Κώδικας Νυρεμβέργης (!), Πινοσετικά πειράματα
Σε λίγο θα ζητάνε και υποχρεωτικό εμβολιασμό για να γραφτει ένα παιδί στην εκπαίδευση!!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
η ευθύνη πάει στην εταιρία γιατί έχει έγκριση. Από κει και πέρα ας υπάρξει αποζημίωση σε όσους υποστούν βλάβη κανένα θέμα. Και οι Αυστραλοί το κάνουν, έχουν 10.000 αιτήσεις αποζημίωσης σε 19.000.000 πλήρως εμβολιασμένων aka 0,05%ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:44 ωραία, φαντάζομαι πως έτσι το κράτος αναλαμβάνει να αποζημιώσει ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να πάθουν κάποιο πρόβλημα υγείας λόγω του εμβολίου
απαράδεκτα πράματαBeria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:18 Σε λίγο θα ζητάνε και υποχρεωτικό εμβολιασμό για να γραφτει ένα παιδί στην εκπαίδευση!!
εγώ αν βάλει πρωκτικό τεστ στους ανεμβολίαστους.
Δε με αφορούν τα εμβολιαστικα σου επιχειρήματα γιατί είμαι εμβολιασμενος, όμως το σώμα μου είναι δικό μου και εγώ αποφασίζω αν θα κάνω εμβόλιο ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη ή οχι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίσει αν θα συναινέσει σε οποιαδήποτε τέτοια πράξη. Για μένα δεν είναι κάτι διαπραγματευσιμο αυτό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:05
Ο εμβολιασμός των υγειονομικών έχει ως στόχο την μη μεταδοση.
Η πορεία της πανδημίας και η ζωή όμως, μας έδειξαν πως και οι εμβολιασμενοι κολλούν και μεταδίδουν.
Συνεπώς αυτό που έχει τώρα σημασια -και ειχε και πριν βέβαια - είναι να μην επιβαρυνθεί το σύστημα με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανεμβολιαστους ηλικιωμένους.
Τείχος ανοσιας δε μπορεί να χτιστεί. ουτε απτους υγειονομικους , ουτε απτους νεους.
το κρατάμε αυτό
καλαКрaсная армия έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:30 Μπάτσοι, στρατιωτικοί και υγειονομικοί υποχρεωτικά.
Αλλιώς το μπούλο.