Στο όνομα του Χριστού δεν έχεις δικαίωμα να αναλαμβάνεις ευθύνη χωρίς ιατρική ιδιότητα. Είσαι, αν όχι αιρετικός, σχισματικός, να μην πω, δαιμονικός.last train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:28Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Ο καθένας παίρνει την ευθύνη για τον εαυτό του, κανέναν δεν προέτρεψα να κάνει κάτι. Όπως το αισθάνεται ο καθένας. Εκτός αν το σώσε την ψυχή σου που έγραψα είναι τόσο μεγάλη αμαρτία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Ordem e Progresso.
- EKPLIKTIKOS
Hahahahaha ε τους μλκες
-
talaipwros
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono πού χάθηκες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πάντως σίγουρα δεν θα μας κάνει κανείς μαθήματα ορθόδοξης πίστης μιλώντας για σφράγισμα και αντίχριστους και άλλες προτεσταντικές κακοδοξίεςSUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:27Συντονιστής και να πετσοκόβεις τα ποστ μου?(ε οχι να κανεις ΕΣΥ μαθηματα ορθοδοξης χριστιανοσυνης!)Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- last train to London
Όχι δεν πρόκειται να παρακινήσω κανέναν. Θα δεχτώ τις συνέπειες όποιες και να είναι, καθώς θα διατηρήσω τα πιστεύω μου και αυτό που αισθάνομαι.talaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:26ακου τους πατερες της Ορθοδοξιας, κανε το εμβολιο και να παρακινησεις ολους γυρω σου να το κανουν και αυτοιlast train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:23Δεν μπορώ να σου απαντήσω, τον λογαριασμό θα τον κάνει άλλος.talaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:19
με την Ορθοδοξια και το εμβολιο
Εσυ που εχεις παει με το βελζεβουλ και τον αντραμελεχ, τί ψυχη θα παραδωσεις;;;;;;
Εκτος και νομιζεις οτι ξερεις καλυτερα απο την Ιερα Συνοδο οποτε πια δεν υπαρχει ελπιδα, ο σατανας σε εχει κυριευσει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ous-naous/
Ιερά Σύνοδος: Έκκληση σε πολίτες και κλήρο για εμβολιασμό και σύσταση για τεστ στους ανεμβολίαστους
Γιατί όταν σας λέει κάποιος τα πιστεύω του τον αντιμετωπίζετε λες και κάνει προπαγάνδα; Τόσο δυσάρεστα είναι αυτά που ακούτε;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
-
talaipwros
αν απειλουν να δολοφονησουν τους ανημπορους συμπολιτες μας, ναι, βεβαιως ειναι δυσαρεσταlast train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:33Όχι δεν πρόκειται να παρακινήσω κανέναν. Θα δεχτώ τις συνέπειες όποιες και να είναι, καθώς θα διατηρήσω τα πιστεύω μου και αυτό που αισθάνομαι.talaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:26ακου τους πατερες της Ορθοδοξιας, κανε το εμβολιο και να παρακινησεις ολους γυρω σου να το κανουν και αυτοιlast train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:23
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, τον λογαριασμό θα τον κάνει άλλος.
Εκτος και νομιζεις οτι ξερεις καλυτερα απο την Ιερα Συνοδο οποτε πια δεν υπαρχει ελπιδα, ο σατανας σε εχει κυριευσει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ous-naous/
Ιερά Σύνοδος: Έκκληση σε πολίτες και κλήρο για εμβολιασμό και σύσταση για τεστ στους ανεμβολίαστους
Γιατί όταν σας λέει κάποιος τα πιστεύω του τον αντιμετωπίζετε λες και κάνει προπαγάνδα; Τόσο δυσάρεστα είναι αυτά που ακούτε;
- last train to London
Την ευθύνη για τον εαυτό μου την έχω εγώ και μόνον εγώ. Δεν σε καταλαβαίνω πότε είπα σε κάποιον τι να κάνει; που τα βρίσκεις όλα αυτά και τα γράφεις;Cavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:31Στο όνομα του Χριστού δεν έχεις δικαίωμα να αναλαμβάνεις ευθύνη χωρίς ιατρική ιδιότητα. Είσαι, αν όχι αιρετικός, σχισματικός, να μην πω, δαιμονικός.last train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:28Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Ο καθένας παίρνει την ευθύνη για τον εαυτό του, κανέναν δεν προέτρεψα να κάνει κάτι. Όπως το αισθάνεται ο καθένας. Εκτός αν το σώσε την ψυχή σου που έγραψα είναι τόσο μεγάλη αμαρτία.
Και μην επικαλείσαι το όνομα του χριστού τόσο εύκολα. Είναι αμαρτία και το ξέρεις...
Γιατί σύμφωνα με τους Πατέρες μεγαλύτερη αρετή από τη Νηστεία και την ελεημοσύνη, είναι η υπακοή.last train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:33 [
Ordem e Progresso.
- BigChiefWahoo
Πείνασα,πάω να φάω κάτι και μετά νάνι.
'Εχω ευλογία από τον Πνευματικό μου να σε βρίσω.last train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:35Την ευθύνη για τον εαυτό μου την έχω εγώ και μόνον εγώ. Δεν σε καταλαβαίνω πότε είπα σε κάποιον τι να κάνει; που τα βρίσκεις όλα αυτά και τα γράφεις;Cavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:31Στο όνομα του Χριστού δεν έχεις δικαίωμα να αναλαμβάνεις ευθύνη χωρίς ιατρική ιδιότητα. Είσαι, αν όχι αιρετικός, σχισματικός, να μην πω, δαιμονικός.last train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:28Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Και μην επικαλείσαι το όνομα του χριστού τόσο εύκολα. Είναι αμαρτία και το ξέρεις...
Ordem e Progresso.
- BigChiefWahoo
Ναι,αλλά όχι στον κούλη.Cavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:37 Γιατί σύμφωνα με τους Πατέρες μεγαλύτερη αρετή από τη Νηστεία και την ελεημοσύνη, είναι η υπακοή.
Χαιρετώ,καλό βράδυ
Κάνεις οτι δεν την βλέπεις?Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:31Την σχέση μεταξύ τους να μου εξηγήσεις θέλω.SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:30Λέγεται συγκατάβαση σε φόνο και αποδοχή και έμμεση εκμετάλλευση του δολοφονημένου, κάπως έτσι, τουλάχιστον!Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:26
Να σε ρωτήσω λίγο τώρα που μου το θύμησες.
Τι σχέση έχει η κυτταροσειρά με τον κανιβαλισμό, μπορείς να εξηγήσεις ή αδυνατείς;
Δε μπορείς;
...Το εμβόλιο της Pfizer (1,3) αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία BioNTech και είναι εμβόλιο messenger RNA (mRNA). Το mRNA χρησιμεύει για το σχηματισμό της πρωτεΐνης S (Spike protein) του ιού που θα προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων. Η Pfizer/BioNTech κωδικοποιεί το εμβόλιο ως BNT162b2.
Η Pfizer/BioNTech χρησιμοποίησε την εμβρυϊκή κυτταρική σειρά HEK293 (εμβρυϊκά κύτταρα νεφρού) στην έρευνα, στην ανάπτυξη (δημιουργία) του εμβολίου, όπως και στον έλεγχο του εμβολίου, προκειμένου να διαπιστωθεί η παραγωγή αντισωμάτων.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η Pfizer/BioNTech εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την εμβρυϊκή κυτταρική σειρά HEK293 στους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους του εμβολίου. Δεν φαίνεται να το χρησιμοποιεί επί του παρόντος στην παραγωγή του...
Να μου πεις σε ποιά Μητρόπολη ανήκεις, να μιλήσω στον Πνευματικό σου. Έχεις;Cavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:38'Εχω ευλογία από τον Πνευματικό μου να σε βρίσω.last train to London έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:35Την ευθύνη για τον εαυτό μου την έχω εγώ και μόνον εγώ. Δεν σε καταλαβαίνω πότε είπα σε κάποιον τι να κάνει; που τα βρίσκεις όλα αυτά και τα γράφεις;Cavaliere έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:31 Στο όνομα του Χριστού δεν έχεις δικαίωμα να αναλαμβάνεις ευθύνη χωρίς ιατρική ιδιότητα. Είσαι, αν όχι αιρετικός, σχισματικός, να μην πω, δαιμονικός.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-