "τους γαμαω ολους και δεν σεβομαι τιποτα"
καλως ηρθατε στον κοσμο σας φιλελεδες μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
είναι ιδιωτικός χώρος. Αλλιώς θα είχε δικαίωμα να κάτσει όποιος θέλει (εννοώ εντελώς ξένος) π.χ. στην ταράτσα, να κάνει πικ νικ, να βάλει μουσική, να φωνάξει φίλους του... αυτό πάει να πει δημόσιος χώρος.Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:25i call bullshit.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:11 Υπερισχύει γιατί είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας. Δεν είναι δημόσιος χώρος η πολυκατοικία. Είναι ιδιωτικός με πολλούς ιδιοκτήτες, ένα είδος "κοινοβίου" αν και όχι τόσο στενής φύσης. Ε στο κοινόβιο υπάρχουν κανόνες. Απλώς δε μπορούν να είναι εντελώς καταχρηστικοί. Δε μπορεί ας πούμε να πει "απαγορεύονται όσοι έχουν ξανθά μαλλιά" γιατί αυτό είναι διάκριση. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες όμως δεν έχουν την ίδια προστασία.
οι κοινοχρηστοι χωροι της πολυκατοικιας δεν ειναι ιδιωτικος χωρος.
Απλώς οι κοινόχρηστοι χώροι δεν ανήκουν συγκεκριμένα σε κάποιον ένοικο αλλά εξ αδιαιρέτου με ποσοστά όσα τα τετραγωνικά τους, και η διαχείρισή τους γίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό και τη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:42απλοNaranjita έγραψε: 06 Σεπ 2018, 08:36 πως εξηγείται τα ξένα παιδάκια να είναι όλα ήρεμα, είτε είναι από ευρώπή είτε τα νεοεισερχομενα από την συρία και τα ελληνάκια να κάνουν σαν παρλιακά;
βλέπω τις συριες με 5 παιδιά μωρα και ούτε ένα σκούζει, ουτε ενα δεν συμπεριφερεται σαν κακομαθημενο κωλοπαιδο.
αντιθέτως τα δικά μας, έτσι και βρεθεις σε καφετέρια ή εστιατόριο, γυρνάνε τρεχοντας γυρω γυρω (τα ξένα ειναι στις θεσεις τους με τους γονεις τους και κοιτανε εκπληκτα τα δικα μας), μακρυά από τους γονείς τους ενοχλώντας όλους τους θαμώνες.
μπήζουν τις φωνές, σπάνε πράγματα, τσακώνονται και ουρλιαζουν σπαρακτικά έτσι και τους πει κάτι ο γονιος τους.
τα συριακια γιατι δεν κάνουν έτσι; τα γαλλάκια; τα αμερικανάκια;
μονο τα δικά μας τα μλκσμενα κάνουν οτι γουσταρουν.![]()
οι ελ μεγαλωνουν τα παιδια σαν να ειναι σκυλια με μηδενικους περιορισμους,αφιερωνοντας μηδενικο χρονο
το ιδιο συμβαινει σε μικροτερο βαθμο σε χωρες που η γυναικα κανει παιδι θεωροντας το προεκταση του smartphone της
το παραδοσιακο μεγαλωμα των παιδιων υποχωρει και βγαινουν τερατακια με μηδενικη κοινωνικη συνειδηση και ναρκισσιστικη διαθεση του τυπου "τους γαμαω ολους και δεν σεβομαι τιποτα"
καλως ηρθατε στον κοσμο σας φιλελεδες μου![]()
δηλαδη τα μικρα κοθμονια ειναι εξημερωμενα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Το βασικό όμως είναι ότι και η πολυκατοικία σε κάποιο βαθμό είναι συνιδιοκτησία (με την έννοια ότι δεν κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει στο διαμέρισμα αλλά υπάρχει πάντα ένα ποσοστό διαχείρισης από τη γενική συνέλευση). Ας πούμε δεν επιτρέπεται να βάψεις τα κάγκελά σου άλλο χρώμα απ' ό,τι οι υπόλοιποι γιατί η πρόσοψη του διαμερίσματος ανήκει στα κομμάτια που διαχειρίζεται η γενική συνέλευση. Αν θες από κόκκινα να γίνουν πράσινα πρέπει η αλλαγή να εγκριθεί από τη ΓΣ (και συνήθως πρέπει να πραγματοποιηθεί σε όλη την πολυκατοικία για πολεοδομικούς λόγους).
Επίσης δε μπορείς να επικαλεστείς οικιακό άσυλο για να εμποδίσεις τον διαχειριστή να μπει με έναν τεχνίτη επειδή π.χ. κρίνουν ότι πιθανόν έχει διαρροή το καλοριφέρ σου με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα συνολικά η πολυκατοικία.
Επίσης δε μπορείς να επικαλεστείς οικιακό άσυλο για να εμποδίσεις τον διαχειριστή να μπει με έναν τεχνίτη επειδή π.χ. κρίνουν ότι πιθανόν έχει διαρροή το καλοριφέρ σου με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα συνολικά η πολυκατοικία.
μια και λεγαμε για κωλοπαιδα....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- YouOnlyLiveOnce
- hellegennes
Δεν ξέρω αν μένουν δίπλα σε σχολείο, ξέρω όμως ότι το ακριβώς κάτω διαμέρισμα από εμάς, όσο ήμασταν μικρά, για κάποιον παράξενο λόγο άλλαζε ενοικιαστές κάθε 1-2 φορές τον χρόνο. Κάποιον λόγο υποψιάζομαι ότι είχαν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:33 Αν αυτοί οι παραπονιαριδες ζούνε δίπλα σε σχολείο τι θα κάνουνε? θα στειλουνε τους δασκάλους στα δικαστήρια?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εντάξει δεν είναι απαραίτητο ότι φταίει η φασαρία γι αυτό, μπορεί να είχε υψηλό ενοίκιο, μπορεί να είχε προβλήματα (υγρασία, κακή μόνωση κλπ), μπορεί ο ιδιοκτήτης να ήταν παράξενος και να ήθελε να μπορεί μπαίνει για να ελέγχει ή να είναι μη συνεννοήσιμος, μπορεί να είχε πολύ ακριβά κοινόχρηστα κλπ. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να φύγεις από ένα σπίτι, ειδικά αν δεν έχεις παιδιά να κάνουν δύσκολη τη διαδικασία της μετακόμισης.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2018, 14:20Δεν ξέρω αν μένουν δίπλα σε σχολείο, ξέρω όμως ότι το ακριβώς κάτω διαμέρισμα από εμάς, όσο ήμασταν μικρά, για κάποιον παράξενο λόγο άλλαζε ενοικιαστές κάθε 1-2 φορές τον χρόνο. Κάποιον λόγο υποψιάζομαι ότι είχαν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:33 Αν αυτοί οι παραπονιαριδες ζούνε δίπλα σε σχολείο τι θα κάνουνε? θα στειλουνε τους δασκάλους στα δικαστήρια?
Και φυσικά παράξενους γείτονες που είναι πολύ βασικός λόγος για να φύγεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 06 Σεπ 2018, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
mec
Μπορούν να μπουν μετρητές στα καλοριφερ. Αλλά για ελληνικά δεδομένα ίσως τελικά και να μην αξίζει τον κόπο. Από ό,τι θυμάμαι τα καλοριφέρ ανάβουν για λίγες ωρες. Ενω αν είναι αναμμένα σε 24ωρη βάση κι ένας λόγω οικονομικής στενότητας το θέλει μόνο για δύο ωρες, τότε όντως είναι πρόβλημα.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:12Βασικά δε γίνεται επειδή *πάντα* το διαμέρισμα που δεν καίει θέρμανση απορροφά θερμότητα από τα άλλα που έχουν (μετάφραση οι άλλοι πληρώνουν για θερμότητα που φεύγει προς εσένα) αλλά και επωφελείται από τη θέρμανση, π.χ. δεν παγώνουν ούτε οι δικοί του σωλήνες του νερού επειδή το κτίριο δεν πιάνει πολικές θερμοκρασίες. Οπότε το πλησιέστερο που μπορείς να πετύχεις (εφόσον λειτουργεί κεντρική θέρμανση στην πολυκατοικία) είναι να πληρώνεις όσα ένα ακατοίκητο διαμέρισμα.Spiros252 έγραψε: 06 Σεπ 2018, 12:53 Νομίζω ότι έχει βγει πλέον νόμος που σου δίνει το δικαίωμα να μην πληρώνεις θέρμανση αν δεν κάνεις χρήση.
Edit: Δεν είναι έτσι , βασικά πρέπει να αυτονομηθείς σε οικονομικότερο τρόπο / καύσιμο. Διαβάζοντας τις προϋποθέσεις κοντεύω να πέσω σε κατάθλιψη..
- hellegennes
Ή ήμασταν 4 και κάναμε τρομερή φασαρία όταν έλειπαν οι γονείς μας.Awesomatic έγραψε: 06 Σεπ 2018, 14:27Εντάξει δεν είναι απαραίτητο ότι φταίει η φασαρία γι αυτό, μπορεί να είχε υψηλό ενοίκιο, μπορεί να είχε προβλήματα (υγρασία, κακή μόνωση κλπ), μπορεί ο ιδιοκτήτης να ήταν παράξενος και να ήθελε να μπορεί μπαίνει για να ελέγχει ή να είναι μη συνεννοήσιμος, μπορεί να είχε πολύ ακριβά κοινόχρηστα κλπ. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να φύγεις από ένα σπίτι, ειδικά αν δεν έχεις παιδιά να κάνουν δύσκολη τη διαδικασία της μετακόμισης.hellegennes έγραψε: 06 Σεπ 2018, 14:20Δεν ξέρω αν μένουν δίπλα σε σχολείο, ξέρω όμως ότι το ακριβώς κάτω διαμέρισμα από εμάς, όσο ήμασταν μικρά, για κάποιον παράξενο λόγο άλλαζε ενοικιαστές κάθε 1-2 φορές τον χρόνο. Κάποιον λόγο υποψιάζομαι ότι είχαν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:33 Αν αυτοί οι παραπονιαριδες ζούνε δίπλα σε σχολείο τι θα κάνουνε? θα στειλουνε τους δασκάλους στα δικαστήρια?
Και φυσικά παράξενους γείτονες που είναι πολύ βασικός λόγος για να φύγεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 63 Απαντήσεις