Έριξαν οι μπουμερ καμία χούντα, για να ρίξουν και δεύτερη;last train to London έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:34 Οι μπούμερς θα το δείτε, θα ρίξουν και δεύτερη χούντα στη ζωή τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- last train to London
Αλήθεια στηρίζετε αυτές τις τακτικές επειδή τις πιστεύετε ή επειδή εμβολιάστηκε ο Πολάκης ή ο Κουτσούμπας, όλα καλά;
Από περιέργεια ρωτάω τους υποτιθέμενους προοδευτικούς, για τους άλλους δεν έχω ελπίδα.
Σοβαρά τώρα στηρίζετε Κούλη σε τέτοιο πολιτικό έγκλημα;
Από περιέργεια ρωτάω τους υποτιθέμενους προοδευτικούς, για τους άλλους δεν έχω ελπίδα.
Σοβαρά τώρα στηρίζετε Κούλη σε τέτοιο πολιτικό έγκλημα;
απ ο,τι καταλαβα κανεις υπακοη σε καποιον πνευματικοSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:33Πίστεψέ με, εαν ήθελα να αυτοκτονήσω είχα πολλούς άλλους λόγους στην ζωή μου να το κάνω (και ιατρικούς).Kotas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:29αυτο που περιγραφεις λεγεται αυτοκτονια, ειναι σαν να βλεπεις ενα αμαξι να ερχεται κατα πανω σου και να μενεις ακινητη περιμενοντας το μοιραιοSUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:27
οχι
βασικά, εγώ εαν κολλήσω, εκτός και αν από πάνω δοθεί άλλη εντολή, την έχω κάτσει
κι εγώ και οι δικοί μου
Αλλά τολμώ να πω οτι με τον τρόπο που γίνεται η όλη ιστορία, γενικότερα όπως πάνε τα πράγματα και όπως τα έχουν διαχειριστεί, ακόμα και 100% σίγουρη να ήμουν οτι με το εμβόλιο ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ θεωρώ υποχρέωσή μου να μην το κάνω, γιατί δεν έχω άλλο όπλο αντίστασης στην τρέλα τους
Επίσης δεν είμαι κατα της επιστήμης, έχω ήδη δεχτεί πειραματική θεραπεία για σοβαρή ασθένεια.
Όμως αυτή η περίπτωση εδώ είναι αλλη.
Και δεν είμαι και καμιά θαρραλέα, δειλή μάλλον είμαι αλλά όταν μου γυρνάει το μυαλό το βρίσκω το θάρρος. Κυρίως μου το δίνει Εκείνος. Όπως και την ΖΩΗ. Γιατί εγώ ίσως να έπρεπε προ καιρού να έχω αποχαιρετήσει και να είμαι στα θυμαράκια. Αλλά μου πρόσθεσε χρόνια μετανοίας.
να εχεις υποψιν οτι κανενας ανθρωπος δεν ειναι αλανθαστος, ουτε ολοι οι πνευματικοι φωτισμενοι
- last train to London
Στο πολυτεχνείο ποιοι ήταν;Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:35Έριξαν οι μπουμερ καμία χούντα, για να ρίξουν και δεύτερη;last train to London έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:34 Οι μπούμερς θα το δείτε, θα ρίξουν και δεύτερη χούντα στη ζωή τους.![]()
- nikos_hellas
.....ΑΡΧΙΣΕ..Η απροκάλυπτη δίωξη όσων δε βάλανε το χάραγμα...
Μέχρι τώρα ήταν. ΠΑΘΗΤΙΚΗ τώρα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΕΝςΡΓΗΤΙΚΗ. Ψάχνουν για να μας βρουν
Το 2021 τελειώνει με αυτόν τον τρόπο πάρτε τα μέτρα σας προφυλαχθείτε από τον νεοταξιτη Μητσοτάκη βρίσκεται στις εντολές του αντιχρίστου κανονικοτατα
Όσοι κοροϊδεύατε πριν 3 χρόνια τώρα βλέπετε να γίνονται όλα όσα είχαν προφητευτει και για.τα οποία είχατε Προειδοποιηθεί. Αν δεν έχει αρχίσει ήδη η επίδραση του χαράγματος θα πρέπει να το έχετε δει γιατί όλα όσα ζούμε ξεπερνούν ακόμη και τις πιο """" τρελές """ προφητείες...
Μέχρι τώρα ήταν. ΠΑΘΗΤΙΚΗ τώρα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΕΝςΡΓΗΤΙΚΗ. Ψάχνουν για να μας βρουν
Το 2021 τελειώνει με αυτόν τον τρόπο πάρτε τα μέτρα σας προφυλαχθείτε από τον νεοταξιτη Μητσοτάκη βρίσκεται στις εντολές του αντιχρίστου κανονικοτατα
Όσοι κοροϊδεύατε πριν 3 χρόνια τώρα βλέπετε να γίνονται όλα όσα είχαν προφητευτει και για.τα οποία είχατε Προειδοποιηθεί. Αν δεν έχει αρχίσει ήδη η επίδραση του χαράγματος θα πρέπει να το έχετε δει γιατί όλα όσα ζούμε ξεπερνούν ακόμη και τις πιο """" τρελές """ προφητείες...
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Philip Mortimer έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:26 Το εναλλακτικό, αλλά μη φιλάνθρωπο μέτρο θα ήταν να συνεχιστούν οι εκατόμβες και όταν γέμιζαν οι ΜΕΘ να γινόταν αποκλεισμός ανεμβολιαστων από τα φισκαρισμενα νοσοκομεία.
Δεν θέλω να σε σοκαρω, αλλά τα νοσοκομεία πάντα ήταν φισκαρισμενα. Απλά τώρα μας έσκασε η βόμβα και έχει λίγο πλάκα να βλέπεις αυτές τις σπασμωδικές κινησεις
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Έριξε τη χούντα το Πολυτεχνείο;last train to London έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:37Στο πολυτεχνείο ποιοι ήταν;Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:35Έριξαν οι μπουμερ καμία χούντα, για να ρίξουν και δεύτερη;last train to London έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:34 Οι μπούμερς θα το δείτε, θα ρίξουν και δεύτερη χούντα στη ζωή τους.![]()
Πόσο είσαι ρε; 15;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- nikos_hellas
Η χούντα του αντιχρίστου επιβάλλει τον κεφαλικο φόρο σε αυτούς που θεωρεί ότι δεν έχει ακόμη πλήρως του χεριού της μετά έρχονται τα υπολοιπα
Έχουν φωλιά τελικά!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μπήκα για να σου δώσω συγχαρητήρια για το username
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
nikos_hellas έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:38 Η χούντα του αντιχρίστου επιβάλλει τον κεφαλικο φόρο σε αυτούς που θεωρεί ότι δεν έχει ακόμη πλήρως του χεριού της μετά έρχονται τα υπολοιπα

- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο Γέρακας έριξε τη Χουντα Μητσοτακη
- nikos_hellas
Ήρθε η χούντα του αντιχρίστου είναι εδώ το γκομπλιν της νέας δικτατορίας ο Μητσοτάκης αποφασίζει και διαταζει
-
stergiosbik
Ψεκια,όσο και αν σκουζετε η πουτσα θα πάει σύννεφο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις