Οι εταίροι τους βρίζουν για 200 χαμένα δις τελευταία φορά που κοίταξα και λένε κάτι για 3 χαμένα χρόνια. Αλλά καταλαβαίνω αν θες να στηρίξεις τους συντρόφουςvatraxos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:24Ρώτα τους εταίρους που δε σταματάνε να τους συγχαίρουν για τις μεταρρυθμίσεις που δεν κάνανε οι νεοδημοκράτεςtalaipwros έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:18Α ναι, δεν τους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, μια ζωή κεντρο. Για να ειναι η ΝΔ η καλύτερη περιπτωση όμως τώρα που ζήσαμε και την κυβέρνηση κομμουνιστών, φαντάσου πως είναι οι άλλοι.vatraxos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:15 Διαφωνώ αλλά χαίρομαι που συμφωνούμε στο βίο και την πολιτεία του Μητσοτακαίικου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Smart homes
-
talaipwros
Re: Smart homes
Οταν κάναμε μελέτες κ έργα για εξυπνα σπίτια - κτίρια δεν είχατε ακούσει καν τον όροtalaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2018, 13:59 Δεν αναφέρομαι σε σπίτια χωρίς αριστερούς αλλά για κάτι τέτοιο
https://www.loxone.com/enen/smart-home/
Πήγα σε ένα χθες και ήταν πολύ καλή φάση. Πήρα κάποιες πρώτες απόψεις.
Έχει κανείς εμπειρία;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ειδικά αυτό το κοθμοθνι ο Ντάισελμπλουμ έχει ξεσαλώσει.talaipwros έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:27 Οι εταίροι τους βρίζουν για 200 χαμένα δις τελευταία φορά που κοίταξα και λένε κάτι για 3 χαμένα χρόνια. Αλλά καταλαβαίνω αν θες να στηρίξεις τους συντρόφους
http://www.kathimerini.gr/928915/galler ... ia-to-2019
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
talaipwros
Ε άντε, για πεςΑγις έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:35Οταν κάναμε μελέτες κ έργα για εξυπνα σπίτια - κτίρια δεν είχατε ακούσει καν τον όροtalaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2018, 13:59 Δεν αναφέρομαι σε σπίτια χωρίς αριστερούς αλλά για κάτι τέτοιο
Έχει κανείς εμπειρία;![]()
Γράψε τι θες να φτιάξεις - τι ανάγκες έχεις σε αυτοματισμούς - και φυσικά τι θα κερδίσωtalaipwros έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:36Ε άντε, για πεςΑγις έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:35Οταν κάναμε μελέτες κ έργα για εξυπνα σπίτια - κτίρια δεν είχατε ακούσει καν τον όροtalaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2018, 13:59 Δεν αναφέρομαι σε σπίτια χωρίς αριστερούς αλλά για κάτι τέτοιο
Έχει κανείς εμπειρία;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Με το που έσκασε ο ΕΝΦΙΑ ανοίγεις νήμα για σπίτι... τα Χριστούγεννα που θα έχουμε τα σήματα να ανοίξεις νήμα για να αλλάξεις αμάξι.
the end
δεν βοηθάς να βοηθήσουμε γιατρέ, πες τίποτα παραπάνω να καταλάβουμε αν κάνεις πλάκα
-
talaipwros
Δε κάνω πλάκα.
Πήγα τη Κυριακή σε ένα σπίτι και ο τύπος τα ρύθμιζε όλα με φωνητικές εντολές και το τηλέφωνο. Κάμερες, gates, φωτα, και αλλά που δεν είδα γιατί 6 ώρες κάτσαμε με τις κορες, δεν πήγα για παρουσίαση του σπιτιού. Αυτός έχει βάλει την εταιρεία που έβαλα στο OP και λέει ότι είναι η καλύτερη και γενικά είναι ευχαριστημένος με τους αυτοματισμούς.
Μόλις αγόρασα ένα σπιτάκι και θα μετακομίσω τέλος Οκτωβρίου και έλεγα πριν μπω μηπως και ειναι καλη ιδέα να το κάνω έτσι. Από την άλλη σκέφτομαι μην δώσω λεφτά και τελικά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ.
