!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:58

:102:
Δεν βλέπω κάτι λάθος,εγκρίνω.
:+1: από μένα
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Kotas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:56
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:53 Άσε φίλε μου, τί σημαίνει βάζω πλάτη για το σύνολο, ποιό είναι το σύνολο ποιά η πλάτη και ποιό το προσδωκόμενο, καμιά φορά τα μπερδεύουμε....

Βάζω πλάτη λοιπόν για τα παιδιά σας, εγώ δεν έχω
Να μην ζήσουν αυτό το γαμημένο το μαύρο που έρχεται
οκ απλως ενδεχεται και να πολεμας ανεμομυλους, θα δειξει το μελλον
μακάρι αλλά δεν φημίζομαι για τον εξωπραγματισμό μου, μερικοί με λένε ορθολογίστρια που θέλω όλα να τα μετράω με την λογική
Kotas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:46
ακομα και υπολειμματα να παραμενουν απο εργαστηριακα παραχθεισες κυτταρικες σειρες δεν λεει και τιποτα, εδω αλλος μεταμοσχευει στο σωμα του ολοκληρη καρδια ή βαζει ξενο αιμα για να ζησει
βάζει ολόκληρη καρδιά δολοφονημένου επι τούτου για να ζήσει, εμπόριο οργάνων σαν να λέμε?
enough said
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

διαβαζω το νημα και ερωτω:
Στατιστικα ποσοι απο οσους εδω στο νημα ειναι εναντια στο μετρο, στηριζαν και τραμπ;
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:54 Όσο για τις οικονομίες...με κάνεις να γελάσω....να μην καταρρεύσουν??? γελάω πραγματικά
οι εμποροι και οι επιχειρηματιες εστιασης να δεις πώς γελανε, οι τουριστικοι πρακτορες δε εχουν ξεκαρδιστει
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:55 Φοσίλαρε άραξε και φτιάξε μηλόπιτα
Τα εμβόλια θέλουν ήρεμο καρδιαγγειακό
foscilis
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

τοσα νδουλικα δεν στηριξαν τραμπ? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:42
nik_killthemall έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:34
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:41 Για διαβάστε λίγο πάλι: επί τούτου εκτρωμένα έμβρυα, κομματάκια, τακ τακ, τεμαχισμένα ζωντανά από την μήτρα της μάνας τους, για διαβάστε πόσα λέει οτι σκότωσε μόνο αυτός ο γιατρός (αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη ανάκριση), κομματάκια τσακ τσακ τσακ, παιδάκια, τα παιδάκια, τα παιδάκια σας δυνητικά, κλαίτε για το γυφτάκι και καλά κλαίτε, για αυτά κλαιτε? Για τους εαυτούς σας κλαίτε?

Η Εκκλησία της Ελλάδος κλαίει? που με παραποιημένα έγγραφα και με κείμενα βασισμένα σε δηλώσεις του Βατικανού περι καταλληλότητας γιατί λέει δεν είπαμε εμεις ναι στον φόνο αρα οκ....τα ύστερα του κόσμου!

@Γκερ γιατι δεν απαντάς για τον κανιβαλισμό σου και να αφήσεις τις ψευτομαγκιές και τις ψευτοαπειλές σε εμένα κοριτσάρα μου? Δεν νοιώθεις γαμώτο καθόλου? Μα καθόλου????????????????????
Δεν σου απαντησε γιατι λες βλακειες που τις πιστευεις χωρις καν να τις ελεγξεις γιατι σου υπαγορευονται απο ενα μέρος του ιερατειου της εμμονικης σου μεσαιωνικης θρησκειας που σε εχει μαθει να ΜΗΝ ελεγχεις και να δεχεσαι ακριτα ΜΟΝΟ και ΚΑΘΕ δικο της δογμα, αρκει να το λεει τραγος που φερει την ποδοσφαιρικη της φανελα.

Οσα αναπαραγεις είναι ετεροχρονισμενη "εκθεση" του αξιοτιμου τραγου : Στυλιανού Εμμ. Καρπαθίου Θεολόγου Ψυχιάτρου, Δρ Βιοηθικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τον Γεν του 2018 (2 χρονια πριν εμφανιστει κορονοϊος) υπηρξε στην αμερικη η υποθεση Lori Matheson κατά Michael Schmitt οπου μια σαλεμενη αντιδικουσε με τον πρωην αντρα της για το αν πρεπει να εμβολιαστει το 2 ετων παιδι τους για ανεμοβλογια, με εμβολιο που ειναι διαθεσιμο απο το 1984 !

Στην αντιδικια έφεραν τον Stanley Alan Plotkin ο οποιος συμμετειχε σαν πραγματογνωμονας στην υποθεση και ουσιαστικά είπε ακριβως αυτό που επανελαβε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου σε ερωτηση που δέχτηκε απο συναδελφο σου σαλεμενο κατα τον περασμένο Ιούλιο :

"Κανένα από τα εμβόλια Covid που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας δεν περιέχει εμβρυικά κύτταρα. Θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αν πούμε ότι χρησιμοποιούνται εμβρυικές κυτταρικές σειρές, όχι ιστοί, στον τρόπο της παρασκευής των εμβολίων. Αυτές οι κυτταρικές σειρές προέρχονται από ιστούς εμβρύων που ελήφθησαν πριν δεκαετίες και συγκεκριμένα το 1960, μετά ’73, ’85 και ήταν από τους ιστούς αυτούς τα αρχέγονα κύτταρα τα οποία αναπαρήχθησαν στα εργαστήρια κι απετέλεσαν το υλικό πάνω στο οποίο πολλαπλασιάζονται οι ιοί. Οι ιοί όπως γνωρίζετε αναπτύσσονται μόνο σε κυτταροκαλλιέργειες κι από την ανάπτυξη αυτών των ιών με διάφορες μεθόδους παράγονται τα εμβόλια. Πρέπει να πούμε ότι τα κύτταρα αυτά αφαιρούνται πριν την ολοκλήρωση της παρασκευής των εμβολίων."

Εν ολίγοις, οι ανεγκεφαλες πίπες που αναπαραγεις περί "κανετε εκτρώσεις για να φτιαχτουν τα εμβολια σας", ειναι απλά ο σανος που ταϊζουν επιτηδιοι τραγοι κάτι βοδια σαν και σένα.

Οι κυτταρικες σειρες προέρχονται απο ιστους εμβρυων που εληφθησαν πριν 40 χρονια (και οχι συνεχεια οπως ψευδως λες) σαν ΒΑΣΗ κυτταροκαλλιεργειας, η οποια πριν την παρασκευη των εμβολίων απορρίπτεται !

Προφανώς κανένας τραγος ανω των 60 ετων που σε καθοδηγει δεν θα δεχόταν, να πληρωσει ο ιδιος απο την τσεπη του τα εξοδα νοσηλειας του, αν νοσησει βαριά.

Παρά του οτι μου είναι ιδιαιτέρως απεχθής η φρασεολογία σου και ο τρόπος σου (και λυπάμαι γιατί κατα τα άλλα δείχνεις έξυπνος άνθρωπος και μελετητής, ειλικρινά) θα απάντήσω χάριν του θέματος:
αυτό που έχω μπολντάρει έχει ήδη απαντηθεί παραπάνω: η ανάπτυξη ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΤΕΙ σε εκτρωμένα έμβρυα ακόμα και σε μεταγενέστερο στάδιο...δηλαδή γίνεται αποδοχή του εγκλήματος εις γνώσην του ερευνητή. Πέραν τούτου, μήπως εσύ γνωρίζεις καλύτερα εαν κατα την διαδικασία της ΕΚΠΛΥΣΗΣ δεν απόμακρύνονται ΟΛΑ τα στοιχεία αλλά έχουμε υπολείμματα? Πραγματικά από όσους γνωρίζουν θα εκτιμούσα να ακούσω κι εγώ γνώμες. Αλλά να γνωρίζουν
Αυτη ειναι η φρασεολογια μου και μεινε στα επιχειρηματα μου κι ασε τη σκατοψυχη φρασεολογια μου στην ακρη ! Ομιλεις με σκατοψυχο και αμαρτωλο που θα καει στην κολαση ... οποτε μεινε μονο στα επιχειρηματα μου και πετα τα υπολοιπα !
Ειμαι ακριβως τοσο εξυπνος οσο κι εσυ, απλά προσπαθω να χρησιμοποιω το κεφαλι μου οσο περισσοτερο και οχι να το αδρανοποιω με δεισιδαιμονιες !

Ναι απομακρυνονται ΟΛΑ τα στοιχεια, τα εμβολια mRNA δεν ειναι κυτταρα, αλλα λιποσωματα που απορροφουνται απο κυτταρα.

Συμπληρωμα επειδη δεν προλαβες να το δεις :
Ο τράγος τον οποιο αναπαράγεις εδώ καλεί τον κόσμο σε "Μακριά από νοσοκομεία… Σκοτώνουν, απλά σκοτώνουν! Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος είναι απλό. Να βγάλει τον φόβο".
Το τραγί δεν είναι είναι τπτ αλλο από ένας ακόμη δικηγόρος Αντωνιαδης που παιρνει στο λαιμο του ανθρωπους και τους καλει να γυρισουν στον μεσαιωνα, εκει που ανηκει και η θρησκεια του.

Το εγκλημα της εκκλησιας στη παρουσα πανδημια ειναι πως συνδεει την πιστη στο υπερλογο (που αφου ειναι υπερλογο δεν μπορει να εκλογικευτει εξ ορισμου) με το τι πρεπει να κανουν οι ανθρωποι για να προφυλαχτουν απο μια πανδημια. Αλλο πραγμα το ενα, αλλο πραγμα το αλλο ! Το να εμπλεκονται αυτα τα δυο ειναι ΤΕΚΜΗΡΙΟ μεσαιωνα !
Καμια αρρωστια ή πανδημια ΔΕΝ προκρινει την πιστη του ανθρωπου οπου αυτος θελει να πιστευει. Οταν γινεται αυτο, ειναι τεκμηριο ΑΠΑΤΗΣ ! Η επισημη εκκλησια ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ για να απαγκιστρωθει από αυτην την ΑΠΑΤΗ κατα τη πανδημια και ετσι τραγια σαν το εν λογω βρηκαν βημα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 01 Δεκ 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

talaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:00 διαβαζω το νημα και ερωτω:
Στατιστικα ποσοι απο οσους εδω στο νημα ειναι εναντια στο μετρο, στηριζαν και τραμπ;

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
last train to London

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από last train to London »

Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:54 Επιτέλους δικαίωση!

Τόσα χρόνια, για αποκάλυψη ακούτε και αποκάλυψη δεν βλέπετε.

Ήρθε η ώρα σας να λάμψετε.
Έχω βγάλει εισιτήριο, θα είμαι ανάμεσα στους 144.000. Εσύ κάνε τα κουμάντα σου, δεν προσπαθώ να σε πείσω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:57
vantono έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:54 Πχορουμάρα σε level over 9000: Too high to measure.
Νέες κλωνοπερσόνες σκάνε σαν τα στραγάλια, κλανιές, βαρβάρες (γουάτ δη άκτσουαλ φακ), ωοθήκες, Βατικανά. Και να θέλω να απέχω για λίγες ώρες σπο 'δω μεσα, δεν με αφήνετε να αγιάσω.
Τί βαρβάρες και Βατικανά ρε μαλάκες, όντως?
Εικόνα
Τι θες μωρέ κι εσύ;

Τράβα για ύπνο.
Για ύπνο είμαι τώρα εγώ? Βάζω να δω ταινιούλα. Με καυλώσατε με τα βατικανά σας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Kotas έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:00
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:54 Όσο για τις οικονομίες...με κάνεις να γελάσω....να μην καταρρεύσουν??? γελάω πραγματικά
οι εμποροι και οι επιχειρηματιες εστιασης να δεις πώς γελανε, οι τουριστικοι πρακτορες δε εχουν ξεκαρδιστει
γελάνε επειδή θα καταρρεύσει το σύμπαν -που δεν έχει καταρρεύσει, ναι...- που δεν γίνονται εμβόλια?
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

talaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:00 διαβαζω το νημα και ερωτω:
Το μέτρο μπορεί να συζητηθεί.
Θα ήθελα να διαβάσω απόψεις σχετικά με εναλλακτικές.
Δηλαδή, πώς θα πείσεις 2,5 εκατ. ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν;
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν υπήρχε άλλη λύση. Με υποχρεωτικό εμβολιασμό θα το πάει. Από τη στιγμή που δεν θέλει να επιβάλλει λοκ ντάουν θα κάνει τέτοια. Απλώς θέλει να κόψει αντιδράσεις να το εμπεδώσει η κοινωνία για να επεκταθεί.

Το οξύμωρο είναι ότι αυτοί που λένε για φασιστικό μέτρο ακόμα και νέοι και το παίζουν επαναστάτες και λυπούνται τώρα τάχα τους μεγάλους, αν έκανε γενικό λοκ ντάουν θα έπεφτε το βρίσιμο της αρκούδας από του ίδιους στους γέρους που δεν εμβολιάζονται που για χάρη τους καταρρέει το σύστημα υγείας και κλείνονται μέσα. Που δεν θα μπορούν να πάνε στα μπαρ και στα καφέ και αλλού...που τους στερούν τα νιάτα. Θα λέγανε για ψόφους και πολλά κοσμητικά στη τρίτη ηλικία (τα έχω ακούσει άπειρες φορές σε σχόλια). Τα άκουγα και στο 1ο και στο 2ο λοκ ντάουν από εμάς τους νέους ότι θυσίασαν την ελευθερία τους για να σώσουν τους μεγάλους και ευπαθείς. Δεν υπήρχε όμως εμβόλιο..

Λοκ ντάουν δε θέτε, μάσκες δε θέτε, έλεγχο στα μαγαζιά δε θέτε, υποχρεωτικό εμβολιασμό δε θέτε, ε τι θέτε;;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

last train to London έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:34 Οι μπούμερς θα το δείτε, θα ρίξουν και δεύτερη χούντα στη ζωή τους.
:goodpost:

Αλαιν ντε Μπενουα
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”