Από τη στιγμή που δεν έδωσε χριστουγεννιάτικο επίδομα για εμβολιασμό, πάλι καλά να λες.
Ικανούς τους έχω.
Από τη στιγμή που δεν έδωσε χριστουγεννιάτικο επίδομα για εμβολιασμό, πάλι καλά να λες.
Δεν ξέρω ποια ειναι η στάση ΣΥΡΙΖΑ, αλλα σίγουρα είναι η σωστή.
εντάξει και ο Ψεκόπουλος καμιά ψήφο θέλει να τσιμπήσει απο την δεξαμενή των ΨΕΚ αλλά επι της ουσίας δεν έχει να προτεινει τίποτα που να φέρει σύντομα θετικά αποτελέσματα ως προς την αντιμετώπιση της πανδημιας, για την ακρίβεια και πολύ αργήσανε να επιβάλλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό ειδικά απο μια ηλικία και πάνω, στις ηλικίες που δίνουν τους περισσότερους νοσούντες σε ΜΕΘ και τους περισσότερους θανάτους.georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 13:58 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ NAZI !!!
[img]https://i.postimg.cc/W3rnsbWy/FFS1 ... .jpg[/img]
![]()
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 13:14Σαφώς και δεν είναι το ίδιο. Το να κάνεις αυτό το επάγγελμα είναι επιλογή και έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το να οδηγείς πχ να φοράς γυαλιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:57Η υποχρεωτικοτητα έχει ήδη ισχύσει στους υγειονομικούς.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:54 Όλο και κάποιος θα το προσβάλλει αυτό στο ΣτΕ είμαι σίγουρος.
Όχι ότι θα το καταρρίψει το ΣτΕ αλλά θα το καθυστερήσει λίγο.
Προσωπικά είμαι προβληματισμενος. Το θεωρώ εντελώς εκβιαστικη λύση. Αν και υπέρ των εμβολίων ο εξαναγκασμός δεν είναι λύση. Θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.
Τώρα προβληματιστηκες;
Πολύ δυνατό πόστ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:01Δεν ξέρω ποια ειναι η στάση ΣΥΡΙΖΑ, αλλα σίγουρα είναι η σωστή.