!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
talaipwros
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
αυτος ειναι ο γεροντας παρθενιος;
Αυτος ειναι που παει εναντια στην Ιερα συνοδο;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γ.ο.χ ο Άγιος γέροντας;SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:06Θα εκτιμούσα να κόψεις τις αφυψηλού ειρωνίεςGherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:04Θα ανακηρυχθεί Άγιος ο γέροντας κάποτε.SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:59 By the way, από ό,τι διαβάζω ο ιος ομοιάζει τροπον τινά με τον HIV, ο άγιος Παίσιος, τον καιρό που μιλούσε για τα εμβόλια είχε παρουσιαστεί ο ιος του aids και τότε πρώτη φορά από ό,τι έμαθα κι εγώ τώρα με τον κορωνοιό αναπτύχθηκαν τα εμβόλια τα mRNA
Κτηνίατρε, πήγαινε να πεις τον γέροντα Παρθένιο στο Άγιον Όρος αιρετικό, να σε πάρουν με τις πέτρες
Ο γέροντας εκτιμάται ήδη ως Άγιος εν ζωή
Αντε, ΚΑΗΜΕΝΗ
Φυσικά και έχεις τέτοιο περίσσιο δαιμονικό ΘΡΑΣΟΣtalaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:06δε γνωριζω τι ειναι αυτοι οι πλανεμενοι που τσαμπουνας.SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:05Ο γέροντας Παρθένιος πχ στο Άγιον Όρος δεν δίνει ευλογία για εμβόλια
Αιρετικός? Θα πας να του το πεις? Θα το πεις και στους παραπέρα? Θα κάτσεις να φας ξύλο ή θα φύγεις?
Εγω βαζω τα γραπτα τα εγγεκριμενα απο το Αγιο Πνευμα.
Οσοι πανε εναντια στο Αγια Πνευμα, ξερουμε που καταληγουν
Να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ και καλά την εγκυρότητα της Εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας -ΕΝΏ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ-
Να σε χαίρεται η μανα σου ρε, η γυναίκα σου, η κόρη σου
Στολίδι πρέπει να είσαι για το σπίτι
ΦΤΟΥ ΣΟΥ μη σε ματιάξω
-
talaipwros
αντι για την Ιερα Συνοδο, ας ακουσουμε σε θεματα πιστης τις μελιτζανες με τα αυγα
- last train to London
Τίποτα, ψάξε απλά τι αναθεωρήθηκε στις οικουμενικές συνόδους ανά τους αιώνες. Η ίδια η εκκλησία παρέχει τα στοιχεία.taliban έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:07Πόσο πάει η συνδρομή....για το πιο σωστόlast train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:02Είναι όμως ο πιο καθαρός λόγος, τότε που ο άνθρωπος ήταν πραγματικά αγνός... βέβαια με τόσες οικουμενικές έχει υποστεί πολλές τροποποιήσεις.
Αν όμως θες να βρεις τι τροποποιήσεις έχουν γίνει μπορείς και να διαλέξεις πιο είναι το σωστό.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν;; ΑΝ;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
talaipwros
θα προσευχηθω για σενα, μηπως και επιστρεψεις στην ΕκκλησιαSUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:09Φυσικά και έχεις τέτοιο περίσσιο δαιμονικό ΘΡΑΣΟΣtalaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:06δε γνωριζω τι ειναι αυτοι οι πλανεμενοι που τσαμπουνας.SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:05
Ο γέροντας Παρθένιος πχ στο Άγιον Όρος δεν δίνει ευλογία για εμβόλια
Αιρετικός? Θα πας να του το πεις? Θα το πεις και στους παραπέρα? Θα κάτσεις να φας ξύλο ή θα φύγεις?
Εγω βαζω τα γραπτα τα εγγεκριμενα απο το Αγιο Πνευμα.
Οσοι πανε εναντια στο Αγια Πνευμα, ξερουμε που καταληγουν
Να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ και καλά την εγκυρότητα της Εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας -ΕΝΏ ΞΥΝΕΙΣ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ-
Να σε χαίρεται η μανα σου ρε, η γυναίκα σου, η κόρη σου
Στολίδι πρέπει να είσαι για το σπίτι
ΦΤΟΥ ΣΟΥ μη σε ματιάξω
Θα σου έλεγα α)να αποκτήσεις μια προσωπική γνώμη πρώτα, ακούγοντας διάφορες ομιλίες και επιχειρώντας να συνομιλήσεις με τον ίδιο είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς (αν και δύσκολο γιατί ασθενεί νομίζω) β) να ρωτήσεις! να ρωτήσεις! να ρωτήσεις! μέσα και έξω από το Άγιον Όρος γ) να λάβεις ξερω γω υπόψη αυτό που έλεγε για τον γέροντα ο Άγιος Παίσιος: γέροντες υπάρχουν πολλοί, Παρθένιος ένας!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
εγώ ειμι Κύριος ο Θεός σου ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού.SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:11Θα σου έλεγα α)να αποκτήσεις μια προσωπική γνώμη πρώτα, ακούγοντας διάφορες ομιλίες και επιχειρώντας να συνομιλήσεις με τον ίδιο είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς (αν και δύσκολο γιατί ασθενεί νομίζω) β) να ρωτήσεις! να ρωτήσεις! να ρωτήσεις! μέσα και έξω από το Άγιον Όρος γ) να λάβεις ξερω γω υπόψη αυτό που έλεγε για τον γέροντα ο Άγιος Παίσιος: γέροντες υπάρχουν πολλοί, Παρθένιος ένας!
