Αρίστος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 18:53
nik_killthemall έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 18:50
Οσο ΔΕΝ εμβολιαζονται οι ηλικιωμενοι οχι 7 χιλιαδες νοσηλευτες αλλα ουτε καν 70 χιλιαδες νοσηλευτες δεν φτανουν !
Οποιος δεν δεχεται πως ΔΕΝ υπαρχει συστημα υγειας που να μπορει χωρις μετρα και εμβολια να ανταπεξελθει σε πανδημια ειναι αποδεδειγμενος ΒΛΑΞ ή αποδεδειγμενος καφενειακος πολιτικάντης !
ΥΓ Τον υποχρεωτικο εμβολιασμο δεν τον εκανε μονο ο Κουρτς μικρα μου χρυσοψαρα, τον εκανε και ο Μακρον !
α) Δεν ειμαι ανω των 65 για να θεωρουμαι ηλικιωμενος
β) Δεν εχω υποκειμενα
γ) Κανω 2-3 rapid την βδομαδα και δεν μπαινω σε μμμ.
δ) Δεν εχω ορεξη να μου επιβαλλει λοιπον κανενας πουστης πως θα διαθεσω το ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ σωμα μου απεναντι σε πειραματικα εμβολια που ουτε οι πολυεθνικες, ουτε η κυβερνηση δεχονται να παρουν ευθυνες αποζημιωσεων.
.
Το ποιος ειναι ηλικιωμενος Αρίστο δεν το οριζεις εσυ αλλά ο κορονοϊος. Οι άνω των 60 ετών αυτή τη στιγμή καταλαμβάνουν 75 στις 100 ΜΕΘ, προερχόμενοι απλά απο το 1/5 των συνολικων κρουσμάτων και δίνουν τους 90 απο τους 100 θανατους ! Ακομα και η δεκαετία στην οποία βρίσκεσαι μονη της καταλαμβανει 30 στις 100 ΜΕΘ !
Αν παρολα αυτα διαφωνεις με τις ανωθεν ρατσιστικές προτιμήσεις του κορονοϊου ο οποιος αυτος και ΜΟΝΟΝ αυτος ΟΡΙΖΕΙ τι ειναι ηλικιωμενος, τοτε μπορείς να μην κάνεις ΚΑΝΕΝΑ εμβόλιο στο υγιεστατο σωμα σου (το γεματο αλλεργιες οπως εχεις πει), αλλά επειδή το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ανηκει σε και πληρώνεται απο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και οχι μονον απο σενα, θα αναλαβεις να το χρηματοδοτησεις με 100 ευρω το μηνα, γιατί η ηλικια σου εχει 200 φορές μεγαλυτερη πιθανοτητα να το κατεδαφισει σε σχεση με εναν 30αρη (να το κατεδαφισει ακριβως οπως εχει κατεδαφιστει τωρα που αν τρακαρεις με συχνοτητα 1/100 απο την συχνοτητα με την οποια η ηλικια σου παει στην εντατικη, τοτε δεν θα υπαρχει ΜΕΘ για να νοσηλευτεις).
Αν παλι όσα λες για το σωμα σου ειναι παπαριες (που ειναι και το πιθανοτερο) και η στατιστικη 2 ετων επιβεβαιωθει και στην περιπτωση σου, τοτε θα εχεις ηδη πληρωσει ενα μικρο μερος από το κόστος της επιλογής σου εν μεσω πανδημίας, οποτε ΟΛΑ ΚΑΛΑ !
ΥΓ Μην τυχον και συγκρινεις κορονοϊο με καρκινους, τσιγαρα, ζωνες ασφαλειας κλπ γιατι η συγκριση θα ευσταθει οσο και η αναγορευση μιας κουραδας σε καθηγητη πανεπιστημιου.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.