https://twitter.com/apokalyptikodel/sta ... 08289?s=20
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:27Δε με αφορούν τα εμβολιαστικα σου επιχειρήματα γιατί είμαι εμβολιασμενος, όμως το σώμα μου είναι δικό μου και εγώ αποφασίζω αν θα κάνω εμβόλιο ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη ή οχι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίσει αν θα συναινέσει σε οποιαδήποτε τέτοια πράξη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:05
Ο εμβολιασμός των υγειονομικών έχει ως στόχο την μη μεταδοση.
Η πορεία της πανδημίας και η ζωή όμως, μας έδειξαν πως και οι εμβολιασμενοι κολλούν και μεταδίδουν.
Συνεπώς αυτό που έχει τώρα σημασια -και ειχε και πριν βέβαια - είναι να μην επιβαρυνθεί το σύστημα με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανεμβολιαστους ηλικιωμένους.
Τείχος ανοσιας δε μπορεί να χτιστεί. ουτε απτους υγειονομικους , ουτε απτους νεους.
Οκ, τραβά τώρα να κρατάς το χέρι του μαχητή σας Αγίου Αιτωλίας και Ακαρνανίας που είναι στα τελευταία του αλλά αντιστάθηκε και κατάφερε να μην βάλει μέσα του τον σατανά και το 666.nemo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:56θα ειστε σαν τις κοτες που χρειαζονται εμβολιασμους καθε μηνα και αυτο το θεωρειτε εξυπναδαChainis έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:53Το να βρει τα μέσα και τον τρόπο η επιστήμη να αντιμετωπίσει μια πανδημία ΕΙΝΑΙ πρόοδος.nemo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:48
μεχρι να ψοφήσετε εμβολια θα σας κανουν και αυτο το θεωρειτε πρόοδος![]()
Όπως πρόοδος ήταν η πενικιλινη.
Η το εμβόλιο της Ευλογιάς
Η το κινητό για την ελονοσία.
Αλλά αυτά αφορούν τους ανθρώπους, όχι τα ντουβάρια.
καμια λύπηση οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο για μας
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Θύμισέ μου, εδώ και πόσο καιρό λέμε ότι η διαχείριση της κρίσης είναι βλακώδης ακριβώς γιατί στοχοποιει τους ανεμβολιαστους, τη στιγμή που οι εμβολιασμενοι κολλάνε και μεταδίδουν εξίσου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:05Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:56Η πορεία της πανδημίας και η ζωή έγραψε, δεν ντραπηκε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:05
Ο εμβολιασμός των υγειονομικών έχει ως στόχο την μη μεταδοση.
Η πορεία της πανδημίας και η ζωή όμως, μας έδειξαν πως και οι εμβολιασμενοι κολλούν και μεταδίδουν.
Συνεπώς αυτό που έχει τώρα σημασια -και ειχε και πριν βέβαια - είναι να μην επιβαρυνθεί το σύστημα με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανεμβολιαστους ηλικιωμένους.
Τείχος ανοσιας δε μπορεί να χτιστεί. ουτε απτους υγειονομικους , ουτε απτους νεους.![]()
![]()
![]()
Ναι μωρέ βλάκα.
Στην ιατρική αναλογως των μελετων και των κλινικων δεδομενων βγαινουν συμπερασματα
Δεν είναι στρατός, που βαράς προσοχή σε ελικόπτερα.
.
Όταν είπα στο γιατρουδακι από την Καβάλα ότι είναι πιο επικίνδυνος από εμένα γιατί εγώ κάνω 2 ραπιντ την εβδομάδα και αν νοσησω θα το καταλάβω, ενώ αυτός δεν κάνει κανένα και μπορεί να νοσήσει χωρίς να το καταλάβει, μου απάντησε "πήξε". Τώρα λέει ότι η ζωή και η πορεία της πανδημίας μας δίδαξαν ότι οι ανεμβολ νοσούν και μεταδίδουν εξίσου. ΟΚ, αυτός είναι μέχρι το φλεξαρισμα του πτυχίου του σε ανεμβολιαστες καθαριστριες του επαρχιακού νοσοκομείου που δουλεύει και για να γλύφει τις κωλοτριχες του Τσιπρα με την μακριά του γλώσσα. Αυτόν όμως τον ξέρουμε, αλλού είναι το πρόβλημα (κατα βάση, ότι οι συντηρητικοί στην Ελλάδα σκέφτονται περισσότερο σαν τον Μπαιντεν παρα σαν τον Ντε Σαντις).under έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:13Scouser οταν καταφερνεις και τρως τετοιο γκολ απο τον τραυλο θα επρεπε να συνειδητοποιησεις οτι καπου εχεις ξεφυγει...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:05
Ναι μωρέ βλάκα.
Στην ιατρική αναλογως των μελετων και των κλινικων δεδομενων βγαινουν συμπερασματα
Δεν είναι στρατός, που βαράς προσοχή σε ελικόπτερα.
.
Το πασόκ είναι πανίσχυρο σε αυτόν τον τόποBigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:32 Πόσο διαφορετικα
θα ήταν να έλεγε ότι όσοι άνω των 60 κάνουν το εμβόλιο +100 ευρώ στις συντάξεις... άμα είσαι δεξιός ρε παιδί μου... άμα είσαι.... μικρός... ανθρωπάκι... μίζερος...
Από σχόλιο στο Πρώτο Φλέμμα.
Τσίπηδες μια ζωή αυτοί οι δεξιοί,τσκ,τσκ,τσκ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έδωσαν 150 στα εικοσάχρονα το καλοκαίρι.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:32 Πόσο διαφορετικα
θα ήταν να έλεγε ότι όσοι άνω των 60 κάνουν το εμβόλιο +100 ευρώ στις συντάξεις... άμα είσαι δεξιός ρε παιδί μου... άμα είσαι.... μικρός... ανθρωπάκι... μίζερος...
Είδες με τι τέχνη το προνόμιο (πρόσβαση στον εμβολιασμό) μετατρέπεται σε υποχρέωση και η υποχρέωση γεννά δικαιώματα;Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:33Το πασόκ είναι πανίσχυρο σε αυτόν τον τόποBigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:32 Πόσο διαφορετικα
Θέλουν να πάρουν κι επίδομα ρε μαλακα!!![]()
Ωραίο αυτό, θα μπορούσε να επεκταθεί στην τροχαία και να παίρνουμε ένα μπόνους για κάθε μέρα που δεν τρώμε κλήση.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:32 Πόσο διαφορετικα
Για την ακρίβεια είναι σαν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα και άδεια και να ζητάς 100ρικο για να πας να βγάλεις, αν σε αναγκάσουνgassim έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:38Ωραίο αυτό, θα μπορούσε να επεκταθεί στην τροχαία και να παίρνουμε ένα μπόνους για κάθε μέρα που δεν τρώμε κλήση.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:32 Πόσο διαφορετικα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αν χρειάζεσαι κι εσύ λεφτά,στείλε π.μ. να κανονίσουμε να σου δώσω.Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:33
Το πασόκ είναι πανίσχυρο σε αυτόν τον τόπο
Θέλουν να πάρουν κι επίδομα ρε μαλακα!!![]()