Δεν λέει πουθενά για γεροντολαγνια.
Για αυτόν τον Παρθένιο λες SUV ;
Occasio facit furem
Επειδή το θέμα εδώ και πολλές σελίδες έχει πάει κατά θεολογία μεριά, τις απόψεις μου επ' αυτού, τις έχω πει εδώ:
viewtopic.php?f=46&t=34683
viewtopic.php?f=46&t=34683
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- nik_killthemall
Εμενα δεν με νοιαζει, αλλα εγω ειμαι συνειδητος αμαρτωλος σκατοψυχος οποτε μη με λαμβανεις υποψη, εσυ κανε οτι θες !SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:04ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ γίνεται γνωστό σε εμένα το γεγονός αυτό οπότε τώρα φέρω ευθύνη που γνωρίζωnik_killthemall έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:46ΝΑΙSUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:23 νικ, δεν προσπέρασα τίποτα, εαν καταλαβαινω εγω λαθος βοήθησέ με
εσύ όμως δεν απαντάς
δέχεσαι έστω και έμμεσα την χρήση κυτταροσειρών εκτρωμένων εμβρύων 60 χρονων πριν με τα οποια εχω κατα πασα πιθανοτητα ήδη εμβολιαστει οταν ημουν βρεφος, γιατι αυτά ΔΕΝ χρησιμοποιηθηκαν πρωτη φορα ΤΩΡΑ με τον κορονοϊο που γινεται ντόρος για εξασκηση θρησκευτικης πίστης εκμετάλλευσης, αλλα χρησιμοποιουνται εδω και 60 χρονια ?
Εσύ τί λες, να κλείσουμε ομαδικώς τα μάτια και να κάνουμε όλοι, άτομα και κοινωνία οτι δεν βλέπουμε δεν γνωρίζουμε?
Να ζητήσουμε μήπως περαιτέρω και πειστικότερες διευκρινήσεις εαν έχουν και πώς χρησιμοποιήσει τα έμβρυα αυτά στις τωρινές έρευνες? Ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?
Ακομα κι αν ημουν εναντια στην αποφαση 2 εν δυναμει γονιων που επιθυμουν εκτρωση, το εν λογω θεμα των εμβολιων ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασυνδετο με τις εκτρωσεις, πολυ απλα γιατι ακομα κι αν το εμβολιο ειχε κυτταρα εμβρυων 60 ετων πριν (που ΔΕΝ εχει, αφου τα mRNA εμβολια οπως σου πα ειναι λιποσωματα και ΟΧΙ κυτταρα), τοτε ειτε κανεις το εμβολιο ειτε οχι, δεν θα απετρεπες ετσι κι αλλιως μια εκτρωση που εγινε χωρις εσυ να μπορεις να την ελεγξεις, πριν απο 60 χρονια.
Στην πραγματικοτητα δηλ. μιλαμε 100% για μια δεισιδαιμονια και ΟΧΙ για το αν ΤΩΡΑ συμβαινει εκτρωση για να παραχθει εμβολιο οπως αρχικα ελεγες.
Ειναι ιδια με τη δεισιδαιμονια του προπατορικου αμαρτηματος, επειδη καποιοι αλλοι αμαρτησαν στην αιωνιοτητα του παρελθοντος, αρα ? Αρα φταινε αυτοι που θα ζησουν στην αιωνιοτητα του μελλοντος, αρα αυτοκτονα γιατι φταις αμαρτωλε λεχριτη ...
Ωστοσο, ειναι γεγονος πως ο κορονοϊος ειναι μια καλη ευκαιρια ωστε η φυσικη επιλογη με την οποια πορευεται εδω και χιλιετιες η ανθρωποτητα, να κοσκινισει την ανθρωποτητα απο τους δεισιδαιμονες, οποτε κανε ο,τι σου πει ο πατερ Κακακιος νο προμπ ελευθεροι ανθρωπες ειμαστε κλπ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 01 Δεκ 2021, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ναι, γι αυτόν vagabondo
Ως επισκέπτρια ειχα αναρτήσει άλλο ενα δυο βιντεάκια
Taliban, είσαι τελείως εκτός ορθόδοξης θεολογίας
Ως επισκέπτρια ειχα αναρτήσει άλλο ενα δυο βιντεάκια
Taliban, είσαι τελείως εκτός ορθόδοξης θεολογίας
-
talaipwros
αιρετικοι αγαπητε, τί να πεις;taliban έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:13εγώ ειμι Κύριος ο Θεός σου ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού.SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 01:11Θα σου έλεγα α)να αποκτήσεις μια προσωπική γνώμη πρώτα, ακούγοντας διάφορες ομιλίες και επιχειρώντας να συνομιλήσεις με τον ίδιο είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς (αν και δύσκολο γιατί ασθενεί νομίζω) β) να ρωτήσεις! να ρωτήσεις! να ρωτήσεις! μέσα και έξω από το Άγιον Όρος γ) να λάβεις ξερω γω υπόψη αυτό που έλεγε για τον γέροντα ο Άγιος Παίσιος: γέροντες υπάρχουν πολλοί, Παρθένιος ένας!
Δεν λέει πουθενά για γεροντολαγνια.
εχασαν το δρομο τους και τα δαιμόνια τους κανουν να απορριπτουν το Δωρο Αγαπης του Θεου μας, το εμβολιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις