!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεοδημοκρατικό Τουρκοκάναλο: "Μόνο να χάσουμε έχουμε.."

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νεοδημοκρατικό Τουρκοκάναλο: "Μόνο να χάσουμε έχουμε.."

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

omg kai 3 lol έγραψε: 06 Σεπ 2018, 12:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:08 Σαφώς και υπάρχει μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ της τούρκικης ελίτ των παραλίων και της ενδοχώρας απ' ό,τι στην Ελλάδα που οι ταξικές διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες αλλά στην Τουρκία το εθνικό στοιχείο παραμένει δυναμικό σ' όλες τις τάξεις, σε πλήρη αντίθεση με τον μεταελληνισμό, που είναι μια άχρωμη και ακίνδυνη ουσιαστικώς στάση.
τα παραπανω λογια μου θυμισαν αυτο:

Εικόνα

γενικα το κειμενο σου θα μπορουσε να το ειχε γραψει ο Φραγκος ή καποιος αλλος στρατογκαυλος,

θεωρεις οτι αν πραγματι εχουμε κατι πολυτιμο που αξιζει να διατηρησουμε αυτο γινεται με τα οπλα και τη βαρβαρη στρατοκαυλιαση;;
Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμμία σχέση με το κείμενο που έγραψα. Δεν εκφράζεται ούτε υποτίμηση ούτε μίσος για την Τουρκία. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση γιατί οι ζαίοι μετά την πρώτη λέξη του κάθε κειμένου διαβάζουν ό,τι θέλουν. Περαστικά. :wave:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2018, 14:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:08 Σαφώς και υπάρχει μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ της τούρκικης ελίτ των παραλίων και της ενδοχώρας απ' ό,τι στην Ελλάδα που οι ταξικές διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες αλλά στην Τουρκία το εθνικό στοιχείο παραμένει δυναμικό σ' όλες τις τάξεις, σε πλήρη αντίθεση με τον μεταελληνισμό, που είναι μια άχρωμη και ακίνδυνη ουσιαστικώς στάση.

Εικόνα

γενικα το κειμενο σου θα μπορουσε να το ειχε γραψει ο Φραγκος ή καποιος αλλος στρατογκαυλος,

θεωρεις οτι αν πραγματι εχουμε κατι πολυτιμο που αξιζει να διατηρησουμε αυτο γινεται με τα οπλα και τη βαρβαρη στρατοκαυλιαση;;
Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμμία σχέση με το κείμενο που έγραψα. Δεν εκφράζεται ούτε υποτίμηση ούτε μίσος για την Τουρκία. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση γιατί οι ζαίοι μετά την πρώτη λέξη του κάθε κειμένου διαβάζουν ό,τι θέλουν. Περαστικά. :wave:
Και εγώ πιστεύω ότι σε παρεξήγησε (στο συγκεκριμένο ποστ πάντα) ο moderator και ήταν υπερβολικά επιθετικός. Πάντως να έχεις σαν δεδομένο ότι γνώσεις μας αυτές για τη τουρκικό λαό και ειδικά για τον πληθυσμό τής ενδοχώρας είναι ό,τι μας σερβίρουν τα ΜΜΕ εγχώρια ή έστω και αγγλόφωνα, εκτός αν έχεις άμεση γνώση από αυτές τις περιοχές που δεν το νομίζω, γι'αυτό και θα πρέπει πάντοτε να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί σε τι ποσοστό η εικόνα που μας μεταφέρεται είναι αληθινή...
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εικόνα

Ε, ναι, οι Τούρκοι δε μας έκαναν ποτέ κανένα κακό. Σαν φίλοι έρχονται...
Άσε μας omg.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”