!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
35 πρόστιμα το μήνα σε γέρους ανεμβολίαστους = βγήκε ο μισθός της λουκουματζούς.
Ούτε αυτοί θα έπρεπε να νοσηλεύονται εν πάσει περιπτώσει όχι δωρεάν. Όταν προκαλούν σε μεγάλο ναθμονστον εαυτό τους του πρόβλημα υγείας που έχουν να το πληρώσουν από την τσέπη τους. Όποιον τον σφίγγει η τον ζεσταίνει η ζώνη και όποιος φοβάται μην καραφλιασει λόγω κράνους να πληρώσει τη νοσηλεία του από την τσέπη τουOtto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19 Για μενα ο υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν ειναι σωστος, θα επρεπε να ανακοινωσει οτι οσοι ανω των 60 ανεμβολιαστοι νοσησουν απο COVID-19 δεν θα εχουν δικαιωμα νοσηλειας. Oυτε απλο κρεββατι, ουτε ΜΕΘ. Δυστυχως μας βγηκε λαπας και αυτος.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19Σου απαντώ εγώ: τσούζουν εθνολαίκιστικές πατούρες με κάθε σου δημοσίευση. Το εκλεκτικό όσο και εύστοχο ταίριασμα εικόνων και δηλώσεων παρατράγουδων με το εκάστοτε θέμα συζήτησης αποτελεί την πλέον οξυδερκή κριτική που αρθρώνεται εδώ μέσα. Τα ποστς σου ανεβάζουν κατηγορία κάθε νήματος που εμφανίζονται. Είσαι απαραίτητος. Και άσε το ψεκαριό να σκούζει.georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:23Καθώς είσαι πια συντονιστής θα προτιμούσα σαφή απάντηση στο ερώτημα μου
memberlist.php?mode=viewprofile&u=67 το αυτό ερώτημα θέτω και σε σένα πια, καθώς είσαι ο συντονιστής που ειναι ενεργός στο νήμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η επέμβαση στο ΣΩΜΑ σου δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κράνος ή την ζώνη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19 Για μενα ο υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν ειναι σωστος, θα επρεπε να ανακοινωσει οτι οσοι ανω των 60 ανεμβολιαστοι νοσησουν απο COVID-19 δεν θα εχουν δικαιωμα νοσηλειας. Oυτε απλο κρεββατι, ουτε ΜΕΘ. Δυστυχως μας βγηκε λαπας και αυτος.
Και αυτό φαντάζομαι θα έπρεπε να το έχει ήδη συλλάβει ο νους σου, ως πληροφορία
Πόσο μάλλον ότα πρόκειται για σκεύασμα που αφορά σε γενετικά τροποποιημένο προιόν, σε γονιδιακή θεραπεία όπως την χαρακτηρίζουν.
Δεν δεχόμαστε λοιπόν με κανέναν εξαναγκασμό στο σώμα μας τίποτα και λέμε και ένα τεράστιο ΟΧΙ στις γονιδιακές θεραπείες. Δεν θα ανοίξουμε τον ασκό
ΓΑΛΗ πόση φθηνότητα κουβαλούν τα ποστ σου, φαντάζομαι πόση περισσή θα κρύβεις μέσα σου
Ο μισθός της κάθε λουκουματζούς δεν φτάνει για να καλύψει το κόστος ενός ανεμβολίαστου γέρου σε μεθ.Στύγιος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:27 35 πρόστιμα το μήνα σε γέρους ανεμβολίαστους = βγήκε ο μισθός της λουκουματζούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Νοέμ 2021, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χμ, εχεις ενα βαλιντ ποιντ, στο δινω.... Παντως εξακολουθει να μου αρεσει η προταση μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19 Για μενα ο υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν ειναι σωστος, θα επρεπε να ανακοινωσει οτι οσοι ανω των 60 ανεμβολιαστοι νοσησουν απο COVID-19 δεν θα εχουν δικαιωμα νοσηλειας. Oυτε απλο κρεββατι, ουτε ΜΕΘ. Δυστυχως μας βγηκε λαπας και αυτος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μόνο που όταν διακινδυνεύεις τη δημόσια υγεία με οποιονδήποτε τρόπο, επεμβαίνεις εσύ στο σώμα των άλλων.SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:29Η επέμβαση στο ΣΩΜΑ σου δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κράνος ή την ζώνη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19 Για μενα ο υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν ειναι σωστος, θα επρεπε να ανακοινωσει οτι οσοι ανω των 60 ανεμβολιαστοι νοσησουν απο COVID-19 δεν θα εχουν δικαιωμα νοσηλειας. Oυτε απλο κρεββατι, ουτε ΜΕΘ. Δυστυχως μας βγηκε λαπας και αυτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 30 Νοέμ 2021, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
καλά, παπαριές λες, αλλά τέλος πάντων κάνε το Johnson τότε που δεν είναι mRNASUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:29Η επέμβαση στο ΣΩΜΑ σου δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κράνος ή την ζώνη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19 Για μενα ο υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν ειναι σωστος, θα επρεπε να ανακοινωσει οτι οσοι ανω των 60 ανεμβολιαστοι νοσησουν απο COVID-19 δεν θα εχουν δικαιωμα νοσηλειας. Oυτε απλο κρεββατι, ουτε ΜΕΘ. Δυστυχως μας βγηκε λαπας και αυτος.
Πόσο μάλλον ότα πρόκειται για σκεύασμα που αφορά σε γενετικά τροποποιημένο προιόν, σε γονιδιακή θεραπεία όπως την χαρακτηρίζουν.
Δεν δεχόμαστε λοιπόν με κανέναν εξαναγκασμό στο σώμα μας τίποτα και λέμε και ένα τεράστιο ΟΧΙ στις γονιδιακές θεραπείες. Δεν θα ανοίξουμε τον ασκό
ΓΑΛΗ πόση φθηνότητα κουβαλούν τα ποστ σου, φαντάζομαι πόση περισσή θα κρύβεις μέσα σου
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μλκ μου έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο μισανθρωπίας, με βάση τα όσα διαβάζω και φρίττω........
ΕΥΓΕ
ΕΥΓΕ
stavmanr έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:31Μόνο που όταν διακινδυνεύεις τη δημόσια υγεία με οποιονδήποτε τρόπο, επεμβαίνεις εσύ στο σώμα των άλλων.SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:29Η επέμβαση στο ΣΩΜΑ σου δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κράνος ή την ζώνη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24
Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.

Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Δεν μπορείς καν να φανταστείς το μέγεθος της φθηνότητας μου.SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:29
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Υπάρχει και ο Καιάδας, αλλά το κρατάμε σαν ύστατη λύσηNostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:31Χμ, εχεις ενα βαλιντ ποιντ, στο δινω.... Παντως εξακολουθει να μου αρεσει η προταση μου.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19 Για μενα ο υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν ειναι σωστος, θα επρεπε να ανακοινωσει οτι οσοι ανω των 60 ανεμβολιαστοι νοσησουν απο COVID-19 δεν θα εχουν δικαιωμα νοσηλειας. Oυτε απλο κρεββατι, ουτε ΜΕΘ. Δυστυχως μας βγηκε λαπας και αυτος.![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στο μεταξύ ο ΠΟΥ λέει αυτά https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... taxideyoyn
Δεν βλέπω να μιλάει μόνο για ανεμβολίαστους 60 plus και ευπαθείς.
Δεν βλέπω να μιλάει μόνο για ανεμβολίαστους 60 plus και ευπαθείς.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παιδικά εμβόλια δεν έχεις κάνει;SUV έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:29Η επέμβαση στο ΣΩΜΑ σου δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κράνος ή την ζώνη.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:24Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι σαν να λες όσοι δεν φοράνε κράνη ή ζώνη σε περίπτωση τροχαίου δεν θα νοσηλεύονται. Αντίθετα τους νοσηλεύεις και τους λες ότι αν δεν θες να φοράς κράνος/ζώνη μη φοράς αλλά θα έχει πρόστιμο κάθε φορά.Nostalgia έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 21:19 Για μενα ο υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν ειναι σωστος, θα επρεπε να ανακοινωσει οτι οσοι ανω των 60 ανεμβολιαστοι νοσησουν απο COVID-19 δεν θα εχουν δικαιωμα νοσηλειας. Oυτε απλο κρεββατι, ουτε ΜΕΘ. Δυστυχως μας βγηκε λαπας και αυτος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ιδιώνυμο
Εχεις πέσει παντελώς έξω γιατί δεν είμαι με την καμία ζαία, δηλαδή θα έπρεπε να το είχες καταλάβει, ίσως
Εγώ μπορεί να δώσω και την ζωή μου αλλά εμβόλιο δεν θα κάνω. Δεν ξέρω τώρα για τα κατοστάρικα, τί να σου πω
Νομίζω πάντως οτι με 100 ευρώ ρακόμελα μπορείς να σκοτώσεις ακόμα και τον έμπολα!
Εχεις πέσει παντελώς έξω γιατί δεν είμαι με την καμία ζαία, δηλαδή θα έπρεπε να το είχες καταλάβει, ίσως
Εγώ μπορεί να δώσω και την ζωή μου αλλά εμβόλιο δεν θα κάνω. Δεν ξέρω τώρα για τα κατοστάρικα, τί να σου πω
Νομίζω πάντως οτι με 100 ευρώ ρακόμελα μπορείς να σκοτώσεις ακόμα και τον έμπολα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις