τα παραπονα σου στην ΕΥΠOtto Weininger έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:45 Πρωτοσέλιδο σημερινό. Αυτή η φυλλάδα έχει θέσει νέα όρια στην λέξη "πάτος".
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μακελειό στο ΑΡΤ: Αστραψε και βρόντηξε ο Χίος
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μακελειό στο ΑΡΤ: Αστραψε και βρόντηξε ο Χίος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το να φτάσουμε στην ακραία πρακτική φίμωσης της γείτονος, δεν νομίζω πως ευνοεί το επιθυμητό προσόν της Ελευθερίας. Απλά να του ''σφίξουν τα λουριά'' με αγωγές και μηνύσεις για να μην κουνιέται σαν σερπαντίνα ο Λάκων.Space_Passenger έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:32Η Ελλαδα ειναι αυτη που ειναι. Αν λειτουργουσε το συστημα θα ηταν ΜΕΣΑ ο τυπος. Ξερει οτι τον παιρνει και κανει το μαγκα. Αν ηταν στην Τουρκια θα ηταν το ιδιο που ειναι εδω? Θα εβριζε τον Ερντογαν? Δε λεω να γινουμε Τουρκια αλλα ουτε οπως ειμαστε και τωρα ειναι η λυση.Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:06 Δεν ξέρω πως το εννοείς αυτό που λες. Προφανώς ουδείς επιθυμεί τέτοιες πρακτικές. Προσωπικά είμαι κατά. Απλά να τονε τρέξουνε λίγο περισσότερο δικαστικά και να σκάσει. Να μην μιλάει με αυθαίρετες ονειρώξεις, αλλά με αποδείξεις. Το να πουλάει βρωμοφυλλάδες με ευφάνταστους τίτλους για να κάνει μπαγιόκο μπας και συντηρηθεί , είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο. Για να μην πάμε στην άκρατη ανηθικότητα που ξερνάει κάθε φορά.
Μας τα έχει κάνει τούμπανο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Space_Passenger
Σε μια φαση εβριζε τον Μαρινακη... Και ξαφνικα σταματησε - ουτε κουβεντα κιχ - απολυτη νεκρα. Ισως γιατι ξερει οτι εκει δεν τον παιρνει.Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:39 Το να φτάσουμε στην ακραία πρακτική φίμωσης της γείτονος, δεν νομίζω πως ευνοεί το επιθυμητό προσόν της Ελευθερίας. Απλά να του ''σφίξουν τα λουριά'' με αγωγές και μηνύσεις για να μην κουνιέται σαν σερπαντίνα ο Λάκων.
Δεν γνωρίζω το περιστατικό. Λέω πως θα πρέπει να τον ''μαζέψουν'' γενικότερα. Αν μπεις και διαβάσεις το σάιτ του, ειλικρινά είναι για κλωτσιές ο τύπος.Space_Passenger έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:42Σε μια φαση εβριζε τον Μαρινακη... Και ξαφνικα σταματησε - ουτε κουβεντα κιχ - απολυτη νεκρα. Ισως γιατι ξερει οτι εκει δεν τον παιρνει.Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:39 Το να φτάσουμε στην ακραία πρακτική φίμωσης της γείτονος, δεν νομίζω πως ευνοεί το επιθυμητό προσόν της Ελευθερίας. Απλά να του ''σφίξουν τα λουριά'' με αγωγές και μηνύσεις για να μην κουνιέται σαν σερπαντίνα ο Λάκων.
- Space_Passenger
Ειναι απο τα σαιτ που επισκεπτομαι ταχτικοτατα. Οχι φυσικα για ενημερωση αλλά για να δω τι μαλακιες λεει.Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:46 Δεν γνωρίζω το περιστατικό. Λέω πως θα πρέπει να τον ''μαζέψουν'' γενικότερα. Αν μπεις και διαβάσεις το σάιτ του, ειλικρινά είναι για κλωτσιές ο τύπος.
Space_Passenger έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:48Ειναι απο τα σαιτ που επισκεπτομαι ταχτικοτατα. Οχι φυσικα για ενημερωση αλλά για να δω τι μαλακιες λεει.Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:46 Δεν γνωρίζω το περιστατικό. Λέω πως θα πρέπει να τον ''μαζέψουν'' γενικότερα. Αν μπεις και διαβάσεις το σάιτ του, ειλικρινά είναι για κλωτσιές ο τύπος.
Το πιο ωραίο είναι όταν βγαίνουν τα πρωτοσέλια απ' το Μακελείο.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:38 Στις οθόνες πίσω από τον Χίο δείχνει κάτι άτομα να χορεύουν τσάμικο.
Σε μια φάση έγραφε "του έγλειφε τον κώλο" με τεράστια γράμματα, σε μια εμφάνιση του Χίου στο Καρατζαφεράδικο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Space_Passenger έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:32Η Ελλαδα ειναι αυτη που ειναι. Αν λειτουργουσε το συστημα θα ηταν ΜΕΣΑ ο τυπος. Ξερει οτι τον παιρνει και κανει το μαγκα. Αν ηταν στην Τουρκια θα ηταν το ιδιο που ειναι εδω? Θα εβριζε τον Ερντογαν? Δε λεω να γινουμε Τουρκια αλλα ουτε οπως ειμαστε και τωρα ειναι η λυση.Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:06 Δεν ξέρω πως το εννοείς αυτό που λες. Προφανώς ουδείς επιθυμεί τέτοιες πρακτικές. Προσωπικά είμαι κατά. Απλά να τονε τρέξουνε λίγο περισσότερο δικαστικά και να σκάσει. Να μην μιλάει με αυθαίρετες ονειρώξεις, αλλά με αποδείξεις. Το να πουλάει βρωμοφυλλάδες με ευφάνταστους τίτλους για να κάνει μπαγιόκο μπας και συντηρηθεί , είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο. Για να μην πάμε στην άκρατη ανηθικότητα που ξερνάει κάθε φορά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Παίζει να μη βρίσκανε χώρο στα κελιά για να τον βάλουν όμως.Yochanan έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:58Space_Passenger έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:32Η Ελλαδα ειναι αυτη που ειναι. Αν λειτουργουσε το συστημα θα ηταν ΜΕΣΑ ο τυπος. Ξερει οτι τον παιρνει και κανει το μαγκα. Αν ηταν στην Τουρκια θα ηταν το ιδιο που ειναι εδω? Θα εβριζε τον Ερντογαν? Δε λεω να γινουμε Τουρκια αλλα ουτε οπως ειμαστε και τωρα ειναι η λυση.Πασιφάη έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 13:06 Δεν ξέρω πως το εννοείς αυτό που λες. Προφανώς ουδείς επιθυμεί τέτοιες πρακτικές. Προσωπικά είμαι κατά. Απλά να τονε τρέξουνε λίγο περισσότερο δικαστικά και να σκάσει. Να μην μιλάει με αυθαίρετες ονειρώξεις, αλλά με αποδείξεις. Το να πουλάει βρωμοφυλλάδες με ευφάνταστους τίτλους για να κάνει μπαγιόκο μπας και συντηρηθεί , είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο. Για να μην πάμε στην άκρατη ανηθικότητα που ξερνάει κάθε φορά.![]()
![]()
![]()
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Οι βαλβίδες εκτόνωσης (γιατί κάτι τέτοιο είναι ο Χίος) έχουν κι αυτές τη θέση τους στην κοινωνία.
Κάποιες φορές δε, ο ρόλος τους είναι ζωτικής σημασίας.
Κάποιες φορές δε, ο ρόλος τους είναι ζωτικής σημασίας.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Πες τωρα οτι εισαι η κοπελα που εχει φαει το βιτριολι στη φατσα και εχει καταστραφει η ζωη της.
Εχει καταστραφει στην κυριολεξια η ζωη της και διαβαζει αυτο το πρωτοσελιδο.
Οτι και να ηταν, πουτανα δεν ξερω γω τι αλλο, ειναι δυνατον ρε παιδια???
Ακομα και αν εχουν μαζευτει διπλα τις τρωκτικα, κανε πρωτοσελιδο για τα τρωκτικα και οχι για την τυπισσα που κυκλοφορει με μασκα φαραω εποχης μουμιες Αιγυπτου...
Τι ειδους βαλβιδα εκτονωσης" ειναι αυτη???
Εχει καταστραφει στην κυριολεξια η ζωη της και διαβαζει αυτο το πρωτοσελιδο.
Οτι και να ηταν, πουτανα δεν ξερω γω τι αλλο, ειναι δυνατον ρε παιδια???
Ακομα και αν εχουν μαζευτει διπλα τις τρωκτικα, κανε πρωτοσελιδο για τα τρωκτικα και οχι για την τυπισσα που κυκλοφορει με μασκα φαραω εποχης μουμιες Αιγυπτου...
Τι ειδους βαλβιδα εκτονωσης" ειναι αυτη???
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Είναι σαν να παραδέχεται ότι ταυτίζεται με τη βιτριολίστρια, αλλά ντρέπεται να το πει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Άκουγες Χίο ε;nyxtovios έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 19:53 Στημένο
Τον άκουγα μέχρι που αποφάσισε να κάνει πολιτική καριέρα με αντιεμβολιασμο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γιατί όχι; γέλιο είχε.Gewponos90 έγραψε: 01 Δεκ 2021, 14:15Άκουγες Χίο ε;nyxtovios έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 19:53 Στημένο
Τον άκουγα μέχρι που αποφάσισε να κάνει πολιτική καριέρα με αντιεμβολιασμο![]()
Τα εξώφυλλα που έχει βγάλει είναι συλλεκτικά
Για memes καλός είναι, αλλά ως εκεί...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση