!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ιδιώνυμο έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:05
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:02 Δεν μπορεί να μιλά για αξιοπρέπεια αυτός που χτυπιέται μέρα νύχτα ζητώντας υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για "γέρους και ευπαθείς", σαν να ήταν τίποτα βόδια στο κοπάδι

Προς νικκιλδεμολ
Στο δια ταύτα.

Αφού τα εμβόλια αλλοιώνουν τις θειικές κορμάρες μας ποια λύση προτείνεις εσύ ;
Η θεία κοινωνία τι τις κάνει τις κορμάρες μας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:09
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:02 Δεν μπορεί να μιλά για αξιοπρέπεια αυτός που χτυπιέται μέρα νύχτα ζητώντας υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για "γέρους και ευπαθείς", σαν να ήταν τίποτα βόδια στο κοπάδι

Προς νικκιλδεμολ
Στο δια ταύτα.

Η θεία κοινωνία τι τις κάνει τις κορμάρες μας;
Ομοιοπαθητική είναι αυτό :lol:

Βάζεις κάτι θείο σε κάτι θειικό.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:09

Προς νικκιλδεμολ
Στο δια ταύτα.

Πρέπει να ωριμάσεις κάποια στιγμή και να καταλάβεις α) οτι δεν υπάρχουν πάντα εύκολες λύσεις, καμιά φορά δεν υπάρχουν λύσεις, μερικές φορές υπάρχει και ο παράγοντας τύχη ή ΘΕός β) το να περιγράφεις την κατάσταση όπως την περιγράφεις δείχνει οτι βασικά σκέφτεσαι ακόμα με παιδικό τρόπο, δεν είναι το θέμα οι θεικές κορμάρες μας, κυρίως θα έλεγα είναι οι θεικές ψυχάρες μας αλλά και το γαμώτο ρε παιδί μου, δεν μπορεί να με αναγκάσει κανείς μα κανεις να κάνω κάτι που ΔΕΝ ΘΕΛΩ, πόσο μάλλον να περνάει και από το Σύνταγμα έτσι, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.

Μα καλά, τσίπα δεν έχετε ρε γαμώτο, δεν ντρέπεστε???

Γκερ, απάντησα χωρίς να απαντήσω, τα έκανα, και η γιαγιά μου στα νιάτα της έκανε κάτι άλλο, και?

Φοσίλι εντάξει, είσαι ωραίο παιδί, μην γ@μηθείς και με τον καθρέπτη όμως, κόβει
Σουβλίτσα εσύ είσαι ματάκια μου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

Προς νικκιλδεμολ
Στο δια ταύτα.

Πρέπει να ωριμάσεις κάποια στιγμή και να καταλάβεις α) οτι δεν υπάρχουν πάντα εύκολες λύσεις, καμιά φορά δεν υπάρχουν λύσεις, μερικές φορές υπάρχει και ο παράγοντας τύχη ή ΘΕός β) το να περιγράφεις την κατάσταση όπως την περιγράφεις δείχνει οτι βασικά σκέφτεσαι ακόμα με παιδικό τρόπο, δεν είναι το θέμα οι θεικές κορμάρες μας, κυρίως θα έλεγα είναι οι θεικές ψυχάρες μας αλλά και το γαμώτο ρε παιδί μου, δεν μπορεί να με αναγκάσει κανείς μα κανεις να κάνω κάτι που ΔΕΝ ΘΕΛΩ, πόσο μάλλον να περνάει και από το Σύνταγμα έτσι, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.

Γκερ, απάντησα χωρίς να απαντήσω, τα έκανα, και η γιαγιά μου στα νιάτα της έκανε κάτι άλλο, και?

Αν δεν ήσουν γυναίκα, αν έχω καταλάβει καλά, θα έλεγα ότι μου απάντησε ο Μάκης ο Σώρρας :smt038

Λύση για το πρόβλημα της πανδημίας πλην των εμβολίων έχεις να προτείνεις ;
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Προς νικκιλδεμολ
Τι λες βρε κοπανε, Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ειναι αυτος !

Χρεοκοπια γινεται την σπρωχνουν στο νεο χανει δουλεια και τη ζωη του, πανδημια γινεται που σκοτωνει γερους οδηγει σε λοκνταουν παλι στον νεο χανει δουλεια και τη ζωη του, εμβολια βγαινουν, παλι τον νεο βαζουν να τα κανει χωρις καν να κατεδαφιζει αυτος τα συστηματα υγειας, και τολμας να μου λες αυτη την αρλουμπα χωρις να ντρεπεσαι τουβλο ε τουβλο ?

Ο κορονοϊος σκοτωνει συντριπτικα γερους, το συστημα υγειας κατεδαφιζεται συντριπτικα απο γερους, εξηγειται στους γερους οτι πρεπει να εμβολιαστουν γιατι κατεδαφιζουν το συστημα υγειας που ανηκει σε ολους, και αυτοι δεν εμβολιαζονται.

Αρα ? Αρα υποχρεωτικος εμβολιασμος, και καθε αντιλογος ειναι τεκμηριο υποκρισιας και αναξιοπρεπειας. Μονον οποιος πείσει τον κορονοϊο να σταματησει να ειναι ηλικιακα ρατσιστης με τους γερους, δικαιουται να μιλαει για δημοκρατικοτητες και λοιπες υποκριτικες τριχες.

Το συστημα υγειας ανηκει σε αυτους που το πληρωνουν, οχι σε μερικους απο αυτους !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αυτο δεν ειναι υποχρεωτικος εμβολιασμος Αυτο ειμαι πινοσετικης εμπνευσης χαράτσι και ατομικη ευθυνη μεχρι να δυσει ο ήλιος. Μπλεξαμε.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αλιόσα έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:24
Juno έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:22
Εδώ αυτοί που έκαναν την τρίτη δόση, η οποία δεν προστατεύει από τη νέα μετάλλαξη και ενώ οι φαρμακευτικές δήλωσαν ότι μπορούν να έχουν εμβόλιο που προστατεύει σε τρεις μήνες, βρίζουν τους ανεμβολίαστους αντί να βρίζουν αυτούς που πρέπει.
ποιος στο είπε αυτο;

Ο Τσέος της Moderna.
The chief executive of Moderna has predicted that existing vaccines will be much less effective at tackling Omicron than earlier strains of coronavirus and warned it would take months before pharmaceutical companies could manufacture new variant-specific jabs at scale.

Stéphane Bancel said the high number of Omicron mutations on the spike protein, which the virus uses to infect human cells, and the rapid spread of the variant in South Africa suggested that the current crop of vaccines may need to be modified next year.

“There is no world, I think, where [the effectiveness] is the same level . . . we had with [the] Delta [variant],” Bancel told the Financial Times in an interview at the company’s headquarters in Cambridge, Massachusetts.

https://www.ft.com/content/27def1b9-b9c ... e432e0838f
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:26
SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:22
Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:18
Πονάς ζαιε? Από το ξεκωλιαμσα που Σας καμένο Κουλης ειναι
Εγώ δεν επιτρέπω ξεκωλιάσματα στον εαυτό μου, τον σέβομαι και τον προστατεύω
Εσείς να προσέξετε που ανοίξατε τα κωλομέρια τέρμα και έχετε πέσει στα τέσσερα και παρακαλάτε για εμβόλιο και στην κ@λοτρυπίδα.

Αυτά, υποτακτικέ :D

Και για να μιλήσουμε πιο κόσμια, όπως θα έπρεπε, εαν με πονάει κάτι είναι που βλέπω συνανθρώπους μου να καταστρέφουν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα καμώματά τους, εμένα τους δικούς μου αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς. Τί να τον κάνω το κωλόκοσμο εαν δεν μπορώ να κοιτώ στα μάτια τους ανθρώπους και να γελώ?
100λιγοτεροι άνθρωποι την ημέρα δεν χαμογελάνε λόγω ψεκασμού. Ποσό.και αν εί άι επιλογή τους το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατέψει τους ηλίθιους από τον ίδιο τους τον εαυτό. Οι έξυπνοι προστατεύονται και μόνοι τους αλλά επειδή δεν είμαστε στην εποχή του καιάδα δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για τους ψεκασμενους συμπολίτες μας
Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι.
Και γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:54
Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:24
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 19:37

Ο καραβανας εδώ που φοβάται μια βελόνα, πληρώνεται απ'το κράτος για να ρισκάρει τη ζωή του αν δεχθεί η χώρα επίθεση.

Πεταμένα λεφτά λέω γω.
Το θέμα είναι ότι εγώ έχω αποδείξει ότι δε φοβάμαι καμία βελόνα, έχοντας κάνει όλα τα εμβόλια που έχει απαιτηθεί έως τώρα (και όντας και αιμοδότης, btw). Εσένα που χεζεσαι πάνω σου στη σκέψη ενός ιού με απειροελαχιστη για την ηλικία σου θνητότητα, είναι δυνατόν να σε εμπιστευονται με ασθενείς, τους οποίους μάλιστα κατά δήλωσή σου δεν ενδιαφέρεσαι για το αν θα κολλήσεις;
Ναι. Το 95% των γιατρών που εμβολιαστηκε και πριν ανακοινωθεί υποχρεωτικοτητα, είναι επειδή δεν είναι ατρομητοι σαν τον καραβάνα.

Ελάτε μωρέ ψέκες... Σας πληρώνουμε τζάμπα.
Αντε ρε βλαχο από εκεί, τραβα κάνε κανα ραπιντ μη σκοτώσεις και άλλους ευπαθείς, τελείωνε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τι είναι αυτά που γίνονται, βρε παιδιά! Αν είναι δυνατόν! Για όνομα του θεού! Θα μας ξεκάνουν όλους! Απαράδεκτα, από κάθε άποψη. Στο τέλος θα παίρνουμε φάρμακα που να παύουν τη σκέψη και απλώνονται στην ακοή...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:20
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:54
Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 20:24
Το θέμα είναι ότι εγώ έχω αποδείξει ότι δε φοβάμαι καμία βελόνα, έχοντας κάνει όλα τα εμβόλια που έχει απαιτηθεί έως τώρα (και όντας και αιμοδότης, btw). Εσένα που χεζεσαι πάνω σου στη σκέψη ενός ιού με απειροελαχιστη για την ηλικία σου θνητότητα, είναι δυνατόν να σε εμπιστευονται με ασθενείς, τους οποίους μάλιστα κατά δήλωσή σου δεν ενδιαφέρεσαι για το αν θα κολλήσεις;
Ναι. Το 95% των γιατρών που εμβολιαστηκε και πριν ανακοινωθεί υποχρεωτικοτητα, είναι επειδή δεν είναι ατρομητοι σαν τον καραβάνα.

Ελάτε μωρέ ψέκες... Σας πληρώνουμε τζάμπα.
Αντε ρε βλαχο από εκεί, τραβα κάνε κανα ραπιντ μη σκοτώσεις και άλλους ευπαθείς, τελείωνε.
Από σένα πιο πιθανό είναι να σκοτώσω κάποιον.
Αν γίνει πόλεμος θα ψάχνεις λαγούμι να κρυφτείς.
Θα λες γιατί να πάω εγώ και όχι αλλοι, τα όπλα δεν είναι καλά, Είμαι κατά της υποχρεωτικοτητας, το πολύ πολύ να πεθάνουν 5 γέροι αν πάρουν τη Λέρο οι Τούρκοι ή 10 κατσίκες το Αγαθονήσι.
ΔΥ με μηδενική προσφορά και χρησιμότητα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Η συζήτηση έχει ξαναγίνει ολόιδια πριν 2 χρόνια με το κάπνισμα. "και τι σε νοιάζει εγώ αν βλάπτω τον εαυτό μου", "δε θα μου πεις ποιον να βάζω στο μαγαζί μου", "μόνο στη Βόρεια Κορέα γίνονται αυτά", "οι εξατμίσεις ρε δεν είναι πιο βλαβερές; Γιατί δεν τις απαγορεύετε κι αυτές" :vp11: , "έρχεται η καταστροφή της οικονομίας" :vp11: , "μας θέλουν άψυχα ρομπότ", "μας θέλουν διχασμένους" :vp11: , "οι αντικαπνιστές είναι χίλιες φορές πιο μαλάκες" :vp11: ρε αει στο διάολο βοθρόσκυλα που μου ιδεολογικοποιείτε την πιθηκένια αντικοινωνικότητά σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 30 Νοέμ 2021, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Gherschaagk έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:12

Στο δια ταύτα.

Σουβλίτσα εσύ είσαι ματάκια μου;
Να σου πω την αλήθεια, ήταν κι εμένα η πρώτη μου σκέψη. Την έπεσε πρώτα στην κατσούλα, εμένα μ'έγραψε.. :smt005:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Ψεκασμενα βούρλα τραβάτε μπολιαστητε να τελειώνουμε με τις μλκιες.

Το δατε επαναστάτες και γιατροί του πληκτρολογίου.

Ουστ.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”