Τελικα το'κοψες το καπνισμα ή ξαναπεσες?Feindflug έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 17:43 Αξιοποίησέ το αλλιώς ρε δικέ μου. Γραφείο, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, μπαρ, dungeon, όλα μαζί... Κάτι τέλος πάντων.
Αλλιώς, ενοικίασε όλο το σπίτι και μετακομίστε με την μητέρα σου σε ένα μικρότερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξτρα δωμάτιο. Πόσο να το νοικιάσω;
Re: Εξτρα δωμάτιο. Πόσο να το νοικιάσω;
Κομμένο το 'χω, δικέ μου, αλλά δεν σε πιάνω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:43Τελικα το'κοψες το καπνισμα ή ξαναπεσες?Feindflug έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 17:43 Αξιοποίησέ το αλλιώς ρε δικέ μου. Γραφείο, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, μπαρ, dungeon, όλα μαζί... Κάτι τέλος πάντων.
Αλλιώς, ενοικίασε όλο το σπίτι και μετακομίστε με την μητέρα σου σε ένα μικρότερο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ωραιος!Feindflug έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 19:14Κομμένο το 'χω, δικέ μου, αλλά δεν σε πιάνω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:43Τελικα το'κοψες το καπνισμα ή ξαναπεσες?Feindflug έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 17:43 Αξιοποίησέ το αλλιώς ρε δικέ μου. Γραφείο, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, μπαρ, dungeon, όλα μαζί... Κάτι τέλος πάντων.
Τιποτα, τωρα μου σκασε γιατι το σκεφτομαι κι εγω
Υπάρχουν κωδικοί για όλα αυτά. Δε θέλεις να ξέρεις τι σημαίνει "κόκα-κόλα"Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 16:40Αν έρθει άστεγο μοντέλο, τότε να ζητήσεις πληρωμή σε είδος.Fixer66 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 05:04 Υπάρχει περίπτωση να μείνω σύντομα μόνο εγώ και η μάνα μου στο σπίτι. 100 τετ. μέτρων. Μου περισσεύει ένα έξτρα δωμάτιο που δεν χρειάζομαι για τίποτα και σκέφτομαι να το νοικιάσω. Πόσα να ζητήσω; 50 euro; Μπορεί να 'ρθει κανα άστεγο μοντέλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 826 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις