Ε και τι,εκεί δεν θα πληρώνει 100άρικο ;nikos_hellas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:45ο πατέρας μου ήδη επεστρεψε στο χωριό στις Σέρρες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
δεκτο αλλα σε μια κοινωνια πρεπει να βαζουμε ολοι πλατη για το συνολο, αλλιως θα χασουν τις δουλειες τους πολυ περισσοτεροι απο την αδερφη σου αν συνεχιστει ολο αυτο και καταρρευσουν οι οικονομιεςSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:47Δεν κάνω υπακοή σε κάποιον με την έννοια οτι πηγαίνω ενάντια στην θέλησή μου. Μην το κατανοείς οτι δεν είναι δική μου η απόφαση και δική μου η αντίληψη του τί συμβαίνει. Και κάνω υπακοή σε αυτό που κάνω γιατί εγώ έψαξα για να βρω κάποιον τέτοιον και έψαξα με πολύ κόπο και πόνο. Για να βρω αυτόν ακριβώς που βρήκα.Kotas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:36απ ο,τι καταλαβα κανεις υπακοη σε καποιον πνευματικοSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:33
Πίστεψέ με, εαν ήθελα να αυτοκτονήσω είχα πολλούς άλλους λόγους στην ζωή μου να το κάνω (και ιατρικούς).
Επίσης δεν είμαι κατα της επιστήμης, έχω ήδη δεχτεί πειραματική θεραπεία για σοβαρή ασθένεια.
Όμως αυτή η περίπτωση εδώ είναι αλλη.
Και δεν είμαι και καμιά θαρραλέα, δειλή μάλλον είμαι αλλά όταν μου γυρνάει το μυαλό το βρίσκω το θάρρος. Κυρίως μου το δίνει Εκείνος. Όπως και την ΖΩΗ. Γιατί εγώ ίσως να έπρεπε προ καιρού να έχω αποχαιρετήσει και να είμαι στα θυμαράκια. Αλλά μου πρόσθεσε χρόνια μετανοίας.
να εχεις υποψιν οτι κανενας ανθρωπος δεν ειναι αλανθαστος, ουτε ολοι οι πνευματικοι φωτισμενοι
Υπακοή κάνω πρωτίστως στην συνείδησή μου, αυτή με οδήγησε από έναν πνευματικό σε έναν άλλο.
Και κανω και στο μυαλό μου ακόμα αρκετή υπακοή κατά παρακοή του πνευματικού μου![]()
Φίλε μου, η αδελφή μου πχ που δεν έχει σχέση με την εκκλησία, δεν το κάνει και έχασε και την δουλειά της. Γιατί δεν γουστάρει να την εκβιάζουν και δεν το γούσταρε από την αρχή αυτό που γινόταν όπως γινόταν. Μερικά πράγματα η ψυχή του καθενός τα αντιλαμβάνεται πριν καν ακόμα τα εκλογικεύσει...
Άσε φίλε μου, τί σημαίνει βάζω πλάτη για το σύνολο, ποιό είναι το σύνολο ποιά η πλάτη και ποιό το προσδωκόμενο, καμιά φορά τα μπερδεύουμε....
Βάζω πλάτη λοιπόν για τα παιδιά σας, εγώ δεν έχω
Να μην ζήσουν αυτό το γαμημένο το μαύρο που έρχεται
- Dwarven Blacksmith
Εγώ το έχω θέσει ως εξήςfoscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:46Αυτό πλάκα πλάκα είναι τεράστια δικαίωση μου γιατί έχω διατυπώσει την υπόθεση ότι μέρος των ψεκ φρικαρισμενο από το γεγονός ότι σοβαρές εξελίξεις συμβαίνουν εντελώς αδιάφορα για τη βούλησή του αρπάζεται από το μοναδικό πράγμα που του παρουσιάζεται δυνατότητα να επιλέξει κάτι "εναντια" στις πανισχυρες δυνάμεις της πανδημίας και έτσι αρνειται το εμβόλιο.SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:27οχι
βασικά, εγώ εαν κολλήσω, εκτός και αν από πάνω δοθεί άλλη εντολή, την έχω κάτσει
κι εγώ και οι δικοί μου
Αλλά τολμώ να πω οτι με τον τρόπο που γίνεται η όλη ιστορία, γενικότερα όπως πάνε τα πράγματα και όπως τα έχουν διαχειριστεί, ακόμα και 100% σίγουρη να ήμουν οτι με το εμβόλιο ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ θεωρώ υποχρέωσή μου να μην το κάνω, γιατί δεν έχω άλλο όπλο αντίστασης στην τρέλα τους
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 20:51 Ο ψεκασμός είναι κυρίως η (δικαιολογημένη) δυσπιστία έναντι των αρχών, εκφραζόμενη σε ότι διαταράσσει την καθημερινότητα του ψέκα.
Δυστυχώς, εκεί είναι συνήθως η περίπτωση που είναι κρίσιμο να υπάρχει εμπιστοσύνη. Ίσως και γι αυτό να έλκει τον ψέκα, γιατί θεωρεί ότι εκεί η γνώμη του έχει μεγαλύτερο βάρος, ο ίδιος ο πρωθυπουργός π.χ. τον παρακαλάει κι αυτός λέει όχι.
- last train to London
Αν επεκτείνουν ηλικιακά το μέτρο θα φερθώ λες και έβαλα δόση για καινούργιο αμάξι. Είναι ηθικό και ιδεολογικό το θέμα. Πχ οι Ιεχωβάδες δεν εμβολιάζονται, δεν τελούν καμία ιατρική πράξη εκτός του να μην πιάνουν όπλο. Το γνωρίζεις;BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:48Τώρα άμα το καλοσκεφτείς,100 ευρώ είναι σαν να μην πάνε στο καφενείο πρωί-απόγευμα.Αυτοί με έναν ελληνικό τη βγάζουν.last train to London έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:44
Ηρέμισε φίλε μου, τώρα κρίνονται οι άνθρωποι.
Κάποτε τους έριχναν στα λιοντάρια... όσοι δεν λυγίσουν στην τρομοκρατία του Μάμωνα θα μπουν στην αρένα και θα πληρώσουν τα 100€ αλλά θα έχουν κερδίσει στο ηθικό κομμάτι.
Μπορούν να μην ενδώσουν στη δικτατορία και να πίνουν καφέ στο σπίτι - ή κυπελλάκι και πάρκο.
*Μαμμωνάς - ήταν και δικηγόρος-βουλευτής στη Λάρισα![]()
- BigChiefWahoo
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.Kotas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:51 σε μια κοινωνια πρεπει να βαζουμε ολοι πλατη για το συνολο, αλλιως θα χασουν τις δουλειες τους πολυ περισσοτεροι απο την αδερφη σου αν συνεχιστει ολο αυτο και καταρρευσουν οι οικονομιες
Η ελπίδα χάθηκε έτσι κι αλλιώς,καιρός για ξύλο.
Όσο για τις οικονομίες...με κάνεις να γελάσω....να μην καταρρεύσουν??? γελάω πραγματικά
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πχορουμάρα σε level over 9000: Too high to measure.
Νέες κλωνοπερσόνες σκάνε σαν τα στραγάλια, κλανιές, βαρβάρες (γουάτ δη άκτσουαλ φακ), ωοθήκες, Βατικανά. Και να θέλω να απέχω για λίγες ώρες σπο 'δω μεσα, δεν με αφήνετε να αγιάσω.
Τί βαρβάρες και Βατικανά ρε μαλάκες, όντως?

Νέες κλωνοπερσόνες σκάνε σαν τα στραγάλια, κλανιές, βαρβάρες (γουάτ δη άκτσουαλ φακ), ωοθήκες, Βατικανά. Και να θέλω να απέχω για λίγες ώρες σπο 'δω μεσα, δεν με αφήνετε να αγιάσω.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επιτέλους δικαίωση!