Για αυτό και το θέμα
Πήγα τη Κυριακή σε ένα σπίτι και ο τύπος τα ρύθμιζε όλα με φωνητικές εντολές και το τηλέφωνο. Κάμερες, gates, φωτα, και αλλά που δεν είδα γιατί 6 ώρες κάτσαμε με τις κορες, δεν πήγα για παρουσίαση του σπιτιού. Αυτός έχει βάλει την εταιρεία που έβαλα στο OP και λέει ότι είναι η καλύτερη και γενικά είναι ευχαριστημένος με τους αυτοματισμούς.
Μόλις αγόρασα ένα σπιτάκι και θα μετακομίσω τέλος Οκτωβρίου και έλεγα πριν μπω μηπως και ειναι καλη ιδέα να το κάνω έτσι. Από την άλλη σκέφτομαι μην δώσω λεφτά και τελικά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ.
Για αυτό και το θέμα
ωραία. Τα ξέρω αρκετά ταλ αυτά ώστε να τα βάζω στα πράγματα που ξέρω καλά, έχω φτιάξει το πρώτο δικό μου πρίν 15 χρόνια και απο τότε έχω δοκιμάσει ό,τι υπάρχει μάλλον. Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου πω αν έχει νόημα, άφηνα τις πόρτες ξεκλείδωτες μέχρι να βάλω κλειδαριές ελεγχόμενες γιατί δεν ήθελα να συνηθίσω στα κλειδιά κλπ.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2018, 14:21 Δε κάνω πλάκα.
Για αυτό και το θέμα
αυτοί που ανέβασες ειναι γέφυρα, ενοποιούν πρωτόκολλα για να τα χειρίζεσαι απο μία πλατφόρμα, μια χαρά προσέγγιση αλλά τους παντρεύεσαι, είναι για πιο παλιά λίγο. Ειναι σαν την vera και την control4 που ειναι καλοί σε αυτό το επίπεδο, αλλιώς η σοβαρή λύση είναι το knx με τους αμέτρητους συμβεβλημένους κατασκευαστές στην Eυρώπη, το cbus στην αυστραλία που πάει για φούντο αν και είναι φοβερό, και τα προιόντα της samsung/xiaomi κλπ για τα νέας γενιάς συστήματα που δεν θέλουν υποδομή.
πες τί θα ήθελες να κάνεις νομίζω γιατί πλέον είμαστε σε ένα σημείο στην τεχνολογία που όλα γίνονται με πολλούς τρόπους, δεν έχει μεγάλη σημασία τι έχεις βάλει, αρκεί να σε βολεύει κλπ. Πάντως ο αυτοματισμός έρχεται για όλους μέσω των κινητών σε λίγα χρόνια, και τίποτα να μην βαλεις μέσα θα είσαι
δες για παράδειγμα το πρώτα αυτό μετά εκείνο της γοογλε
https://ifttt.com
Να ενημερώσω με την ευκαιρία οτι αναλαμβάνουμε και Εξυπνα Κοτέτσια .
* Η ουσία είναι αυτή που έγραψε ο enaon μαζί με το να μην εξαρτάσαι απο καμία εταιρεία.
''πες τί θα ήθελες να κάνεις νομίζω γιατί πλέον είμαστε σε ένα σημείο στην τεχνολογία που όλα γίνονται με πολλούς τρόπους, δεν έχει μεγάλη σημασία τι έχεις βάλει, αρκεί να σε βολεύει κλπ. Πάντως ο αυτοματισμός έρχεται για όλους μέσω των κινητών σε λίγα χρόνια, και τίποτα να μην βαλεις μέσα θα είσαι ''
* Η ουσία είναι αυτή που έγραψε ο enaon μαζί με το να μην εξαρτάσαι απο καμία εταιρεία.
''πες τί θα ήθελες να κάνεις νομίζω γιατί πλέον είμαστε σε ένα σημείο στην τεχνολογία που όλα γίνονται με πολλούς τρόπους, δεν έχει μεγάλη σημασία τι έχεις βάλει, αρκεί να σε βολεύει κλπ. Πάντως ο αυτοματισμός έρχεται για όλους μέσω των κινητών σε λίγα χρόνια, και τίποτα να μην βαλεις μέσα θα είσαι ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα σου χακάρουν το κινητό και θα σου καίνε το σπίτι ανάβοντας τα μάτια της κουζίνας 
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
mec
Ξεκίνα με θέματα ασφαλείας.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2018, 14:21 Δε κάνω πλάκα.
Για αυτό και το θέμα
Συναγερμό ασφαλείας και φωτιάς. Καλό είναι να ειδοποιούν αυτόματα κάπου αν είσαι σε μονοκατοικία. Εμένα ο συναγερμός ασφαλείας είναι καθαρά αποτρεπτικός. Ο συναγερμός φωτιάς είναι ο ίδιος σε όλα τα διαμερίσματα με χαρακτηριστικό ήχο κι απλά όποιος τον ακούσει πρώτος ειδοποιεί πυροσβεστική ή τον θυρωρό.
Εχω επίσης ένα ντούι που λειτουργεί με ήχο. Όταν λείπω κάνω κλήσεις στο σταθερό να αναβουν τα φώτα και να μην φαίνεται ότι απουσιάζω.
Σε έναν χωρο που ήταν μίνι αποθήκη τράβηξα τηλεφωνική γραμμή κι έβαλα ενισχυμένη κλειδαριά για εσωτερικό καταφύγιο κι έχω και μια θηκη με κουλούρα στο μπαλκόνι για περίπτωση διαφυγής, γιατί είμαι στον τρίτο.
Τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά λούσα, αλλά είναι και στον άνθρωπο. Αμα γουστάρεις άνεση βάλτα.
για απλά πράγματα η χιαομι έχει πολύ ωραία σειρά προϊόντων. Γενικά η ιδέα της γέφυρας έχει πάει σε άλλο επίπεδο, είναι προσβάσιμη στον χρήστη με λογισμικά όπως το blynk και είναι θέμα χρόνου να γεμίσουμε iot στα πάντα, και τα φαράσια θα έχουν, η ιδέα οτι ανοιγοκλείνεις γραμμές απο τον πίνακα και βλέπεις τις κάμερες και αυτό είναι έξυπνο σπίτι έχει περάσει σαν εποχή νομίζω.
-
talaipwros
ευχαριστω για τα σχόλια παιδες, καποια λινκ χρήσιμα. Κυριως καμερες, gates κλπ θελω να συνδεσω και να μπορω να στελνω σημα σε ιδιωτικη ασφαλεια αστυνομια, αλλα και να αναβοσβήνω φωτα αμα λειπω κλπ. Κατι υπερβολες που παραγγελνει το ψυγειο στο αμαζον αμα τελειωσει το γαλα δεν με ενδιαφερουν.
θα κοιτάξω τι παιζει με τις καμερες και τι συνδεση εχει μεσα το σπιτι όταν μπω σε 2 βδομάδες και αν βαλω κατι ενδιαφερον θα σας πω
θα κοιτάξω τι παιζει με τις καμερες και τι συνδεση εχει μεσα το σπιτι όταν μπω σε 2 βδομάδες και αν βαλω κατι ενδιαφερον θα σας πω
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ να φιλοτιμηθώ να ασχοληθώ αλλά με πιάνει βαρεμάρα. Θα ήθελα να βάλω κάμερες ασφαλείας και ποτιστικά σε wi-fi να βλέπω τί γίνεται και να ποτίζω τον κήπο όταν λείπουμε. Επίσης δεν είναι κακή ιδέα να μπορείς να ανοιγοκλείνεις κάνα φως όταν λείπεις για τους διαρρήκτες... Ο λόγος που δεν έχω ασχοληθεί, είναι οι γείτονες: κανονίζουμε και τα κάνουν αυτοί όταν λείπουμε (ταίζουν και τον γάτο). Φυσικά ανταποδίδουμε κι εμείς όταν πάνε διακοπές...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon