Αμέ. Άσε που είναι unisex. Μου έκαναν δώρο ένα γυναικείο αλλά σε large (φοράω small ή extra small) αλλά μια χαρά φαίνεται με ζώνη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο απο τα 2;
-
περαστική
Re: Ποιο απο τα 2;
Θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε.
Ρε παιδιά… Δηλαδή κάπου…
Άκουσέ με λίγο φίλε Volk, αν θέλεις πήγαινε στην ενότητα “Life Style” -> ”Ρολόγια” και επένδυσε λίγο χρόνο για το συμφέρον σου, ξεκίνα από τη σελίδα 12 και διάβασε μέχρι να βαρεθείς. Άσε τη ζούγκλα του youtube και τις γυναικείες γνώμες πάνω σε ένα καθαρότατα ανδρικότατο θέμα. Πιστεύω θα σου λυθούν πολλές απορίες, θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα και θα καλυφθούν άπειρα κενά στο θέμα ρολόι. Όταν τεκμηριώσουμε τους λόγους αγοράς και το είδος του ρολογιού που χρειάζεσαι, τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε συμπαγείς προτάσεις. Εξάλλου, η μισή διασκέδαση κρύβεται στην έρευνα!
Πάω να φτιάξω ένα Νεγκρόνι τώρα γιατί ταράχτηκα με αυτά που διάβασα, ελπίζω η πικράδα του να με σοκάρει και να με επαναφέρει στα συγκαλά μου. Θα τα πούμε σε λίγο… ελπίζω!
Άκουσέ με λίγο φίλε Volk, αν θέλεις πήγαινε στην ενότητα “Life Style” -> ”Ρολόγια” και επένδυσε λίγο χρόνο για το συμφέρον σου, ξεκίνα από τη σελίδα 12 και διάβασε μέχρι να βαρεθείς. Άσε τη ζούγκλα του youtube και τις γυναικείες γνώμες πάνω σε ένα καθαρότατα ανδρικότατο θέμα. Πιστεύω θα σου λυθούν πολλές απορίες, θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα και θα καλυφθούν άπειρα κενά στο θέμα ρολόι. Όταν τεκμηριώσουμε τους λόγους αγοράς και το είδος του ρολογιού που χρειάζεσαι, τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε συμπαγείς προτάσεις. Εξάλλου, η μισή διασκέδαση κρύβεται στην έρευνα!
Πάω να φτιάξω ένα Νεγκρόνι τώρα γιατί ταράχτηκα με αυτά που διάβασα, ελπίζω η πικράδα του να με σοκάρει και να με επαναφέρει στα συγκαλά μου. Θα τα πούμε σε λίγο… ελπίζω!
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
- Μαυροβασίλης
fine knitwear κάτω από το σακάκι, χαιρετίζωalekhine έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 11:27φυσικαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 22:48 Είναι δυνατόν άνδρας που υποβάλλει φορολογική δήλωση να μη φοράει υποκάμμισα;!![]()
![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα ήταν ενδιαφέρον αυτό.περαστική έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 13:50Αμέ. Άσε που είναι unisex. Μου έκαναν δώρο ένα γυναικείο αλλά σε large (φοράω small ή extra small) αλλά μια χαρά φαίνεται με ζώνη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.