Τόσα χρόνια, για αποκάλυψη ακούτε και αποκάλυψη δεν βλέπετε.
Ήρθε η ώρα σας να λάμψετε.
Τόσα χρόνια, για αποκάλυψη ακούτε και αποκάλυψη δεν βλέπετε.
Ήρθε η ώρα σας να λάμψετε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Φοσίλαρε άραξε και φτιάξε μηλόπιτα
Τα εμβόλια θέλουν ήρεμο καρδιαγγειακό
Τα εμβόλια θέλουν ήρεμο καρδιαγγειακό
Πώς το γνωρίζεις;SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:19Δεν είχα κάποιον φονικό ιό και βγήκα έξω να κολλήσω τον διπλανό μου και τον παραδιπλανό μου (...).stavmanr έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:13
Δηλαδή, όλοι αυτοί οι 17.500 πέθαναν στην Ελλάδα επειδή δεν διακινδύνευσε κανείς τη δημόσια υγεία...
Από μόνοι τους. Βγήκαν έξω και τους ήρθε από το Σείριο Β ένα κύμα Covid.
Δηλαδή, όταν οδηγείς στο δρόμο οδηγείς πιωμένος, στο αντίθετο ρεύμα, περνάς το κόκκινο κλπ. επειδή επηρεάζουν την ελευθερία σου και αφορούν κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα (δυστύχημα) ;Πέρα από αυτό, είμαι άνθρωπος με προσωπικότητα και βούληση και βάσει αυτής της βούλησης θέλω ή δεν θέλω να κάνω κάτι στο σώμα μου. Κανένας δεν μπορεί να με υποχρεώσει να δεχτώ κάτι γιατί δυνητικά θα....
Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε με την πανδημία. Και δυστυχώς, πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι ...διάολος είναι αυτό το πράγμα, το οποίο εφόσον δεν περιορίζεται θα συνεχίσει να μεταλλάσσεται μέχρι να παραχθεί κάποιο ακόμη πιο φονικό στέλεχος.Εαν δεν μπορείς να αντιληφθείς αυτό το απλό από μόνο του και κατ'επέκτασην και τί ασκους του Αιόλου ανοίγει, συγγνώμη αλλά είναι κάτι παραπάνω από θέμα αντίληψης,...ντρέπομαι να στο γράψω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 30 Νοέμ 2021, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οκ απλως ενδεχεται και να πολεμας ανεμομυλους, θα δειξει το μελλονSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:53 Άσε φίλε μου, τί σημαίνει βάζω πλάτη για το σύνολο, ποιό είναι το σύνολο ποιά η πλάτη και ποιό το προσδωκόμενο, καμιά φορά τα μπερδεύουμε....
Έρχονται και Νικολοβάρβαρα...
Τουλάχιστον έφυγε απο τη μοδα το τρεντ του Χιμπατζη και της Λουσιφερασης
- BigChiefWahoo
Θα το επεκτείνουν.last train to London έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:53
Αν επεκτείνουν ηλικιακά το μέτρο θα φερθώ λες και έβαλα δόση για καινούργιο αμάξι. Είναι ηθικό και ιδεολογικό το θέμα. Πχ οι Ιεχωβάδες δεν εμβολιάζονται, δεν τελούν καμία ιατρική πράξη εκτός του να μην πιάνουν όπλο. Το γνωρίζεις;
Ναι,γνωρίζω για τους Ιεχωβάδες.
Σε άλλα νέα τώρα :
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Συνιστά στους άνω των 60 ετών και τις ευπαθείς ομάδες να μην ταξιδεύουν
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... axideuoun/
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι θες μωρέ κι εσύ;vantono έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:54 Πχορουμάρα σε level over 9000: Too high to measure.
![]()
Τράβα για ύπνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις