!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοί φερουν την ευθυνη: Τουρκοι η Ρωμαίοι?
Re: Ποιοί φερουν την ευθυνη: Τουρκοι η Ρωμαίοι?
Δεν μου επιτρέπει η ιστορία να έχω αμφιβολίες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για πες μας συ που τα ζησες. Τι εγινε στην επιδρομη του Αλάριχου στον Πειραια και την Ελευσινα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν αξίζει.
Του Αλάριχου το κάγκελο.George_V έγραψε: 06 Σεπ 2018, 11:56Για πες μας συ που τα ζησες. Τι εγινε στην επιδρομη του Αλάριχου στον Πειραια και την Ελευσινα?
Πάνος Σκουρλέτης
Γιωργης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 10:12 Οπως και να χει, τελςο παντων, ειναι κριμα που εξαφανιστηκαν οι Έλληνες. Προσεφεραν πολλα στον παγκοσμιο πολιτισμο. #prayforthegreeks#wewillnotforget
μονο οι μαοικοι.κνιτες,σλαβοι,αριστεροι κι νεοφιλ μιλανε για εξαφανιση των ελληνων
το ντ εν έι των σημερινων ελληνων όμως είναι παρομοιο με αυτό των μυκηναίων
αλλα το πες πες δεν ηταν μονο του γκαιμπελ αλλα κι των σημερινων γκαιμπελίσκων
μαοικα κνε κτλ κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Έχουμε χαθεί δεν υπάρχουμε σε λέω.
Ρώτα και τον Βινόσαυρο εκτός από τον Γιώργη, αυτοί ξέρουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Τους φάγανε οι Ατλαντίδιοι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
Παρομοιο. Οχι ιδιο.run έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:01Γιωργης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 10:12 Οπως και να χει, τελςο παντων, ειναι κριμα που εξαφανιστηκαν οι Έλληνες. Προσεφεραν πολλα στον παγκοσμιο πολιτισμο. #prayforthegreeks#wewillnotforget
μονο οι μαοικοι.κνιτες,σλαβοι,αριστεροι κι νεοφιλ μιλανε για εξαφανιση των ελληνων
το ντ εν έι των σημερινων ελληνων όμως είναι παρομοιο με αυτό των μυκηναίων
αλλα το πες πες δεν ηταν μονο του γκαιμπελ αλλα κι των σημερινων γκαιμπελίσκων
μαοικα κνε κτλ κτλ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχουν και κάποιοι άλλοι παρόμοιο;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
παρομοιο με τους ελληνες του 16 ου αιωνα πΧ
κι ανομοιο σε συντριπτικη πλειοψηφια με των σλαβων τουρκων γερμανων κτλ κτλ
εισβολεων στα ελληνικα εδάφη
Ζωρζ η ερευνα του ντι εν έι κατερριψς τις ιδεοληψίες τις ανθελληνικες αριστερας κκε κτλ
Ζωρζ η ερευνα του ντι εν έι κατερριψς τις ιδεοληψίες τις ανθελληνικες αριστερας κκε κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- George_V
Καλα κανε συ ενα dna και πες μου αν ειναι ιδιο με του Αγαμεμνονα.run έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:13 παρομοιο με τους ελληνες του 16 ου αιωνα πΧ
αυτο το υπεροχο ποστ το ειχες κανει και στο παλιο.Βινόσαυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 03:51Ακριβώς. Η πελοπόνησος μάλιστα ήταν τόσο άδεια που μπήκε στον πειρασμό να στήσει εκεί το μόνιμο τσαρδάκι του αν δεν επενέμβαιναν στρατεύματα εκτός ελαδικού χώρου με επικεφαλής τον στιλίχωνα και τον έτρεπαν σε φυγή. Από αυτό μπορούμε να δούμε ότι ο πληθυσμός του ελλαδικού είχε φτάσει σε φυσικό τέλμα και μαρασμό πριν την κάθοδο του αλάριχου. Ο αλάριχος εξολόθρευσε και πούλησε το 80% του πληθυσμού, οι φυσικές καταστροφές και οι ασθένειες ένα μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο και τέλος τους μικρούς θύλακες τους συνέτριψε η κάθοδος των σλαβων. Έγιναν κάποιες προσπάθειες αργότερα από τους ρωμαίους αυτοκράτορες με ενέσεις να μεταφέρουν έλληνες στον ελλαδικό χώρο όπως π.χ. στην πατρα αλλά μιλάμε για σταγόνα ελληνικού αίματος στον σλάβικο ωκεανό του ελλαδικού χωρου.Νταρνάκας έγραψε: 05 Σεπ 2018, 16:07Οι Γερμανοί. Οι επιδρομές των Γότθων εξόντωσαν το 80% του πληθυσμού της Ελλάδας. Επίσης, υπολογίζεται ότι η λεηλασία της Αθήνας απ' τον Αλάριχο προξένησε καταστροφές ύψους 323.000.000.000 σημερινών ευρώ.Γιωργης έγραψε: 05 Σεπ 2018, 15:38 Ποιοι κατα την αποψη σας ευθυνονται για την εξαφανιση των αρχαιων ελληνων.
Ενα υπεροχο ποστ,απο ενα υπεροχο μυαλο!
Ενα αποσταγμα επιστημονικης σκεψης.
Το απαυγασμα της συμπυκνωμενης αριστερης σοφιας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
παλι τα ιδια κι τα ιδια
το ντ εν ε ι των σημερινων ελληνων είναι παρομοιο με των μυκηναίων
κι το δικο μου βεβαια
το ντ εν ε ι των σημερινων ελληνων είναι παρομοιο με των μυκηναίων
κι το δικο μου βεβαια
ο στηλιχωνας δεν ετρεψε σε φυγη τον αλλαριχο εξαλλου κι ο ιδιος γερμανος ηταν κι η πλειοψηφια του στρατου γερμανοι ηταν
κι το 410μΧ η ρωμη υπεστη την επιδρομή των βαρβαρων γερμανων
σε αντιθεση με την ελληνικη αυτοκρατορια που το 400μΧ περασε από το μαχαιρι τους βαρβαρους γερμανους του στρατου
σε αντιθεση με την ελληνικη αυτοκρατορια που το 400μΧ περασε από το μαχαιρι τους βαρβαρους γερμανους του στρατου
- George_V
Ρουμελιωτ ο Στηλιχωνας δεν σταματησε τον Αλαριχο γιατι ο Ρουφινος επεισε τον Αρκαδιο να τον διαταξει να γυρισει πισω στην Ιταλια. Ο Ρουφινος ηθελε τον Αλαριχο σωο για να τον χρησιμοποιει ως προσωπικο στρατο.run έγραψε: 06 Σεπ 2018, 13:41 ο στηλιχωνας δεν ετρεψε σε φυγη τον αλλαριχο εξαλλου κι ο ιδιος γερμανος ηταν κι η πλειοψηφια του στρατου γερμανοι ηταν
Οταν ο Ρουφινος δολοφονηθηκε (κατα ειρωνικο τροπο απο Γοτθους μισθοφορους) με υποκινηση του Ευτροπιου ο Αλαριχος εγινε rogue και στα 2 χρονια που μεσολαβησαν μεχρι να ερθει ο Στηλιχωνας να τον διαλυσει ειχε ξεκανει τις επαρχιες Μακεδονιας και Αχαιας.
Τι διαολο ρε μονος μου τα γραφω μονος μου τα διαβαζω? Δεν το ειδες που το γραψα πριν μερικα ποστ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 8 Απαντήσεις