Για να πάθεις 43(οχι 45 ) χιλιάρικα πήρε το ζευγάρι το σπίτι 90 τμ + το οικόπεδο στην περιοχή που σου έγραψα.
Θες και συντεταγμένες να δείς τι θέα έχει την απόσταση απο το Δάσος και την θάλασσα η όταν συνέλθεις ;
Για να πάθεις 43(οχι 45 ) χιλιάρικα πήρε το ζευγάρι το σπίτι 90 τμ + το οικόπεδο στην περιοχή που σου έγραψα.
Θες και συντεταγμένες να δείς τι θέα έχει την απόσταση απο το Δάσος και την θάλασσα η όταν συνέλθεις ;
ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2018, 21:11
Για το newsit έλεγα εδώ στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει αηδία. Δεν μπορεί να μπαίνεις κάπου να διαβάσεις ειδήσεις και να προσπαθείς να μαντέψεις τι ανοησία θα ξεπεταχτεί.
To έχει παραχέσει το newsit, έχει ο Ευαγγελάτος άλλα δέκα sites θεματικά και κάθε θέμα το κάνει αλλαξοκωλιά από το ένα site στο άλλο, πολλαπλασιάζοντας έτσι την επισκεψιμότητα σε όλα.
Πέρα από αυτό που γράφει ο George βέβαια, ότι τα clickbates έχουν αυξηθεί ραγδαία.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ειδήσεις πλέον με RSS. Βλέπω τους τίτλους και αν με ενδιαφερει κλικάρω. Μπορεί να πέσω και σε clickbate καμμία φορά, οπότε πατάω back κι επιστρέφω. Τις περισσότερες φορές οι ειδήσεις είναι χαμένος χρόνος.
lolek1 έγραψε: 05 Σεπ 2018, 21:24
σιγα το πραμα ρε παιδια!!!
εδω η αλλη βαζει σουτιεν με ενισχυση πας να πιασεις και ψαχνεις την ρωγα αναμεσα στο αφρολεξ
Θα έχω όμως ωραίο κώλο, είναι αντιστρόφως ανάλογα.
George_V έγραψε: 05 Σεπ 2018, 20:47
Εχει παραγινει το θεμα με τα ειδησεογραφικα σαιτ και συναφη.
Σου πετανε ενα τιτλο "Ωρες αγωνιας για πασιγνωστη ηθοποιο..."
Πας κι εσυ να δεις τι εγινε και μετα απο 35 αναδιευθυνσεις, 45 σπαμ και 100 διαφημισεις διαβαζεις
"Ωρες αγωνιας για τη Βασω Λασκαρακη γιατι χαθηκε ο γατος της".
Ε σαλτα πη*****ου... Νομιζα κι εγω οτι πεθανε καμια Ειρηνη Παππα π.χ.
Ποιος χεστηκε ρε φιλε για το γατι της Λασκαρακη? Και ενος φιλου μου χαθηκε το γατι του δεν το βγαλαμε και στις ειδησεις εκτακτο..
Εκοψα τις εφημεριδεα εκοψα την τηλεοραση τωρα θα κοψω και το ιντερνετ μου φαινεται!
Είσαι πολύ άδικος.
Καθολου. Καποιες ειδήσεις ενδιαφέρουν ενδεχομένως καποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Οποτε καλον ειναι ολοι να βλεπουμε εξαρχης τι ειναι το αρθρο και αν δεν μας αρέσει παμε παρακατω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking