Επειδή έγραψαν στ΄ αρχίδια τους τους ασθενείς τους, με την αντικοινωνική τους συμπεριφορά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Η αλήθεια είναι ότι σπας αρχίδια με όλες αυτές τις εικόνες,τα χειροκροτήματα,τα γελάκια κλπgeorgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:23
Καθώς είσαι πια συντονιστής θα προτιμούσα σαφή απάντηση στο ερώτημα μου
memberlist.php?mode=viewprofile&u=67 το αυτό ερώτημα θέτω και σε σένα πια, καθώς είσαι ο συντονιστής που ειναι ενεργός στο νήμα
Και το κουφό είναι ότι δεν έχει καταλάβει κανείς τι ρόλο βαράς - είσαι νδουλικό,είσαι ζαίος,είσαι αβγό,τι διάολο είσαι ;
Σε συγχωρώ εν μέρει,επειδή σκαμπάζεις από μουσική και έχεις δει λάιβ στο Ρόδον.
Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:29Επειδή έγραψαν στ΄ αρχίδια τους τους ασθενείς τους, με την αντικοινωνική τους συμπεριφορά;
Ποια αντικοινωνικη τους συμπεριφορα; Αφου εκαναν δυο rapid test τη βδομαδα προσεχαν περισσοτερο και απο τους εμβολιασμενους. Κανονικα αν οι ευρωπαικοι λαοι ριξουν καποτε τις υγειονομικες χουντες οσοι απολυθηκαν σε ολη την Ευρωπη πρεπει να παρασημοφορηθουν για την αντιστασιακη τους ενεργεια υπερ των ανθρωπινων ελευθεριων.
.
- Highlander
Ναι διαφωνώ γιατί δεν πιστεύω πως είναι εντός των ορίων δικαιοδοσίας, καθολική υποχρέωση για κάτι απλώς λόγω της ηλικίας του τάδε ηλικιωμένου.Ιδιώνυμο έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:24Αφού διαφωνείς εσύ με το μέτρο άρα είναι σωστό.Highlander έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:21 Αν και είμαι αντιψεκ, το μέτρο αυτό θεωρώ ότι είναι λάθος σχεδόν από όλες τις πλευρές.
Και τι σε νοιάζει άλλωστε ;
Δεν πήγες ακόμη Ολλανδία ;
πχ τα μέτρα για τα καταστήματα ή την απαίτηση εμβολίου από τους υγειονομικούς κλπ τα θεωρώ εντός, αυτό όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 30 Νοέμ 2021, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τι ακριβώς ζητάς από τον συντονισμό;georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:23Καθώς είσαι πια συντονιστής θα προτιμούσα σαφή απάντηση στο ερώτημα μου
memberlist.php?mode=viewprofile&u=67 το αυτό ερώτημα θέτω και σε σένα πια, καθώς είσαι ο συντονιστής που ειναι ενεργός στο νήμα
Να απαιτούν απαντήσεις στα ερωτήματά σου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Sid Vicious
Eτσι ετσι ολες οι γυναικες σε εμας ακομα και οι Ερινυες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
ΝΔ δεν ψηφίζουν όλα τα παππουδια;; Πλερουα τώρα για να βάλουν μυαλό, χαχαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ποιά αντικοινωνική συμπεριφορά; Αυτη που ειχαν μεχρι εκείνη τη στιγμή, τρώγοντας τον ιο στην μάπα;Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:29Επειδή έγραψαν στ΄ αρχίδια τους τους ασθενείς τους, με την αντικοινωνική τους συμπεριφορά;
Και ποιος θα ορίζει τις συμπεριφορές, ένα μάτσο χαρτογιακάδες;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αν είχαν εμβολιαστεί δεν θα γινόταν πανικός στα νοσοκομεία.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:28Ε ναι, βέβαια, η μειοψηφία το προκαλεί όλο αυτόΙδιώνυμο έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:55Όσα ψέκια θέλουν Σύνταγμα μπορούν να πάνε να μείνουν στην Πλατεία.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:47
δεν με ενδιαφέρει το ποσοστό, μακάρι να είναι ακόμη μικρότερο
αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι καταστρατηγείται το σύνταγμα με πρωτοφανές τρόπο και από την άλλη το κράτος δεν θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη
δεν ξέρω, αλλά το να βεβαιώνεις διοικητικό πρόστιμο με ΚΥΑ σε πολίτες επειδή δεν έχουν κάνει ένα εμβόλιο δεν μου ακούγεται και πολύ συνταγματικό
Συζητούμε για Συνταγματικότητα τη στιγμή που μια μειοψηφία παρτάκηδων ηλικιωμένων προκαλούν οικονομική, κοινωνική και υγειονομική καταστροφή.
αν είχαν εμβολιαστεί θα είχαμε πετάξει και τις μάσκες
κούνια που σας κούναγε
Θα είχαμε το 1/5 των διασωληνωμένων και κανείς δεν θα έδινε δεκάρα για το αριθμό των κρουσμάτων.
Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν κολλάνε κάθε μέρα 5000+ πιτσιρίκια κορονοβιρούσι.
Το ότι πιάνουν οι ανεμβολίαστοι ηλικιωμένοι τις ΜΕΘ και τα κρεβάτια στα νοσοκομεία είναι όλο το ζουμί και δεν μπορείς ούτε μια επέμβαση ρουτίνας να κάνεις.
Πληρώνουν άνθρωποι μια ζωή εισφορές κάνουν με προσωπικό κίνδυνο το εμβόλιο μπας και τελειώσουμε κάποτε με αυτή τη δυστοπία και λόγω κάποιων παντελώς ανεύθυνων Ψεκ δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη την οποία έχουν χρυσοπληρώσει.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
- hellegennes
Η βάση της αναστολής τους όμως ήταν ότι και καλά μεταδίδουν περισσότερο οι ανεμβολίαστοι, πράγμα που αποδείχθηκε ψευδές.Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:29Επειδή έγραψαν στ΄ αρχίδια τους τους ασθενείς τους, με την αντικοινωνική τους συμπεριφορά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μπα άστο...δε βαριέσαι....Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:32
Και τι ακριβώς ζητάς από τον συντονισμό;
Να απαιτούν απαντήσεις στα ερωτήματά σου;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Sid Vicious
ποιος εισαι ρε φιλε, ο Παουλος ο Κοέλιος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Πρεπει να ξεστοκαρουνε τα αφεντικα του κουλη πριν ερθει η ομικρον
Moderna chief predicts existing vaccines will struggle with Omicron
https://www.ft.com/content/27def1b9-b9c ... e432e0838f
Moderna chief predicts existing vaccines will struggle with Omicron
https://www.ft.com/content/27def1b9-b9c ... e432e0838f
Τι πριμαντόνες είστε ρε;
Θέλετε να έχετε τον προσωπικό σας συντονιστή απίκο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, αλλά όταν σας ρωτάνε τι ακριβώς ζητάτε κάνετε σαν γκόμενα που λέει 'άσε, τίποτα'
Είναι εξοργιστικός και οργουελικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών και ηλικιωμενων
Σε τι θα βοηθησει στην αντιμετωπιση της πανδημιας;
Οι μονοι που πρεπει να εμβολιαστουν υποχρεωτικα ειναι οι αστυνομικοι και οι στρατιωτικοι
Και οχι ολοι
Μονοι μπατσοι και καραβαναδες
Δεν ειναι ζωη αυτη
Θελουμε τη ζωη μας πισω
Ζουμε μονο με ΠΑΣΟΚ, μαρλμπορο κοκκινο, Αυριανη, Κοκα-κολα, Ολυμπιακό και Γιαννη Δαλλιανίδη
Σε τι θα βοηθησει στην αντιμετωπιση της πανδημιας;
Οι μονοι που πρεπει να εμβολιαστουν υποχρεωτικα ειναι οι αστυνομικοι και οι στρατιωτικοι
Και οχι ολοι
Μονοι μπατσοι και καραβαναδες
Δεν ειναι ζωη αυτη
Θελουμε τη ζωη μας πισω
Ζουμε μονο με ΠΑΣΟΚ, μαρλμπορο κοκκινο, Αυριανη, Κοκα-κολα, Ολυμπιακό και Γιαννη Δαλλιανίδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 30 Νοέμ 2021, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις