Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 10:29
Εγκληματίες κατα της ανθρωπότητας που σκούζουν γιατί τους πετάνε στα μούτρα τα κατουρημένα τους βρακιά
Αγέννητα παιδάκια Γκερ, το δικό σου ΖΕΙ
Όπως και όλα τα παιδιά εμβολιασμένα ή μη που θα ζήσουν με όποια πιθανή παρενέργεια αλλά το κυριότερο, θα μεγαλώσουν σε ένα κόσμο φυλακή ψυχής και σώματος.
Μη σε νοιάζει εσένα, εσύ το παιδί σου το φυλάς από τους κακούς αντιεμβολιαστές.
Καημένη, κατακαημένη
Κοπελιά, ζει το ένα από τα 2. Το άλλο ήταν παλίνδρομο.
Αν μου έλεγαν να πάρουν κυτταροσειρά για εμβόλια για να σωθούν εκατομμύρια, θα έλεγα ναι.
Πες μου λίγο μόνο, αν σε βρίσω θα φταίω;
Με παλίνδρομο αδελφάκι γεννήθηκα κι εγώ
Αν έλεγαν στην μάνα μου να το σκοτώσει πριν αυτό πεθάνει από μόνο του για να ζήσω εγώ ή άλλα δεν νομίζω να είχε την ίδια άποψη αφού δεν είναι το ίδιο
Arisvilla έγραψε: 01 Δεκ 2021, 10:38
Τελικά λέει 50 ευρώ το πρόστιμο για τον Γενάρη μόνο. Κάνει εκπτώσεις το Κούλη. Τα γελοία έξυπνα μέτρα συνεχίζονται.
Οντως? Αρχισαν οι εκπτώσεις ενώ ακομα η απόφαση δεν εχει κλείσει 24ωρο καλά-καλά. Μεχρι το απόγευμα θα το 'χει πάρει πίσω εντελώς το μέτρο. Μέχρι αύριο θα τους εχει δωσει και επίδομα για ψυχική οδύνη.
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 10:29
Εγκληματίες κατα της ανθρωπότητας που σκούζουν γιατί τους πετάνε στα μούτρα τα κατουρημένα τους βρακιά
Αγέννητα παιδάκια Γκερ, το δικό σου ΖΕΙ
Όπως και όλα τα παιδιά εμβολιασμένα ή μη που θα ζήσουν με όποια πιθανή παρενέργεια αλλά το κυριότερο, θα μεγαλώσουν σε ένα κόσμο φυλακή ψυχής και σώματος.
Μη σε νοιάζει εσένα, εσύ το παιδί σου το φυλάς από τους κακούς αντιεμβολιαστές.
Καημένη, κατακαημένη
Κοπελιά, ζει το ένα από τα 2. Το άλλο ήταν παλίνδρομο.
Αν μου έλεγαν να πάρουν κυτταροσειρά για εμβόλια για να σωθούν εκατομμύρια, θα έλεγα ναι.
Πες μου λίγο μόνο, αν σε βρίσω θα φταίω;
Με παλίνδρομο αδελφάκι γεννήθηκα κι εγώ
Αν έλεγαν στην μάνα μου να το σκοτώσει πριν αυτό πεθάνει από μόνο του για να ζήσω εγώ ή άλλα δεν νομίζω να είχε την ίδια άποψη αφού δεν είναι το ίδιο
Βρίσε όσο θες, κακό θα μου κάνεις νομίζεις?
Εσύ σε ποιον νομίζεις ότι κάνεις κακό όταν με λες καημένη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τελικά λέει 50 ευρώ το πρόστιμο για τον Γενάρη μόνο. Κάνει εκπτώσεις το Κούλη. Τα γελοία έξυπνα μέτρα συνεχίζονται.
Οντως? Αρχισαν οι εκπτώσεις ενώ ακομα η απόφαση δεν εχει κλείσει 24ωρο καλά-καλά. Μεχρι το απόγευμα θα το 'χει πάρει πίσω εντελώς το μέτρο. Μέχρι αύριο θα τους εχει δωσει και επίδομα για ψυχική οδύνη.
Η προθεσμία είναι στις 16 Ιανουαρίου,στη μέση του μήνα.
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 10:39
Έχω μπει τροπον τινά οταν γεννήθηκα, επίσης όταν μεγάλωσα μπήκα κάπου αλλού
Πάρε το κατουρημένο σου βρακί πιο πέρα
Γκερ, γιατί νομίζεις οτι προσπαθώ προσωπικά για εσένα και μόνο?
Χαμήλωσε λίγο
Προχθές είχε μπλακ φράιντευ, πήρες καμια καλή μάσκα ασορτί με το βρακί σου για παθιασμένες νύχτες?
Καημένη
Επίπεδο, όχι αστεία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 10:48
σε έπιασε ο πόνος για το επίπεδο?
οι σκλάβοι δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα
το βουλώνουν και πάνε παρακάτω
Εμ εδώ σε έπιασε ο πόνος από τα αγέννητα παιδάκια.
Ποιος σου δίνει σημασία εκεί έξω; Κάνεις.
Μπήκες για να κάνεις το κομμάτι σου εδώ μέσα, οκ το έκανες. Πίσω στα δικά μας.
Θα χαρώ όταν μάθω πως εμβολιάστηκες κι ας είναι και με αντιλυσσικό ψυχοπονιάρα μου.
Τί ακριβώς νομίζεις οτι κάνεις με τις αοριστολογίες και τους άσχετους χαρακτηρισμούς και τα συμπεράσματα?
Πραγματικά, δεν βρήκες τίποτα καλύτερο να πεις? Πραγματικά όμως!
Πίσω στα δικά σας, ναι, σε ποιόν το λες? Συγγνώμη, αλλά ακούγεσαι απόλυτα αστεία