Tι είναι αυτό που θα σε κάνει να υποστηρίξεις συριζα και όχι τους ανελ που ψήφιζες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διμέτωπος αγώνας ενάντια στους ψευδοπατριώτες της ΝΔ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Διμέτωπος αγώνας ενάντια στους ψευδοπατριώτες της ΝΔ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Otto Weininger
Re: Διμέτωπος αγώνας ενάντια στους ψευδοπατριώτες της ΝΔ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ
Α, τώρα έγινε ο μπαμπάς του Κουλη ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:11και ο μπαμπας του κουλη μπροστα στο πορτρετο του αγορευε,και σε αυτο προηγειστε :ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:08 Συγγνώμην, αγορεύει μπροστά από το πορτρέτο του και δεν είναι σκετσάκι μόντι πάιθονς ή σάσα μπ-κ;![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υπερκουλτουριάρης
Αν είχαμε απλή αναλογική θα ψήφιζα Αν.Ελ. Δεν πιστευω στην αυτόνομη καθοδο και πιστευω πως δεν θα υπάρξει, η κυβερνηση να υπερασπιστει συνολικά το έργο της με ενα κοινό ψηφοδέλτιο.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:24Tι είναι αυτό που θα σε κάνει να υποστηρίξεις συριζα και όχι τους ανελ που ψήφιζες;
Και κάτι περίεργο,υπαρξιακο. Όσο μεγαλώνω γίνομαι και λιγότερο συντηρητικός. Όπως παω, στα 40 μου θα έχω ξεσαλώσει εντελώς, στα 50 μπορεί να την έχω δει Ζουράρις στο Παρίσι. Ωραίο ταξίδι η ζωή. Τα άντα η δευτερη εφηβεία
- Golden Age
Επιμένω ότι κάνεις λάθος. Πρώτη φορά μετά απο χρόνια τόσος κόσμος στη Θεσσαλονίκη κινητοποιείται τόσο έντονα για εθνικό θέμα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:15Για το Μακεδονικό ο κόσμος χέστηκε. Το λεω εγώ που ζω εδω πάνω και στην καταγωγή δεν κατεβηκα από την Κερασούντα, Μακεδόνας είμαι. Πιο πολύ πόνεσε που έκλεψαν οι αρβανιτόβλαχοι το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, βιάζοντας σε και επι ΣΥΡΙΖΑ, με τον ταυτόχρονο διορισμό του κρετίνου κωλόγαυρου Βασιλειάδη,παρά η Β.Μακεδονία. Δεν χάρηκε ο κόσμος, αλλά δεν πήρε και τα όπλα,ασε που μερικοί κεντρογενείς είναι υπερ του ντηλ.
Τίποτα τέτοιο δεν κατοχυρώνει η συμφωνία. Λέει ένα ασαφές ότι δεν διεκδικούν κάτι απο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό (αλλά σύμφωνα με την προπαγάνδα τους, "οι αρχαίοι Μακεδόνες" - των οποίων δηλώνουν "απόγονοι" - "ήτανε άλλο απο τους αρχαίους Έλληνες").Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:15ο Μεγα Αλέξανδρος, που για να μην ξεχνιόμαστε τον κατοχυρώσαμε ως δικό μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 06 Σεπ 2018, 00:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι γνωστο οτι δρω ως χλαπατσουληςOtto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:35Α, τώρα έγινε ο μπαμπάς του Κουλη ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:11και ο μπαμπας του κουλη μπροστα στο πορτρετο του αγορευε,και σε αυτο προηγειστε :ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Σεπ 2018, 23:08 Συγγνώμην, αγορεύει μπροστά από το πορτρέτο του και δεν είναι σκετσάκι μόντι πάιθονς ή σάσα μπ-κ;![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υπερκουλτουριάρης
Που είναι αυτοί ρε συ;Εντάξει καλοκαίρι Χαλκιδική ζω,αλλα και εκει Μακεδονία ειναι . Σε κανα δυο συλλαλητήρια που πετυχα-πήγα , 3 και ο κούκος ήταν. Κάτι χοντρα σκηνικά γίνανε μόνο από ΠΑΟΚτσίδες. Ακόμα και στο ντεμέκ μεγάλο το Γεναρη, λίγα πράγματα είχε από προσέλευση. Προσωπικά σε άλλες κινητοποιήσεις δεν θα συμμετάσχω.Golden Age έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:37Επιμένω ότι κάνεις λάθος. Πρώτη φορά μετά απο χρόνια κόσμος στη Θεσσαλονίκη κινητοποιείται τόσο έντονα και σε τέτοιους αριθμούς για εθνικό θέμα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:15Για το Μακεδονικό ο κόσμος χέστηκε. Το λεω εγώ που ζω εδω πάνω και στην καταγωγή δεν κατεβηκα από την Κερασούντα, Μακεδόνας είμαι. Πιο πολύ πόνεσε που έκλεψαν οι αρβανιτόβλαχοι το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, βιάζοντας σε και επι ΣΥΡΙΖΑ, με τον ταυτόχρονο διορισμό του κρετίνου κωλόγαυρου Βασιλειάδη,παρά η Β.Μακεδονία. Δεν χάρηκε ο κόσμος, αλλά δεν πήρε και τα όπλα,ασε που μερικοί κεντρογενείς είναι υπερ του ντηλ.
Δεν νοιάζεται ο κόσμος, πλεον για τα εθνικά θέματα, ίσως με την εξαίρεση των λαθρο που τους τρώει στην μάπα καθημερινά, αλλά άρχισε να τους συνηθίζει κι όλας. Για Τουρκους,Σκοπιανούς, Εβραίους, Μασόνους who gives a fuck?
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν εχει αδικο ο Υπερ
απλα δειτε ποια εκλογικα σωματα μειωνονται και ποιων σωματων αυξανεται η αναλογια τους (οπως σε καθε τριτοκοσμικη καπιταλιστικη χωρα) και αντιστοιχα τα σωματα αυτα που αυξανεται η αναλογια τους τι ψηφιζουν
μονο καλα οργανωμενες μειοψηφιες με στηριξη απο εξω μπορουν να ανατρεψουν τις καταστασεις
απλα δειτε ποια εκλογικα σωματα μειωνονται και ποιων σωματων αυξανεται η αναλογια τους (οπως σε καθε τριτοκοσμικη καπιταλιστικη χωρα) και αντιστοιχα τα σωματα αυτα που αυξανεται η αναλογια τους τι ψηφιζουν
μονο καλα οργανωμενες μειοψηφιες με στηριξη απο εξω μπορουν να ανατρεψουν τις καταστασεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Πχ, σε μια απο τις διάφορες κινητοποιήσεις που γινόντουσαν τον Ιούνιο:Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:45Που είναι αυτοί ρε συ;Εντάξει καλοκαίρι Χαλκιδική ζω,αλλα και εκει Μακεδονία ειναι . Σε κανα δυο συλλαλητήρια που πετυχα-πήγα , 3 και ο κούκος ήταν. Κάτι χοντρα σκηνικά γίνανε μόνο από ΠΑΟΚτσίδες. Ακόμα και στο ντεμέκ μεγάλο το Γεναρη, λίγα πράγματα είχε από προσέλευση. Προσωπικά σε άλλες κινητοποιήσεις δεν θα συμμετάσχω.Golden Age έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:37Επιμένω ότι κάνεις λάθος. Πρώτη φορά μετά απο χρόνια κόσμος στη Θεσσαλονίκη κινητοποιείται τόσο έντονα και σε τέτοιους αριθμούς για εθνικό θέμα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:15Για το Μακεδονικό ο κόσμος χέστηκε. Το λεω εγώ που ζω εδω πάνω και στην καταγωγή δεν κατεβηκα από την Κερασούντα, Μακεδόνας είμαι. Πιο πολύ πόνεσε που έκλεψαν οι αρβανιτόβλαχοι το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, βιάζοντας σε και επι ΣΥΡΙΖΑ, με τον ταυτόχρονο διορισμό του κρετίνου κωλόγαυρου Βασιλειάδη,παρά η Β.Μακεδονία. Δεν χάρηκε ο κόσμος, αλλά δεν πήρε και τα όπλα,ασε που μερικοί κεντρογενείς είναι υπερ του ντηλ.
Δεν νοιάζεται ο κόσμος, πλεον για τα εθνικά θέματα, ίσως με την εξαίρεση των λαθρο που τους τρώει στην μάπα καθημερινά, αλλά άρχισε να τους συνηθίζει κι όλας. Για Τουρκους,Σκοπιανούς, Εβραίους, Μασόνους who gives a fuck?

Δεν ήταν καθόλου "3 κι ο κούκος".
Όσον αφορά εκείνο του Γενάρη, δεν ήταν καθόλου ντεμέκ. Το 2ο μεγαλύτερο συλλαλητήριο (το 1ο ήταν το ανάλογο στην Αθήνα) που έγινε στην Ελλάδα απο το 1993 μέχρι σήμερα ήταν.
Και βάλε και τον κόσμο που κάθεται στον καναπέ, αλλά έχει τις σχετικές απόψεις.
- Υπερκουλτουριάρης
Golden τρίχες. Τον Γενάρη βια να μαζευτηκε 70 χιλιάδες κόσμος, ήμουν εκεί, δεν είδα τα πλάνα από το Βεργίνα ΤB. Ο Χριστόδουλος τι να πει που είχε βουλιάξει την Θεσ/νίκη επι Σημίτη;
Tα υπόλοιπα του Ιουνιού τα πετύχαινα,αφού Κέντρο ζω. Θύμιζαν πορείες αριστεριστών σε συμμετοχή και ως ένα σημείο φταίει η κακή τους οργάνωση,ακόμα και αυτοί που ήθελαν να συμμετάσχουν δεν το είχαν πληροφορηθεί.
Ο κόσμος λόγο κρίσης, μόνο για χρήμα και αξιοπρεπή διαβίωση ενδιαφέρεται πλεον. Στους κάτω των 30(μην πω 40) οι περισσότεροι βαράνε τρελόχαρτο από τον Στρατό, είναι gay frienly και έχουν δυο φίλους μαύρους,τρεις αλβανούς και έναν Κινέζο. Αν μπουκάρουν οι Τούρκοι, θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ λιποταξίας. Δεν ξέρω τι γίνεται στην επαρχία, ούτε στην Αθήνα που τα πράγματα είναι πιο σκληρά με λάθρο, αλλά εδώ πάνω κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Η Θεσσαλονίκη, η άμεσα ενδιαφερόμενη για το θέμα περιοχή, γιατί οι λοιποί στα αρχίδια τους,δεν μας γούσταραν και ποτέ, έχει γίνει η πιο liberal πόλη της νοτίου Ευρώπης.
Αν θέλατε ψήφους πάνω, ας παίζατε ΠΑΟΚ αντί για Μαρινάκη, με Βουκεφάλα δεν γίνεται τίποτα.
Tα υπόλοιπα του Ιουνιού τα πετύχαινα,αφού Κέντρο ζω. Θύμιζαν πορείες αριστεριστών σε συμμετοχή και ως ένα σημείο φταίει η κακή τους οργάνωση,ακόμα και αυτοί που ήθελαν να συμμετάσχουν δεν το είχαν πληροφορηθεί.
Ο κόσμος λόγο κρίσης, μόνο για χρήμα και αξιοπρεπή διαβίωση ενδιαφέρεται πλεον. Στους κάτω των 30(μην πω 40) οι περισσότεροι βαράνε τρελόχαρτο από τον Στρατό, είναι gay frienly και έχουν δυο φίλους μαύρους,τρεις αλβανούς και έναν Κινέζο. Αν μπουκάρουν οι Τούρκοι, θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ λιποταξίας. Δεν ξέρω τι γίνεται στην επαρχία, ούτε στην Αθήνα που τα πράγματα είναι πιο σκληρά με λάθρο, αλλά εδώ πάνω κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Η Θεσσαλονίκη, η άμεσα ενδιαφερόμενη για το θέμα περιοχή, γιατί οι λοιποί στα αρχίδια τους,δεν μας γούσταραν και ποτέ, έχει γίνει η πιο liberal πόλη της νοτίου Ευρώπης.
Αν θέλατε ψήφους πάνω, ας παίζατε ΠΑΟΚ αντί για Μαρινάκη, με Βουκεφάλα δεν γίνεται τίποτα.
Τόσο μικρό νούμερο δεν έχει αναφερθεί από κανέναν μέχρι στιγμής.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 08:28 Golden τρίχες. Τον Γενάρη βια να μαζευτηκε 70 χιλιάδες κόσμος, ήμουν εκεί, δεν είδα τα πλάνα από το Βεργίνα ΤB.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υπερκουλτουριάρης
Αρχίδια καπαμά. Περισσότεροι κόβουν βόλτες στην παραλία και την Τσιμισκή μια καθημερινή με καλό καιρό. Αν τους δώσεις απο μια Ελληνική σημαία, θα έχουμε λαοθάλασσα.
Να δούμε και τι κόσμο θα κατεβάσουν το Σάββατο.
Για να μην παρεξηγηθώ η μεγάλη πλειοψηφία, ασφαλώς και διαφωνεί με το Βόρεια Μακεδονία, αλλά πολύ χλιαρά, χωρίς να καίγεται κανείς.
Να δούμε και τι κόσμο θα κατεβάσουν το Σάββατο.
Για να μην παρεξηγηθώ η μεγάλη πλειοψηφία, ασφαλώς και διαφωνεί με το Βόρεια Μακεδονία, αλλά πολύ χλιαρά, χωρίς να καίγεται κανείς.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Διμέτωπος αγώνας ενάντια στους ψευδοπατριώτες της ΝΔ
Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 05 Σεπ 2018, 22:47
Η εισβολή των Αλβανών από τα χερσαία σύνορα μπορούσε να σταματήσει όπως τη σταματούν και οι Βούλγαροι. Θα έπρεπε ν' απελαθούν όλοι οι Αλβανοί, όχι μερικοί.Η αστυνομία μπορούσε να τους βρει, δεν ήταν κρυμμένοι σε μπαούλα, έξω στην κοινωνία ήταν και δούλευαν σε θέσεις που θα μπορούσαν να καλύψουν οι Έλληνες οι οποίοι αναγκάζονταν να καταφύγουν στις φάμπρικες της Γερμανίας. Τις δουλειές των Ελλήνων τις άρπαζαν όσοι επέλεγαν τον δρόμο τη νομιμότητας, γιατί υπήρχαν και οι άλλοι που εκτόξευαν τους δείκτες της βαριάς εγκληματικότητας.
Με Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση θ' απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες, η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών θα εξαφανιστεί και θ' απελευθερωθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, οπότε οι ξενιτεμένοι Έλληνες θα μπορέσουν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα.
Οι εγκληματίες εθνοπροδότες της νδ πρέπει να συντριβούν και θα συντριβούν. Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, πλέον πρόκειται για θέμα εθνικής επιβίωσης.
Όποια Ελληνίδα κι όποιος Έλληνας θέλει την πατρίδα του πίσω ψηφίζει Χρυσή Αυγή, όποιος θέλει
Μνημονιακή πολιτική,
Άνοιχτά σύνορα,
Σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων,
Παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας,
Νόμος κατά της ελευθερίας της σκέψης που τον βαφτίζουν αντιρατσιστικό,
Τζαμί στην Αθήνα,
ψηφίζει είτε συριζα είτε νδ, το ίδιο είναι.
ολο το ποστ ειναι εκτος πραγματικοτητας αλλα ειδικα τα μεγαλωμενα ειναι απο αλλον πλανητη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 2 Απαντήσεις