αυτά τα φρούτα βγάζει ο ελληνικός κήπος της πολιτικής από το 81 και μετά, δεν είναι ξεχωριστό είδος οι ΝΔτες από τους οριτζιναλ πράσινους ή τους ροζουλι πασόκουςGewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 23:37Lord Brum έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 20:27 πάντως τον όρο λουκουματζού δεν τον είχα ξανακούσει. Οι ίδιοι που ξημεροβραδιάζονται βλέποντας masterchef σνομπάρουν μια ζαχαροπλάστισα. Προφανώς είναι επιχειρηματίας η γυναίκα. Επίσης προφανώς έχει τόση σχέση με τον χώρο της υγείας όση είχε και ο βενζινάς του πολάκη ή οι καθαριστριες που έβαζε το πασοκ τη δεκαετία του 1980
αυτά ακριβώς είναι τα ωφελήματα της εξουσίας
Οπότε η ΝΔ είναι τα ίδια σκατα με τους προηγουμενους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε παιδιά στην ΝΔ, αλήθεια είναι ότι ο Θ.Πλευρης διορισε μια...λουκουματζου ;;;;;
Re: Ρε παιδιά στην ΝΔ, αλήθεια είναι ότι ο Θ.Πλευρης διορισε μια...λουκουματζου ;;;;;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Ρε παιδιά στην ΝΔ, αλήθεια είναι ότι ο Θ.Πλευρης διορισε μια...λουκουματζου ;;;;;
Ενώ οι πατριώτες δεν είναι μουσκάρια;Kauldron έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 21:34Μιλάμε για τους Δεξιούς.Στύγιος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 21:31Kauldron έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 20:20
Με τους καθηγητές τα βάζουν γιατί ώς μαθητές ήταν μουσκάρια όρθια οι περισσότεροι "Άριστοι", και ψάχνουν να βρούν πού θα το φορτώσουν.Spoiler
Τουλάχιστον γω έχω πτυχίο Φιλολογίας,μεταπτυχιακό Φιλολογίας, διδακτορικό Λατινικής Φιλολογίας , πτυχίο Θεολογίας και το 2020 πήρα εξ αποστάσεως και το μεταπτυχιακό Θεολογίας. Τελείωσα,δε θέλω άλλο.
Οι περισσότεροι ούτε δημοτικό δε θα βγάζανε χωρίς βύσμα.
-
Uppercut
O Πλεύρης δεν είναι τελευταίος στη ΝΔ γιατί έχει στενή φιλία με Άδωνι, άλλο που η δική του δικτύωση δεν είναι τρομερή.Δημοκράτης έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:22Μιλάμε για πολύ σοβαρά προσόντα. Να την βάλουμε δίπλα με τον Καρανίκα να είναι μόνιμοι στρατηγικοί σχεδιαστές όλων των κυβερνήσεων
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα ρε φίλε ; όχι τόσο το ότι διόρισαν μια ακόμα βλαμμένη σε κρατική θέση. Το πρόβλημα έιναι ότι μπορεί να το κάνει και ένας τίποτας σαν τον πλεύρη με 0 δικτύωση μέσα στην ΝΔ. Να πεις ότι το έκανε ένας βαρόνος που δεν τον κουνάει κανένας από την θέση του, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν κτλ Λες οκ αυτά είναι τα σάπια της πολιτικής. Θα βολέψουν και 3-4 δικούς τους κτλ Το ότι το κάνει μέχει και ο τελευταίος μέσα στην ΝΔ χωρίς να φοβάται αντιδράσεις από την κίνηση δείχνει τρομερή κατάντια
Πολλοί είναι.Bipsco έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 02:10Ενώ οι πατριώτες δεν είναι μουσκάρια;Kauldron έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 21:34Μιλάμε για τους Δεξιούς.Στύγιος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 21:31
Spoiler
Τουλάχιστον γω έχω πτυχίο Φιλολογίας,μεταπτυχιακό Φιλολογίας, διδακτορικό Λατινικής Φιλολογίας , πτυχίο Θεολογίας και το 2020 πήρα εξ αποστάσεως και το μεταπτυχιακό Θεολογίας. Τελείωσα,δε θέλω άλλο.
Οι περισσότεροι ούτε δημοτικό δε θα βγάζανε χωρίς βύσμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το θέμα δεν είναι η λουκουματζού και η κάθε λουκουματζού. Είναι η νοοτροπία που υπάρχει με την Μεταπολίτευση, που ''άνοιξε'' ο κύκλος της πολιτικής κονίστρας και διόριζε ο καθένας, μπατζανάκηδες, πρωτοξάδερφα, θειάδες, αδέρφια. Με ένα απολυτήριο Δημοτικού δε, έπαιρνες θέση σε ανώτατα διοικητικά κλιμάκια υπηρεσιών. Αν δεν είχες μπάρμπα στην Κορώνη, μάζευες σε σακούλι τα πτυχία, και τα έκαμες χαρτί για γυράδικο.
Το γεγονός οτι ισχύει μέχρι σήμερα, με ξεπερνάει. Αποτέλεσμα για την κατάντια που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Ένας σαφής και σοβαρός λόγος για την ύπαρξη του δικομματισμού κυρίως. Όχι πως δεν υπάρχει σαπίλα ολούθε, αλλά να ρε παιδί μου, εκεί είναι περισσότερο έντονο. Ε, τώρα αλλάξανε κουρτίνες τα μπουρδέλα.
Υ.γ. Θα ήμουν περισσότερο επιεικής σε μια νέα προσπάθεια, αλλά πλέον μετά την καταστροφή στην Εύβοια φέτος, συν τους 103 ανθρώπους που κάηκαν σαν τα ποντίκια στο Μάτι, πριν 3 χρόνια, απλά δεν μπορώ. Επαφίεμαι στις συνειδήσεις και μόνον. Καλημέρα σας.
Το γεγονός οτι ισχύει μέχρι σήμερα, με ξεπερνάει. Αποτέλεσμα για την κατάντια που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Ένας σαφής και σοβαρός λόγος για την ύπαρξη του δικομματισμού κυρίως. Όχι πως δεν υπάρχει σαπίλα ολούθε, αλλά να ρε παιδί μου, εκεί είναι περισσότερο έντονο. Ε, τώρα αλλάξανε κουρτίνες τα μπουρδέλα.
Υ.γ. Θα ήμουν περισσότερο επιεικής σε μια νέα προσπάθεια, αλλά πλέον μετά την καταστροφή στην Εύβοια φέτος, συν τους 103 ανθρώπους που κάηκαν σαν τα ποντίκια στο Μάτι, πριν 3 χρόνια, απλά δεν μπορώ. Επαφίεμαι στις συνειδήσεις και μόνον. Καλημέρα σας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Θες να μου μιλήσεις λίγο για το τι φρούτα έβγαζε ο ελληνικός κήπος στο πριν το 81;Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 01:43αυτά τα φρούτα βγάζει ο ελληνικός κήπος της πολιτικής από το 81 και μετά, δεν είναι ξεχωριστό είδος οι ΝΔτες από τους οριτζιναλ πράσινους ή τους ροζουλι πασόκουςGewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 23:37Lord Brum έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 20:27 πάντως τον όρο λουκουματζού δεν τον είχα ξανακούσει. Οι ίδιοι που ξημεροβραδιάζονται βλέποντας masterchef σνομπάρουν μια ζαχαροπλάστισα. Προφανώς είναι επιχειρηματίας η γυναίκα. Επίσης προφανώς έχει τόση σχέση με τον χώρο της υγείας όση είχε και ο βενζινάς του πολάκη ή οι καθαριστριες που έβαζε το πασοκ τη δεκαετία του 1980
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Eθνικοκοινωνιστης
μπογδανους 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Gewponos90
Πασιφάη έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 11:59 Το θέμα δεν είναι η λουκουματζού και η κάθε λουκουματζού. Είναι η νοοτροπία που υπάρχει με την Μεταπολίτευση, που ''άνοιξε'' ο κύκλος της πολιτικής κονίστρας και διόριζε ο καθένας, μπατζανάκηδες, πρωτοξάδερφα, θειάδες, αδέρφια. Με ένα απολυτήριο Δημοτικού δε, έπαιρνες θέση σε ανώτατα διοικητικά κλιμάκια υπηρεσιών. Αν δεν είχες μπάρμπα στην Κορώνη, μάζευες σε σακούλι τα πτυχία, και τα έκαμες χαρτί για γυράδικο.
Ναι, Πριν την μεταπολίτευση δεν διοριζε ο κάθε πικραμενος τους δικους του . Αφού ήρθε αυτή ξεκίνησε αυτό το κακό...
-
Gewponos90
Που χάθηκε αυτή η ψυχή; Τον ψήφισαν τόσες χιλιάδες νεοδημοκρατες
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ωωω! Σ'ευχαριστώ πολύ! Την καλημέρα μου.
Αμφισβητείς δλδ το γεγονός πως απο κει και μετά γιγαντώθηκε το αλισβερίσι;Gewponos90 έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:23Πασιφάη έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 11:59 Το θέμα δεν είναι η λουκουματζού και η κάθε λουκουματζού. Είναι η νοοτροπία που υπάρχει με την Μεταπολίτευση, που ''άνοιξε'' ο κύκλος της πολιτικής κονίστρας και διόριζε ο καθένας, μπατζανάκηδες, πρωτοξάδερφα, θειάδες, αδέρφια. Με ένα απολυτήριο Δημοτικού δε, έπαιρνες θέση σε ανώτατα διοικητικά κλιμάκια υπηρεσιών. Αν δεν είχες μπάρμπα στην Κορώνη, μάζευες σε σακούλι τα πτυχία, και τα έκαμες χαρτί για γυράδικο.
Ναι, Πριν την μεταπολίτευση δεν διοριζε ο κάθε πικραμενος τους δικους του . Αφού ήρθε αυτή ξεκίνησε αυτό το κακό...
-
stergiosbik
Ο οποίος ήταν 1ος ξάδελφος γνωστού μου αντιπτέραρχου ΕΑ.Στύγιος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 19:08 Η μόνη περίπτωση κατάλληλου στη ΝΔ που θυμάμαι ήταν του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, πρώην χειριστή μαχητικού F-4Ε ,που διορίστηκε υπουργός Άμυνας . Επειδή όμως δεν έκανε στη Λόκχιντ και στην Τζένεραλ Νταινάμικς , μετά από λίγο καιρό "αντικαταστάθηκε".
Μου έχει πει ιστορίες για την περίοδο που ήταν ΥΕΘΑ ο Σπηλιωτόπουλος που θα σου πέσει το σαγόνι.
Έλα όμως που δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου δημόσια.
Τέτοιο σοδομισμό της λογικής και οσφυοκαμψία, ούτε οι σοβιετικοί επί εποχής πατερούληLord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 01:43 αυτά τα φρούτα βγάζει ο ελληνικός κήπος της πολιτικής από το 81 και μετά, δεν είναι ξεχωριστό είδος οι ΝΔτες από τους οριτζιναλ πράσινους ή τους ροζουλι πασόκους
My Life had stood, a Loaded Gun
Δηλαδή να φάμε σκατά επειδή δεν έχει τίποτα άλλο στο ψυγείο?Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 01:43αυτά τα φρούτα βγάζει ο ελληνικός κήπος της πολιτικής από το 81 και μετά, δεν είναι ξεχωριστό είδος οι ΝΔτες από τους οριτζιναλ πράσινους ή τους ροζουλι πασόκουςGewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 23:37Lord Brum έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 20:27 πάντως τον όρο λουκουματζού δεν τον είχα ξανακούσει. Οι ίδιοι που ξημεροβραδιάζονται βλέποντας masterchef σνομπάρουν μια ζαχαροπλάστισα. Προφανώς είναι επιχειρηματίας η γυναίκα. Επίσης προφανώς έχει τόση σχέση με τον χώρο της υγείας όση είχε και ο βενζινάς του πολάκη ή οι καθαριστριες που έβαζε το πασοκ τη δεκαετία του 1980
Καλύτερα η ακυβερνησία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 299 Προβολές