!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!
αυτή δεν είναι που είχε σπέυσει να υποστηρίξει η Ε.Ακρίδα;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Re: Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Δημοκράτης
ε ναι ρε, υπάρχει ζώο που δεν έχει υποστηρίξει η Ακρίτα;
Εξαιρετικα ταιριαστο στο νημα. Μπράβο Steven!
- Sid Vicious
Το συναφι της ειναι να μην το υποστηριξει;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Δημοκράτης
να τον κάνουμε μια μεταγραφή στο κελί της;
Ναι, και σε πολλα κελια ακομα.
" I want to make it quite clear that I didn’t judge him. I know God is the only judge we have. I just set the appointment up.”
-
Δημοκράτης
κλεμένο από ταινία είναι αλλά πολύ εύστοχοpanos291 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:33Ναι, και σε πολλα κελια ακομα.
" I want to make it quite clear that I didn’t judge him. I know God is the only judge we have. I just set the appointment up.”![]()
Πονάτε; Πήζετε; Σκούζετε;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτές είναι και οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την αντιπολίτευση που θα μας σώσει από τον Κούλη.
Το παιδοβιαστής ντάξει μπορεί να έχουν κοινά εκεί και οι 2 αλλά τα υπόλοιπα έχουν έτσι.
Νομίζω ο πιο τίμιος πολιτικός αυτή τη στιγμη είναι ο Σώρρας.
- Υδράργυρος
Καυλωσατε μπουμερς;
Να σας περιλαβει η παρτουζιαρα με τον δονητη, να σας λυσει το προβλημα δυσκοιλιοτητας. Τερμα τα ντουφαλακ και οι λουιζες
Να σας περιλαβει η παρτουζιαρα με τον δονητη, να σας λυσει το προβλημα δυσκοιλιοτητας. Τερμα τα ντουφαλακ και οι λουιζες
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ!
με δονητη...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι αλλά μόνο κολπικά...κάτι ειναι κι αυτό
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
-
- 0 Απαντήσεις